Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Μέτρα ζητά η ΝΔ από το νέο «τσάρο»

Μέτρα ζητά η ΝΔ από το νέο «τσάρο»
Την ανάγκη ο νέος υπουργός Οικονομικών να προχωρήσει άμεσα στη λήψη μέτρων για την ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά, ζητά η ΝΔ, ξεκαθαρίζοντας, όμως, πως δεν αναμένει από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αλλάξει την πολιτική του προκατόχου του.

Βασιλικές... μπουνιές και κλωτσιές στο Ascot

Βασιλικές... μπουνιές και κλωτσιές στο AscotΕπί 300 χρόνια ήταν το καλοκαιρινό ραντεβού της υψηλής κοινωνίας της Μεγάλης Βρετανίας.

Τώρα πια όμως φαίνεται πως οι αγώνες Royal Ascot έχουν χάσει κατά πολύ την αίγλη που απολάμβαναν στο παρελθόν!


Την περιοχή εντόπισε πρώτη τη βασίλισσα Άννα το 1711, η οποία κατάλαβε ότι το πλούσιο σε τύρφη έδαφος, μόλις πέντε μίλια από τους βασιλικούς στάβλους του Windsor Castle, θα ήταν το ιδανικό μέρος για να καλπάζει τα αγαπημένα της άλογα.

Θέλετε να αδυνατίσετε; Ξεκινήστε να τρέχετε ανάποδα

Ναι, ακούγεται τρελό, αλλά προστατεύει τις αρθρώσεις και καίει περισσότερες θερμίδες...

Φιλικό στις αρθρώσεις ενώ συγχρόνως "καίει περισσότερες θερμίδες είναι το ανάποδο τρέξιμο. Θα μου πείτε, πώς θα γίνει αυτό; Και όμως, δεν είναι δύσκολο, χρειάζεται απλά εξάσκηση.
Λάτρεις αυτού του είδους jogging στο Λονδίνο, ισχυρίζονται ότι υπάρχουν ατελείωτα οφέλη από το ανάποδο τρέξιμο, αν μη τι άλλο επειδή συνεπάγεται λιγότερο σφυροκόπημα στις κλειδώσεις που έτσι προστατεύονται, ενώ παράλληλα καίτε πέντε φορές περισσότερες θερμίδες από ό,τι όταν τρέχετε προς τα εμπρός.

Συγχαρητήρια Κιλτίδη σε Γ. Φλωρίδη

Τα συγχαρητήριά του στον Γ. Φλωρίδη απένειμε σήμερα απ΄το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του νομού μας, Κ. Κιλτίδης. Παράλληλα, μίλησε με σκληρά λόγια για τα όσα συμβαίνουν στο πολιτικό σκηνικό, κάνοντας λόγο για προδοσία της χώρας και για εκφυλισμό και διασυρμό της πολιτικής ζωής της!
Για τον έως σήμερα, παραιτηθέντα πλέον, συνάδελφό του, ο κ. Κιλτίδης είπε: "Και από αυτό το Βήμα, γιατί εκεί πάνω στο Κιλκίς γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μαζί, θέλω να συγχαρώ το Γιώργο το Φλωρίδη. Όχι ότι δεν θα τον ακολουθούσα και εγώ, αλλά πρέπει να καταλάβουν σ’ αυτόν τον τόπο ότι αυτή η πατρίδα δεν αντέχει άλλο τις προδοσίες."

Άνοδος 3,8% για το Χ.Α., πτώση για τα spread...


Με άνοδο 3,8% ανταποκρίθηκε το Χ.Α. στο αποτέλεσμα της συνάντησης Μέρκελ - Σαρκοζί, με αντικείμενο την λύση στο πρόβλημα του ελληνικού χρέους. Παρόμοιο το σκηνικό και για τη διαφορά επιτοκίου, spread, μεταξύ γερμανικών και ελληνικών ομολόγων, η οποία υποχώρησε στις 1440 μονάδες βάσης, ή ...

κατά 1,6%.

Πρόσκληση σε καθαρισμό του Σειχ Σου

Η ΚΑΛΛΙΣΤΩ χάρη στην υποστήριξη του ΟΤΕ, υλοποιεί για δεύτερη χρονιά φέτος, πρόγραμμα εθελοντικής δασοπροστασίας στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου. Για όλο τον Αύγουστο, εθελοντές και εθελόντριες αναλαμβάνουν να προστατεύσουν τον τελευταίο πνεύμονα πρασίνου...

ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ...

To κάποτε πανίσχυρο δίδυμο υπουργών, Παπακωνσταντίνου και Ραγκούσης, εμφανώς αποδυναμωμένο πολιτικά στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο μετά τον ανασχηματισμό. Οι δυο πιο στενοί συνεργάτες του Παπανδρέου από την εποχή που το...

Το τέλος του αμερικανικού ονείρου, και ο νέος τύπος άνδρα


Τα οικονομικά προβλήματα της Αμερικής δημιούργησαν μια νέα κατηγορία ανθρώπων: Τους BWM (Beached White Male), δηλαδή τους «ξεβρασμένους λευκούς άνδρες» (σε ελεύθερη μετάφραση).

Πρόκειται για τον «καμένο» πλέον άνδρα, που κάποτε οδηγούσε BMW.

«Γεννηθήκαμε» πριν από 8 εκατομμύρια χρόνια.


Ο Robert Martin, επιμελητής της βιολογικής ανθρωπολογίας στο Field Museum, και ένας από τους συντάκτες της νέας μελέτης, του περιοδικού Systematic Biology, έχει...
διαπιστώσει ότι η εξελικτική διαφοροποίηση των ανθρώπων από τους χιμπατζήδες πιθανότατα εμφανίστηκε πριν, περίπου, 8 εκατομμύρια χρόνια και όχι πριν 5 εκατομμύρια χρόνια που είναι η ευρέως αποδεκτή εκτίμηση.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΟΗΕ


Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ υιοθέτησε σήμερα μια απόφαση που προωθεί την ισότητα των ατόμων, ανεξάρτητα από τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Το κείμενο της απόφασης χαρακτηρίστηκε «ιστορικό» από...
οργανώσεις ομοφυλοφίλων, ενώ πυροδότησε θυελλώδεις συζητήσεις.

Συστάσεις από τις ΗΠΑ για το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου

Συστάσεις προς Ελλάδα και Σκόπια να απόσχουν από ενέργειες που αναμοχλεύουν τα πάθη, έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τόμας Κάντριμαν, ερωτηθείς για την ανέγερση αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου στο κέντρο των Σκοπίων.

Ο ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Από το : newpost
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της ρωσικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών FSB για το σχέδιο εξόντωσης του Κώστα Καραμανλή (λόγω της τότε ακολουθούμενης ενεργειακής πολιτικής), που εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες»...

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ορκίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετά και τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε σήμερα από τον κ. Πεταλωτή στις 10:07. Αυτή την ώρα, τα μέλη της νέας κυβέρνησης...

Τζιτζικώστας : Συγχαρητήρια και καλή δύναμη στον Μάρκο Μπόλαρη


Με συγχαρητήρια στο νέο Υφυπουργό Υγείας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκο Μπόλαρη ξεκίνησε την εισήγησή του στην Μητροπολιτική επιτροπή ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας. Η συνεδρίαση βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει ως βασικό θέμα την
επικαιροποίηση του Ρυθμιστικού Σχεδίου. Για το λόγο αυτό έχει προσκληθεί και ο πρόεδρος του Οργανισμού Ρυθμιστικού Θεσσαλονίκης ο οποίος θα αναπτύξει τις σκέψεις του και θα ακούσει τις παρατηρήσεις των μελών της Μητροπολιτικής Επιτροπής.

http://taxalia.blogspot.com

Ο πολύτεκνος Υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης

Υφυπουργός Υγείας αναλαμβάνει ο Βουλευτής Σερρών Μάρκος Μπόλαρης. Ο Μάρκος Μπόλαρης γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 1958.Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Τζαμπαζίδου.
Έχει έξι παιδιά.Τέσσερις κόρες και δύο γιους.
Εξελέγη βουλευτής Σερρών με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2004, του 2007 & του 2009.

ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Σε λίγο ορκίζεται η νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τον ανασχηματισμό. O πρωθυπουργός βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος αναβαθμίζεται αναλαμβάνοντας την αντιπροεδρία της κυβέρνησης, από κοινού με τον...
Θεόδωρο Πάγκαλο, και το κρίσιμο πόστο του υπουργού Οικονομικών. Μετά την ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του νέου

Ο πρωθυπουργός βάφτισε την αδυναμία ανασχηματισμό, σχολιάζει η ΝΔ

Για έναν «ανασχηματισμό-καραμπόλα» και μία «κυβέρνηση υπό προθεσμία» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκης, σχολιάζοντας το νέο κυβερνητικό σχήμα. Χαρακτηρίζει «κυρίαρχη ομολογία αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής» την αντικατάσταση του Γ.Παπακωνσταντίνου και τονίζει ότι ο Γ.Παπανδρέου «βάφτισε την αδυναμία ανασχηματισμό».

Βορειοελλαδίτικη υπόθεση το Υπουργείο Εσωτερικών

Σε δύο Μακεδόνες εμπιστεύτηκε το Υπουργείο Εσωτερικών ο Γιώργος Παπανδρέου.Υπουργός ο Χάρης Καστανίδης και Υφυπουργός Ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

Περισσότερο ροχαλίζουν οι γυναίκες από τους άνδρες!

Περισσότερη φασαρία κάνουν οι γυναίκες όταν κοιμούνται εξαιτίας του ροχαλητού συγκριτικά με τους άνδρες όπως υποστηρίζει έρευνα Βρετανών επιστημόνων!

Πιο αναλυτικά, η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο του Έσεξ έλαβε δείγμα από 14.000 ζευγάρια εκ των οποίων το 30% των ανδρών παραπονέθηκε πως το βράδυ δεν μπορεί να κοιμηθεί εξαιτίας του ροχαλητού της συζύγου! Το αντίστοιχο ποσοστό από πλευράς γυναικών φτάνει το 20%!

Ορκίστηκε σήμερα ο Γιώργος Φραγγίδης

Ορκίστηκε σήμερα ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης , που αντικαθιστά τον παραιτηθέντα Γιώργο Φλωρίδη.
Ο κ. Φραγγίδης γεννήθηκε το 1955 στο Μελισσουργιό του Κιλκίς και πούδασε στην Ιταλία. Ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο ΠΑΚ (Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα) Ιταλίας και διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών Μπολόνιας.

Πήγε να την βιάσει μέσα σε ξενοδοχείο


Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 35χρονος αλλοδαπός, καθώς προσπάθησε να...

 βιάσει μία 22χρονη αλλοδαπή. Το περιστατικό σημειώθηκε σε ένα ξενοδοχείο της Κέρκυρας. Η γυναίκα, η οποία είναι υπάλληλος του τουριστικού συγκροτήματος βγήκε στον προαύλιο χώρο όταν ο επίδοξος βιαστής επιχείρησε να ασελγήσει πάνω της.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική...

Ξέρω, δε κρατιέσαι... περιμένεις πως και πως να τελειώσει και αυτή η μέρα για να φύγεις αλλά σκέφτεσαι ότι ο καιρός είναι χαζός και μια βρέχει μια έχει ήλιο... Γι' αυτό είμαι εγώ εδώ, ρίξε μια ματιά στο καιρό λοιπόν για να ξέρεις τι σου γίνεται...

Το Σάββατο το πρωί που θα ξυπνήσεις να πιεις το καφεδάκι σου θα σε περιμένει καθαρός ουρανός και το θερμόμετρο θα δείχνει 20 βαθμούς Κελσίου.

Στο επίκεντρο των Διεθνών ΜΜΕ ο Βενιζέλος..

Η αποχώρηση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου από το υπουργείο Οικονομικών και η τοποθέτηση, στη θέση του, του Ευάγγελου Βενιζέλου κυριαρχούν στις ανταποκρίσεις των ξένων μέσων ενημέρωσης, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αντικατέστησε τον υπουργό Οικονομικών, στο πλαίσιο ενός ευρύ ανασχηματισμού, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει τα, καθοριστικής σημασίας για τη διάσωση της Ελλάδας, νέα μέτρα λιτότητας» γράφει το Associated Press.

Η LG παρουσιάζει την νέα πλατφόρμα Smart Tv!

Ψυχαγωγία και διασκέδαση με ένα κλικ υπόσχεται η LG με την νέα πλατφόρμα της Smart Tv.



Η πλατφόρμα Smart TV της LG, αποτελεί μία ολοκληρωμένη σειρά ποιοτικών εφαρμογών και διαδραστικών παιχνιδιών, ειδικά σχεδιασμένη για την ψυχαγωγία ολόκληρης της οικογένειας.

Σαν Σήμερα 17 Ιουνίου

1239 - Γεννήθηκε ο Εδουάρδος Α', βασιλιάς της Αγγλίας

1497 - Στο Λονδίνο, ξεσπά η μάχη της Γέφυρας του Ντέπτφορντ, στην οποία δυνάμεις του βασιλιά Ερρίκου Ζ' απωθούν επαναστάτες από την Κορνουάλη, που διαμαρτύρονται για τους αβάσταχτους φόρους.



1682 - Γεννήθηκε ο Κάρολος ΙΒ', βασιλιάς της Σουηδίας

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ

Ποιους «κλάδεψε» ο Γιώργος από τη νέα κυβέρνηση
Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Πεταλωτής, στη νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν θα συμμετέχουν μερικοί από τους στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Μεταξύ αυτών οι μέχρι σήμερα υπουργοί:

Δημοπρατείται το όπλο του ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

Ο Leonie Ashfield, εκπρόσωπος των Christie δήλωσε ότι σήμερα το όπλο ανήκει σε ιδιώτη συλλέκτη που το είχε αγοράσει σε μια ανάλογη δημοπρασία πριν μια δεκαετία.Μετά από χρόνια προσπάθειας για τη σύλληψή του.

"άλλαξε ο Μανωλιός" λένε στη Συγγρού...

Παρά τις συνεχείς διαβουλεύσεις με τον Παπανδρέου δεν μπήκαν στην Κυβέρνηση οι Παπαδήμος Ταμβακάκης και Στουρνάρας.
Για τον πρώτο μάλιστα το...BBC, είχε προαναγγείλει σήμερα την τοποθέτησή του στο υπουργείο Οικονομικών. Η Συγγρού σχολιάζει- επίσημη ανακοίνωση θα υπάρξει σε λίγο- αρνητικά την σύνθεση της νέας κυβέρνησης με την φράση "άλλαξε ο Μανωλιός".

ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ 5Η ΔΟΣΗ


Θετικό εμφανίζεται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην εκταμίευση της 5ης δόσης προς την Ελλάδα. Η υπεύθυνη Εξωτερικών Σχέσεων του ΔΝΤ, Καρολάιν Ατκινσον, σε απάντηση σχετικών ερωτήσεων του Τύπου και μετά την έκκληση της Κομισιόν για οριστική λύση για την Ελλάδα...
προέβη στην εξής ανακοίνωση:
"Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε τη στήριξή μας στην Ελλάδα, υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμοστούν οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί με τις ελληνικές Αρχές. Συντελείται πρόοδος στις συζητήσεις για τη διασφάλιση της πλήρους χρηματοδότησης του

Η συνθεση της νεας κυβερνησης

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης Παπανδρέου
Ο κ. Γιώργος Πεταλωτής ανακοίνωσε στις  10:07 τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος. Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης θα γίνει στη μία το μεσημέρι.