Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Θεοχάρης: Η αύξηση των εργοδοτικών εισφορών θα ενισχύσει την "μαύρη" εργασία

Θεοχάρης: Η αύξηση των εργοδοτικών εισφορών θα ενισχύσει την μαύρη εργασίαΗ αύξηση των εργοδοτικών εισφορών θα ενισχύσει την «μαύρη» εργασία και τα ελλείμματα εκτίμησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠοταμιούΧάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τονίζοντας παράλληλα ότι αυτό που

Επίθεση της Λαϊκής Ενότητας στον Καμμένο και τη "μεταλλαγμένη κυβέρνηση"


lafazanis.jpgΓια "επίφοβα και επικίνδυνα τερατουργήματα της μεταλλαγμένης μνημονιακής κυβέρνηση Τσίπρα" κάνει λόγο η Λαϊκή Ενότητα, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για τη στράτευση των γυναικών. 

"Οι εξαγγελίες Καμμένου για τη στράτευση των γυναικών και τα ειδικά Λύκεια για τα

ΠΑΣΟΚ: «Οι ΑΝΕΛ είναι ακροδεξιοί και ομοφοβικοί και ο ΣΥΡΙΖΑ τους καλύπτει»


16d5881dfef1082cec0251f3fafd4dfa_L.jpgΝέα πυρά δέχεται ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Κάμμενος για τα σχέδιά του περί ίδρυσης στρατιωτικών λυκείων και υποχρεωτική στράτευση γυναικών που διεκδικούν θέση στα Σώματα Ασφαλείας.Μετά το Ποτάμι, που επιτέθηκε με δριμύτητα στον κ. Καμμένο, το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για νέο παραλήρημα του υπουργού Άμυνας, που, όπως λέει, δεν

Σάλος με τα σχέδια Καμμένου για στρατιωτικά Λύκεια-θητεία γυναικών


Παρότι έχουν περάσει δύο ημέρες από την αποκάλυψη ότι ο υπ. Αμυνας Πάνος Καμμένος σχεδιάζει στράτευση γυναικών προαιρετικά και ίδρυση Στρατιωτικών Λυκείων, οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης κλιμακώνονται.

Η Ενωση Κεντρώων, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι απάντησαν με σκληρή γλώσσα στους

Η Ελλη Στάη ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του Down Town

Κοιτάζοντας κατευθείαν στο φακό, χωρίς το παραμικρό σύμπλεγμα, η Ελλη Στάη έκανε την απόλυτη χριστουγεννιάτικη έκπληξη στο κοινό: Φωτογραφήθηκε γυμνή για το «naked issue» του περιοδικού DownTown, για το αφιέρωμα στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το AIDS. Σε αυτό το ειδικό τεύχος, η

Ποτάμι: «Πιο επικίνδυνος γίνεται ο Πάνος Καμμένος»

Δριμεία κριτική όσον αφορά στην πρόταση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στις γυναίκες για τα αστικά σώματα προστασίας αλλά και για στρατιωτικά λύκεια στην Ελλάδα ασκεί το Ποτάμι με ανακοίνωσή του. «Είναι η συνέχεια των παραληρημάτων του κυβερνητικού εταίρου» αναφέρεται δηκτικά στην ανακοίνωση.

Αυτές είναι οι χώρες που θα δουν δραματική μείωση του πληθυσμού το 2050

Σύμφωνα με έκθεση των Ηνωμένων Εθνών, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αγγίξει τα 11.5 δισ. μέχρι το 2100, πράγμα που ισοδυναμεί με αύξηση 52%.

Ημερομηνίες για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ μέσα στο 2016 – Αφορά απο Πανεπιστημιακούς μέχρι αρχεοφύλακες

Με δύο γραπτούς διαγωνισμούς πρόσληψης μόνιμου προσωπικού και δύο προκηρύξεις μονίμων στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ ξεκινά το 2016. 
  • Από την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 1Δ/2015, που αφορά την