Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΠΑΣΟΚ σε Πανούση: Κάνε επιτέλους πράξη όσα λες

Μήνυμα στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανουση έστειλε το ΠΑΣΟΚ και τον καλεί να κάνει πράξη τα όσα λέει. Στο σχόλιο που ανήρτησε το ΠΑΣΟΚ στα μέσα ενημέρωσης Socia αναφέρει χαρακτηριστικά:

Έντονη αντίδραση ΚΚΕ για αντικομμουνιστική απόφαση Κιέβου

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την «απαράδεκτη απόφαση του ουκρανικού κοινοβουλίου, να ταυτίσει τον κομμουνισμό με το φασισμό και να απαγορεύσει την δράση των κομμουνιστών και τη διάδοση των κομμουνιστικών ιδεών, προχωρώντας

ΤΟ ΠΑΣΟΚ για την απόρριψη προσφυγής για το PSI

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου (ICSID) για την προσφυγή Σλοβακικής τράπεζας και των μετοχών της κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας για το κούρεμα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Βόμβες» Λαγκάρντ για συνταξιοδοτικό, αγορές και κλειστά επαγγέλματα

Νέεας αλλαγές στο συνταξιοδοτικό σύστημα, τις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και στα κλειστά επαγγέλματα ζητά, εμμέσως πλην σαφώς, από την ελληνική κυβέρνηση η διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, με νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο

Σαμαράς: «Σε δυόμισι μήνες καταστρέφεται ότι χτίζαμε δυόμισι χρόνια»

«Σε δυόμισι μήνες καταστρέφεται ότι χτίζαμε επί δυόμισι χρόνια», αναφέρει σε δήλωση του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.
«Εμφανίζονται και πάλι κουκουλοφόροι, καταλήψεις, λαθρομετανάστες

Μηλιός: Οι θέσεις μας στη διαπραγμάτευση υστερούν σε ουσία

Σαφείς αιχμές για τoν τρόπο που επέλεξε η κυβέρνηση, αλλά και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, να διαπραγματευτούν με τους εταίρους αφήνει στη συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής το μέλος της Κ.Ε. και πρώην υπεύθυνος Οικονομικού Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός.

Στον επιτάφιο ο Αλέξης Τσίπρας

Από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Πλάκα παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία του Επιταφίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο κύριος Τσίπρας συνοδευόταν από τη σύζυγό του

O Γιάννης Μπουτάρης στέλνει μήνυμα μέσα σε... «συννεφάκι»!

Ο Γιάννης Μπουτάρης πάντα ακολουθεί οτιδήποτε αντισυμβατικό και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Ακόμη και στον Τριστιάν, τον Γάλλο εμπνευστή του Poupi Le Nuage, ο οποίος είδε τον διάσημο δήμαρχο να βολτάρει και να δίνει τη Μ. Τετάρτη συνέντευξη στην παραλία της Θεσσαλονίκης,

Ευχετήριο μήνυμα Ευ. Βενιζέλου για το Πάσχα

«Το Πάσχα ενώνει τους Έλληνες γύρω από το μήνυμα της Ανάστασης«, αναφέρει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στο μήνυμα του για τον εορτασμό του Πάσχα.
Ο κ. Βενιζέλος στο ευχετήριο μήνυμα του τονίζει πως «αυτή η λαμπρή και

Το toprotovioli σας Εύχεται Καλή Ανάσταση....!!!


Ανατροπή από το ΣτΕ στις μειώσεις των συντάξεων - Αναμένεται να κριθούν αντισυνταγματικές

Σε τροχιά κατάρρευσης έχουν μπει ορισμένες από τις τελευταίες περικοπές που επιβλήθηκαν σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ένα νέο δημοσιονομικό «σοκ» στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.