Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΠΡΙΜ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ...

Τέλος στην οικονομική ασφυξία που υφίστανται οι οικογένειες με περισσότερους από έναν φοιτητές συντηρώντας ακόμη και τρία σπίτια σε διαφορετικές πόλεις της χώρας επιδιώκει να βάλει το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις μετεγγραφές που ανακοινώνεται σήμερα από το υπουργείο Παιδείας.
Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για ένα σχέδιο διορθωτικών

15,5 EKΑΤ.ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ...

Επιπλέον ποσό ύψους 15,5 εκατομμυρίων ευρώ αποφάσισε να διαθέσει το υπουργείο Ανάπτυξης για την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, με δύο προγράμματα που ήδη υλοποιούνται. Η έκτακτη παρέμβαση, που κρίθηκε αναγκαία μετά από σύσκεψη του υπουργού Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου με

Σαμαράς: Στηρίζουμε απόλυτα τον Γιούνκερ για πρόεδρο της Κομισιόν

Την απόλυτη στήριξη του στο πρόσωπο του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε δηλώσεις που έκανε προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος  στο Kortrijk.
Ο Πρωθυπουργός τόνισε πως η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες

ΣΥΡΙΖΑ: Η «πασοκοποίηση» φέρνει σύγκρουση

Ήταν μόλις πριν από τρεις μήνες, 30 Μαρτίου συγκεκριμένα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του τότε υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, τον οποίο μεταξύ άλλων είχε χαρακτηρίσει «κύριο εκτελεστή συμβολαίου θανάτου». Το «συμβόλαιο θανάτου» ήταν το πολυνομοσχέδιο για τις τράπεζες.
Χθες, όλοι περίμεναν με αγωνία τη συνεδρίαση της αρμόδιας

Στη φυλακή πρώην δήμαρχος για υπεξαίρεση χρημάτων -Είχαν δοθεί για τα 21 θύματα στα Τέμπη

Στη φυλακή οδηγείται πρώην δήμαρχος της Ημαθίας, που καταδικάστηκε από το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης σε κάθειρξη 18 ετών για υπεξαίρεση στα ταμεία του δήμου, μεταξύ αυτών και χρήματα από χορηγία του ΟΠΑΠ, στην μνήμη των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των

NEA ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 45 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου/ Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή σαράντα πέντε δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (ανδρών- γυναικών).
H προκήρυξη έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr),στην ιστοσελίδα του

Ο Γκάλης επέστρεψε στον Άρη

«Η Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει με χαρά και υπερηφάνεια την επιστροφή του Νίκου Γκάλη στην ομάδα της καρδιάς του, 22 ολόκληρα χρόνια μετά από την αποχώρησή του από αυτήν» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση της ομάδας και συνεχίζει:

Ρήγας :«Πολιτική στρατολόγηση γενιτσάρων από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Επίθεση κατά των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έχουν προσχωρήσει ή φλερτάρουν με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας. Μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, όπου εισήχθη το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των προϊσταμένων στο Δημόσιο, ο κ. Ρήγας έκανε

Σαμαράς: Η κατάρρευση της μεσαίας τάξης απειλεί τη δημοκρατία-Σήμερα στην Ελλάδα έχει ήδη αρχίσει η ανάκαμψη

«Πρέπει να δράσουμε μαζί για να υπερασπίσουμε τις μεσαίες τάξεις των κοινωνιών μας. Γιατί όταν οι μεσαίες τάξεις καταρρέουν, τα θεμέλια της δημοκρατίας υπονομεύονται» δήλωσε ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες σε εκδήλωση της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC).
Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος παγκοσμιοποίηση σημείωσε ότι

Πάνω από 30 πετρελαϊκές εταιρείες ενδιαφέρονται για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

Κάθε προσδοκία φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες, αφού πάνω από 30 πετρελαϊκές αποστολές έχουν δηλώσει συμμετοχή στο κλειστό συνέδριο που πραγματοποιείται στο Λονδίνο για τα ελληνικά θαλάσσια οικόπεδα. Μάλιστα ανάμεσα τους βρίσκονται και ορισμένες από τις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες όπως η

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Περίπου δύο εκατομμύρια φορολογούμενοι που δεν έχουν ακόμη υποβάλει τη φορολογική τους δήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να την υποβάλλουν και μετά τις 30 Ιουνίου, που λήγει και τυπικά η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων.
Το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να δώσει μια τελευταία

Θόδωρος Παραστατίδης : Θα είμαι παρών στην πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν πρόκειται να ψηφίσω. Θα είμαι παρών στην πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ και θα έχω συμμετοχή στη δημιουργία μετώπου κατά του νομοσχεδίου της μικρής ΔΕΗ. Η πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε θετική κατεύθυνση», δήλωσε στο real.gr, ο Θόδωρος Παραστατίδης. 
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς είναι μεταξύ των τεσσάρων

Θεοδωράκης: το Ποτάμι με 12% θα συγκυβερνά

Πολύ μικρό για να αλλάξει κανείς τη χώρα, θεωρεί ο Σταύρος Θεοδωράκης το ποσοστό που έλαβε το Ποτάμι στις ευρωεκλογές, αλλά «πολύ μεγάλο για ένα κόμμα που δεν υπήρχε».
Το Ποτάμι πρέπει να είναι μία δύναμη που θα μπορεί να εγγυηθεί την κυβερνητική σταθερότητα
Όπως είπε στον ΑΝΤ1, το Ποτάμι είναι ένα κόμμα από το

ΔΗΜΑΡ : Συμμετοχή σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι;

Η πρόσκληση που απηύθυνε η Κουμουνδούρου σε κόμματα (μεταξύ των οποίων και η ΔΗΜΑΡ) και ανεξάρτητους βουλευτές για την εκδήλωση που οργανώσει σήμερα κατά της δημιουργίας της«μικρής ΔΕΗ» έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ΔΗΜΑΡ. Η Αγ. Κωνσταντίνου θέλει να πάει, αλλά αναζητά έναν εύσχημο τρόπο για να μην θεωρηθεί ότι ...ταυτίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά

Κώστας Γ. Μαμέλης : Τελευταία ευκαιρία


Τώρα πια, με καθαρό  μετεκλογικό πεδίο και  συνειδήσεις τοποθετημένες πρωτογενώς μπροστά στο αυθεντικό πολιτικό σκηνικό της χώρας, όλο και περισσότεροι πολίτες απεγκλωβίζονται από τις ιστορικές και συναισθηματικές «συμβάσεις» τους, όλο και πιο πολλοί απελευθερώνονται από τις νόθες ατομικές «επιλογές» τους  και τις επαμφοτερίζουσες «στάσεις» τους.

Παρά την καταλυτική επενέργεια της πανίσχυρης πολιτικής

Αυτή είναι η... πατέντα που χρησιμοποιούν ιδιοκτήτες ΙΧ υψηλού κυβισμού για να γλιτώνουν το τεκμήριο

Όχι που δεν θα έβρισκε ο Έλληνας μια... πλάγια λύση για να γλιτώσει την πληρωμή του τεκμηρίου για το ΙΧ που διαθέτει. Ειδικά εκείνοι που έχουν στην κατοχή του αυτοκίνητο υψηλού κυβισμού.
Από πατέντες άλλο τίποτα και αυτή που παρουσιάζει το Capital.gr φαίνεται πως χρησιμοποιείται από αρκετούς... έξυπνους που έτσι αποφεύγουν να πληρώσουν το τεκμήριο. Προσοχή: δεν το κάνουν

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 4 ΝΕΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΧΘΕΣ

Τέσσερις νέους μητροπολίτες εξέλεξε η Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος που συνεδρίασε χθες στην Μονή Πετράκη. Νέος μητροπολίτης Ιωαννίνων εξελέγη ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών λαμβάνοντας 46 ψήφους έναντι 16 ψήφων του αρχιμανδρίτη Δημητρίου Αργυρού και επτά ψήφων