Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Πόλεμος ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για παλιά και νέα διαπλοκή

polemos-anakoinwsewn-suriza---nd-gia-palia-kai-nea-diaplokiΤο γαϊτανάκι με οξύτατες ανακοινώσεις σχετικά με την υπόθεση Novartis και την μεθοδολογία που ακολουθείται στην διερεύνησή της, συνεχίζεται και σήμερα. Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται δημοσίευμα περί σύμπλευσης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με

Μέχρι τις 15 Μαΐου η υποβολή αίτησης μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για νεοι αγροτεςΣύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ «ως καταληκτική ημερομηνία οριστικοποίησης και ως εκ τούτου υποβολής της αίτησης μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης για το έτος ενίσχυσης 2018 ορίζεται η Τρίτη 15 Μαΐου 2018.

«Ανάσα» από τα επιδόματα που πληρώνονται έως το τέλος Μαρτίου- Δείτε ποια είναι

Το διάστημα 26-29 Μαρτίου αναμένεται να καταβληθεί στους δικαιούχους το επίδομα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).
Ταυτόχρονα, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε η

ΑΣΕΠ: «Πράσινο» για 2 προκηρύξεις μονίμων θέσεων

asep-prasino-gia-2-prokirukseis-monimwn-thesewn-36-eidikotitesΈγκαιρη προετοιμασία των υποψηφίων απαιτούν δύο προκηρύξεις μονίμων θέσεων που ξεκινούν τις επόμενες μέρες.
Πρόκειται για τις 209 μόνιμες θέσεις στην ΕΥΔΑΠ και τις 42 στο υπουργείο Δικαιοσύνης. 

Διπλασιάστηκε ο αριθμός των Ρώσων που επιθυμούν να επισκεφθούν την Ελλάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για ellada
Ο αριθμός των προκρατήσεων στη Ρωσία για τουριστικά πακέτα με προορισμό την Ελλάδα έχει διπλασιαστεί σε σχέση με πέρυσι, παρά την επιστροφή της Τουρκίας και της Αιγύπτου στη ρωσική αγορά, δήλωσε η Ελληνίδα υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, μιλώντας στο πρακτορείο Sputnik.

Ολα τα προγράμματα που «τρέχουν» στον ΟΑΕΔ

Από μερικές εβδομάδες έως και πάνω από τρία χρόνια παραμένουν ανοικτά συνολικά 11 προγράμματα για την επιδότηση νέων θέσεων εργασίας του ΟΑΕΔ. Απευθύνονται σε άνεργους, κυρίως μακροχρόνια, άνω των 50 ετών αλλά και σε νέους, καθώς και σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Τι αλλάζει με τις αποδείξεις και το αφορολόγητο στις φετινές δηλώσεις

Το θέμα της ημέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισάβετ Σαλαμάρα, ήταν ο "Γολγοθάς" των φορολογικών δηλώσεων και οι νέες εκπλήξεις που περιμένουν τους φορολογούμενους.

Ροζ σκάνδαλο στους κόλπους της Εκκλησίας - Έρωτας Μητροπολίτη με τρανσέξουαλ

Σαν "βόμβα" έσκασε στους κόλπους της Εκκλησίας η αποκάλυψη γνωστής τρανσέξουαλ για την ερωτική σχέση της με Μητροπολίτη.

Η αποδυνάμωση της λίρας αποτελεί κίνδυνο για τις τουρκικές βιομηχανίες

Η αποδυνάμωση της λίρας αποτελεί κίνδυνο για τις τουρκικές βιομηχανίεςΣε διαρκή πίεση βρίσκεται η λίρα της Τουρκίας. Με τους επενδυτές να φοβούνται ότι η κεντρική τράπεζα θα υπαναχωρήσει, εν μέσω έντονων πιέσεων και παρά τον υψηλότατο πληθωρισμό, από την αυστηρή νομισματική πολιτική, η λίρα βυθίστηκε σήμερα σε νέα ιστορικά

Πότε και πόσο κόβεται η σύνταξη σε εργαζόμενους συνταξιούχους- Διευκρινιστική εγκύκλιος

Την εγκύκλιο εφαρμογής του άρθρου 20 του Ν.4387/16, για την απασχόληση συνταξιούχων λόγω γήρατος, υπέγραψε σήμερα ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος.Μεταξύ άλλων, προβλέπει ότι δεν θα επέρχεται καμία περικοπή στη σύνταξη για τη συντριπτική πλειονότητα των συνταξιούχων που ασκούν αγροτική δραστηριότητα.