Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Οι δημιουργίες του Daniel Dancer (Art For The Sky)

Τέχνη για τον ουρανό απο τον Daniel Dancer

Aυξήθηκε στο 1,5% το επιτόκιο του ευρώ

Τη δεύτερη για φέτος αύξηση επιτοκίου, κατά 25 μονάδες βάσης στο 1,5%, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Αναφερόμενος στην Ελλάδα, ο διοικητής της ΕΚΤ, Ζαν Κλοντ Τρισέ είπε ότι παραμένει αντίθετος στο ενδεχόμενο χρεοκοπίας, μερικής ή ολικής, της Ελλάδας.

Ο Γρηγόρης Χατζησάββας νέος διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς

Ο Γρηγόρης Χατζησάββας είναι ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς.Ο κ. Χατζησάββας προέρχεται απο το χώρο της αυτοδιοίκησης, καθώς διέτελεσε δήμαρχος Νεάπολης Θεσσαλονίκης για 16 χρόνια, ενώ για μια τετραετία ηγήθηκε της μείζονος μειοψηφίας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Αθηνών εισβάλει στο γραφείο του Ραγκούση

Ο Πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Αθήνας Θύμιος Λυμπερόπουλος, ο οποίος τυγχάνει να είναι και αναπληρωτής γραμματέας  παραγωγικών τομέων της Νέας Δημοκρατίας,εισβάλει στο γραφείου του Υπουργού Γιάννη Ράγκούση.Το βίντεο είναι απο το newsit.gr..

Το εκκολαπτήριο της βίας δεν είναι απλά η κρίση

 Από τη σημερινή τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου στο Υπουργικό Συμβούλιο:

Αρκετές φορές, τα φαινόμενα βίας στρέφονται κατά απλών πολιτών και της περιουσίας τους. Το εκκολαπτήριο της βίας δεν είναι απλά η κρίση. Οι βιαιοπραγίες, οι επιθέσεις, οι λοιδορίες κατά Βουλευτών, πολιτικών κομμάτων ή ακόμα και πολιτών, παροτρύνονται και υποκινούνται από ακραίες πολιτικές ομάδες, από πρόσωπα που απεγνωσμένα αναζητούν προσωπικό πολιτικό ρόλο, αλλά και από ορισμένους διαμορφωτές της κοινής γνώμης που σιτίζονται από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Χείρα βοηθείας στον συνάνθρωπο....

Πολύ έξυπνη διαφήμιση με πολύ γέλιο!Οι θαμώνες ενός μπάρ σώζουν τον πρωταγωνιστή του σπότ,απο πολύ δύσκολη κατάσταση!Πραγματικά πολύ έξυπνη και ξεκαρδιστική διαφήμιση!Οι δημιουργοί της...είχαν τρελή έμπνευση..Δείτε το βίντεο!

Ανθρωπολογική έρευνα με παράξενα ευρήματα


Μία ομάδα ανθρωπολόγων ανακάλυψε έναν μυστηριώδη τάφο στη ζούγκλα κοντά στην πόλη Kigali Rwanda της Κεντρικής Αφρικής.
Τα οστά που βρέθηκαν ανήκουν σε γιγάντια πλάσματα, που μοιάζουν ελάχιστα με τους ανθρώπους. Ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας πιστεύει πως ίσως να πρόκειται για «επισκέπτες» από άλλο πλανήτη, που πέθαναν εξαιτίας κάποιας καταστροφής.

Πως θα καταστρέψετε μια φωτογραφία! (Πολύ Γέλιο)

Πως θα καταστρέψετε μια φωτογραφία; Απλά τη ώρα που ο φωτογράφος ετοιμάζεται να πατήσει το κουμπί, μπείτε στο πλάνο και ξεκινήστε τις γκριμάτσες..


Μείωση των διδάκτρων ζητούν οι φοιτητές του ΕΑΠ

Tη μείωση των διδάκτρων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) ζητούν οι φοιτητές του, λόγω της οικονομικής κρίσης. Υπέρ του αιτήματος των φοιτητών συνηγορούν και οι διδάσκοντες του Πανεπιστημίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που οι φοιτητές του ΕΑΠ προβάλουν το αίτημα της μείωσης των διδάκτρων, καθώς καταβάλουν 700 ευρώ για κάθε ενότητα, και κάθε χρόνο συνήθως οι φοιτητές παίρνουν δύο ή τρεις ενότητες.

Μικροί εξερευνητές της φύσης



Σε ρόλο μικρών εξερευνητών της φύσης η περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Νάουσας της Πάρου τρύπωσε σε κάθε γωνιά του νησιού αναζητώντας και εξετάζοντας μανιτάρια. Κατάφεραν έπειτα από τρία χρόνια έρευνας να ταυτοποιήσουν, με τη βοήθεια καθηγητών και έμπειρων επιστημόνων, πάνω από 80 είδη μανιταριών. 

Όταν η φύση ξεπερνάει το Χόλιγουντ


Τέτοια αμμοθύελλα οι κάτοικοι του Φοίνιξ δεν είχαν ξαναδεί - κι ας είναι συνηθισμένη η πρωτεύουσα της Αριζόνας σε παρόμοια φαινόμενα. Ενα τείχος από άμμο, το οποίο έφτανε σε ύψος τα 1.500 μέτρα και σε πλάτος τα… 80 χιλιόμετρα, ενέσκηψε στην πόλη τη νύχτα της Τρίτης, θυμίζοντας σε πολλούς σκηνή από τον χολιγουντιανό «Αρμαγεδδώνα».

Να που πήγαν τα λεφτά – Δεν εισπράττουν οι εφορίες – Δεν έχουν κάνει ελέγχους ως και για 3 χρόνια!

- Όργιο διαφθοράς και ατιμωρησίας στις ΔΟΥ
- Ανείσπρακτοι φόροι από το 2009
- Δεν έχουν επιβληθεί πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ
- Δεν έχουν εισπραχθεί ούτε τέλη κυκλοφορίας από το ... 1995!

Η κρίση μας κρατάει... ξύπνιους!

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει για τα καλά την ζωή μας και δυστυχώς ακόμη και τον ύπνο μας που θεωρείται πολύ σημαντικός.

Πριν από λίγες εβδομάδες δημοσιοποιήθηκε μία νέα μελέτη που έδειξε πως όσοι κοιμούνται αρκετά έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής και λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη σε σύγκριση με όσους κοιμούνται πολύ λίγο ή πάρα πολύ. Οσο πολύτιμος όμως και να είναι ο ύπνος, σε περιόδους οικονομικής κρίσης επηρεάζεται πάρα πολύ.

Σαρλίζ Θερλόν: "Δεν μπορώ να σταυρώσω άντρα..."

Εδώ κολλάει η λαϊκή φράση : "Έλα δεν το πιστεύω..." 
Αν έιναι δυνατόν η καλλονή  Σαρλίζ Θερλόν δήλωσε ότι δεν μπορεί να σταυρώσει άντρα.

Ναι καλά  διαβάσατε η 35χρονη σέξι ηθοποίος εξέφρασε τον πόνο της, σε συνέντευξη που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν

Δεν καίγεται περισσότερο λίπος με άδειο στομάχι

Δεν καίγεται περισσότερο λίπος με άδειο στομάχι
Πολλοί ασκούμενοι συνηθίζουν να τρέχουν ή να πηγαίνουν στο γυμναστήριο νηστικοί, πιστεύοντας ότι έτσι θα κάψουν περισσότερο λίπος.

Η τακτική αυτή βασίζεται στη θεωρία πως όταν είμαστε νηστικοί, αναγκάζεται ο οργανισμός να χρησιμοποιήσει τα αποθέματα λίπους του για να βρει την ενέργεια που του χρειάζεται στη διάρκεια της άσκησης. Μολονότι όμως αυτό ακούγεται λογικό, οι υπάρχουσες μελέτες δείχνουν πως η γυμναστική με άδειο στομάχι όχι μόνο δεν παρέχει όφελος, αλλά μπορεί να έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, αναφέρει η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς».

Κ. Μαρτάκης-Ε. Φουρέϊρα: Χαλαρές στιγμές στην Κύπρο!



Ξένοιαστες στιγμές περνάει ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με την καλή του φίλη, Ελένη Φουρέϊρα, στην Κύπρο. Χαλαρώνουν κάτω από τον ζεστό ήλιο της Μεγαλονήσου και απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην πισίνα....

Έπαιξε μπουνιές στη φυλακή ο Μπέος!


Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται στις φυλακές του Ναυπλίου αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι ικανό να τον κρατήσει μακριά από τους μπελάδες.

Κίνημα δεν εισπράττω στις εφορίες


Αποτυχία του κράτους στην είσπραξη εισόδων. Εφορίες δεν έχουν διενεργήσει ελέγχους από το 2009, ενώ δεν έχουν εισπραχθεί τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων από το 1995 έως το 2009.

Πείτε "Ναι" στο γιαούρτι και τους ξηρούς καρπούς για καλύτερο σώμα!

Για πολλά χρόνια εκείνοι που ήθελαν να διατηρήσουν την σιλουέτα τους είχαν εμμονή με την καταμέτρηση των θερμίδων που κατανάλωναν. Όμως πρόσφατη έρευνα δείχνει πως είναι πολύ πιο σημαντικό να επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα των φαγητών που καταναλώνουμε παρά στην ποσότητα των θερμίδων. Οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι όσο μεγαλύτερη ποσότητα καλών τροφών υπάρχει στο διαιτολόγιο κάποιου, τόσο μεγαλύτερη είναι η απώλεια βάρους του μακροπρόθεσμα.
















Η μελέτη των ειδικών σε δείγμα120.000 ανθρώπων, από τους οποίους τα 5/6 ήταν γυναίκες, έδειξε ότι τρόφιμα όπως το γιαούρτι, οι ξηροί καρποί, τα φρούτα, τα λαχανικά και τα προϊόντα ολικής αλέσεως συνδέονται με την απώλεια βάρους.

Και η ανάπτυξη θέλει τον Γερμανό της

Το ελληνικό χρέος και την ανάγκη επενδύσεων στην Ελλάδα, με στόχο την επιτάχυνση της οικονομικής ανόρθωσης της χώρας, συζήτησαν κατά το δείπνο που είχαν χθες το βράδυ στο Βερολίνο ο έλληνας υπουργός Οικονομικών Ευάγγ. Βενιζέλος και ο γερμανός ομόλογός του Β. Σόιμπλε

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Χρυσολωρά

 
 
Το καυτό θέμα του χρέους αλλά και η ανάγκη στήριξης της ανάπτυξης στην Ελλάδα, με συμμετοχή μάλιστα των γερμανικών επιχειρήσεων, συζητήθηκαν χθες στο πλαίσιο δείπνου στο Βερολίνο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σαν Σήμερα...

7 Ιουλίου


Γιορτάζουν: Κυριακή
  • Γεγονoτα

1456: Η γαλλίδα ηρωίδα Ζαν ντ' Αρκ αθωώνεται από την Καθολική Εκκλησία, 25 χρόνια μετά το ρίξιμό της στην πυρά ως αιρετική και μάγισσα.

1745: Πρωτοτραγουδιέται το «God Save the King», προς τιμήν του βασιλιά Γεώργιου Β'. Πρόκειται για ένα λαϊκό τραγούδι, άγνωστου συνθέτη, το οποίο αργότερα θα καθιερωθεί ως ο Εθνικός Ύμνος της Μεγάλης Βρετανίας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το Hollywood λέει "Save Greece"

save_greece-Gisele
Ζιζέλ
Το κίνημα των "Αγανακτισμένων" φαίνεται πως έδωσε την έμπνευση στον Ελληνοαμερικανό ηθοποιό Ζάκ Γαλυφιανάκη να σώσει την πατρίδα του με την βοήθεια των διάσημων φίλων του.