Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Η Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για το νέο πτωχευτικό κώδικα

Ομιλία στη Βουλή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα,

Europa League: Στραβά άρχισε ο ΠΑΟΚ, έμεινε στο 1-1 με την Ομόνοια στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ... πέταξε δύο βαθμούς στο 1-1 με την Ομόνοια στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Kλήρωση Τζόκερ

Οι τυχεροί αριθμοί είναι:

ΣΥΡΙΖΑ για μήνυμα Μητσοτάκη: Αντιμετωπίζει τους νέους σαν να βρίσκονται μονίμως σε πάρτι

Με σκληρή γλώσσα σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ το μήνυμα που απηύθυνε στους πολίτες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Συντάξεις Νοεμβρίου: Ξεκινούν οι πληρωμές - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Ξεκινά στις 23 Οκτωβρίου η καταβολή των συντάξεων Νοεμβρίου στους δικαιούχους - συνταξιούχους. Η διαδικασία πληρωμής των συντάξεων αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Μητσοτάκης: Οι επόμενοι μήνες προβλέπονται δύσκολοι - Μικρές παραχωρήσεις για να προστατέψουμε το μεγάλο αγαθό της υγείας

Οι επόμενοι μήνες προβλέπονται δύσκολοι, τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό μήνυμά του στον ελληνικό λαό σχετικά με το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού, σημειώνοντας ότι καθώς δεν αποτελεί επιλογή

Κορωνοϊός: 882 νέα κρούσματα, 15 θάνατοι, 90 διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε νέο θλιβερό ρεκόρ με 882 κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο και 15 νεκρούς.

Τσίπρας: Πρόταση μομφής κατά Σταϊκούρα καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε γνωστό από τη Βουλή πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει πρόταση μομφής κατά του Χρήστου Σταϊκούρα για τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα.

Πτωχευτικός: Θα παραταθεί και αύριο η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια

Η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις οφειλών, πλαίσιο δεύτερης ευκαιρίας» δεν θα ολοκληρωθεί σήμερα στην Ολομέλεια, αλλά αυτή θα συνεχιστεί και αύριο μετά τη συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων.

«Πράξεις για την Μακεδονία»: «Είναι ώρα για πράξεις, πριν είναι αργά».

 

Είναι γεγονός ότι η επιδημιολογική εικόνα στην περιοχή μας, στην Κεντρική Μακεδονία, και ειδικά στην Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες δεν είναι καθόλου καλή. Βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον δύσκολο με πολλές πόλεις της χώρας να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες .

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος και η ηγετική ομάδα

Με μια ιστορική απόφαση το δικαστήριο αποφάσισε να στείλει στη φυλακή τον Νίκο Μιχαλολιάκο και όλη την ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή .

Στις 7 το απόγευμα το μήνυμα Μητσοτάκη - Τι θα πει για τον κορονοϊό

Στις 19:00 το απόγευμα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί με τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες, σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού. "Η κυβέρνηση απευθύνει έκκληση σε όλους να τηρούν τα υφιστάμενα μέτρα και εντατικοποιεί τους ελέγχους για την εφαρμογή τους.

Ολυμπιακός - Μαρσέιγ 1-0: Mε το δεξί στους ομίλους του Champions League

Με σκόρερ την «ολόχρυση» αλλαγή του Πέδρο Μαρτίνς, Χασάν Κόκα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολυμπιακός έκανε σούπερ... ποδαρικό στους

Ανδρουλάκης: Θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, τον Νοέμβριο του 2021, κατέθεσε ουσιαστικά ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Γιώργος Παπανδρέου: «Η ειρηνική επίλυση των διαφορών με βάση το Διεθνές Δίκαιο προϋπόθεση για σταθερότητα και ανάπτυξη στην Ανατολική Μεσόγειο»

Ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, συμμετείχε ως ειδικός προσκεκλημένος στο διαδικτυακό Συνέδριο για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο που διοργάνωσε η ομάδα της Ενωμένης Αριστεράς στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.