Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Παύλος Χρηστίδης: «Τι πραγματικά συνέβη με την πτήση πάνω από την Ακρόπολη; ΕΣΥ αποφασίζεις!»

Αποτέλεσμα εικόνας για παύλος χρηστίδηςΜε χιουμοριστικό τρόπο ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης σχολιάζει στα social media την χαμηλή πτήση πολεμικού αεροσκάφους πάνω από την Αθήνα σήμερα το πρωί, καταθέτοντας μια… ερώτηση με πολλαπλές επιλογές απαντήσεων και ασκώντας με αυτόν τον τρόπο αιχμηρή κριτική στη συγκυβέρνηση.

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση μεθοδεύει την απαλλαγή των επιχειρήσεων από πρόστιμα

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση μεθοδεύει την απαλλαγή των επιχειρήσεων από πρόστιμα«Η πολιτική αθλιότητα της κυβέρνησης κι η στήριξη που δίνει στο κεφάλαιο δεν έχει όρια! Μετά απ' την απαλλαγή των βιομηχάνων από τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο φυσικό αέριο, πριν λίγες μέρες, με τον

Aπάντηση Ξεκαλάκη στην βόμβα Κωνσταντινόπουλου

Σκληρή απάντηση Ξεκαλάκη στην βόμβα ΚωνσταντινόπουλουΓια πατριωτικό και όχι παραταξιακό καθήκον στην προοσπάθεια ανασυγκρότησης και ενδυνάμωσης της παράταξης, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης, παρεμβαίνοντας ουσιαστικά στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις Κωνσταντινόπουλου περί "υπονομευτών".

Συνήγορος του Πολίτη: Αναδρομική η καταβολή των συντάξεων που λανθασμένα δεν δόθηκαν

Συνήγορος του Πολίτη: Αναδρομική η καταβολή των συντάξεων που λανθασμένα δεν δόθηκανΠοσά συντάξεων που λανθασμένα δεν καταβλήθηκαν κατά τον χρόνο θεμελίωσης του δικαιώματος πρέπει να καταβληθούν αναδρομικά, υπογραμμίζει ο Συνήγορος του Πολίτη.
Αφορμή της επισήμανσης αποτέλεσε η περίπτωση γυναίκας

Μπόλαρης: Τα καρτέλ γάλακτος υπάρχουν, θεριεύουν και τον κόσμο κυριεύουν

Μπόλαρης: Τα καρτέλ γάλακτος υπάρχουν, θεριεύουν και τον κόσμο κυριεύουνΤην ύπαρξη των καρτέλ γάλακτος επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM». Χαρακτήρισε πολύ σοβαρό γεγονός για το μέλλον της ελληνικής κτηνοτροφίας το ότι τεράστιες

Το πρόγραμμα Πάπα – Βαρθολομαίου – Ιερώνυμου στη Λέσβο


Το πρόγραμμα Πάπα - Βαρθολομαίου - Ιερώνυμου στη ΛέσβοΟριστικοποιείται το πρόγραμμα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Πάπα της Ρώμης Φραγκίσκου στη Μυτιλήνη, το Σαββάτο 16 Απριλίου.

Νέα ένταση στο φράχτη της Ειδομένης -Πετροπόλεμος & χημικά

Νέα ένταση στο φράχτη της Ειδομένης -Πετροπόλεμος & χημικάΕνταση επικρατεί και πάλι στην Ειδομένη, με ομάδες μεταναστών να επιχειρούν να περάσουν για πολλοστή φορά τα σύνορα και τους Σκοπιανούς να ανταπαντούν με ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης, χημικά και σφαίρες καουτσούκ. 

Δύο F-16 ελληνικά και δύο F-15 αμερικανικά σε υπερπτήση πάνω από την Ακρόπολη

Δύο F-16 ελληνικά και δύο F-15 αμερικανικά σε υπερπτήση πάνω από την ΑκρόποληΔύο F-16 ελληνικά και δύο F-15 αμερικανικά σε υπερπτήση πάνω από την Ακρόπολη, 

Η παράξενη υπόθεση της ίδρυσης δύο off shore «της μιας λίρας» από την οικογένεια Καμμένου

kammenosΝέος σάλος ξεσπά στην κυβέρνηση καθώς με βάση αδιάψευστα ντοκουμέντα που έχει στην κατοχή του το newsbomb.gr η οικογένεια Καμμένου ίδρυσε στη Μεγάλη Βρετανία δύο εταιρείες της μιας λίρας τον Φεβρουάριο του 2016 και μάλιστα στο όνομα του Ηλία Καμμένου, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο του πατέρα του σημερινού υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

Π. Χρηστίδης: Παράλογη η απόφαση του Ν. Φίλη, δε λύνει τα προβλήματα και αποστεώνει τα χωριά μας

Αποτέλεσμα εικόνας για παύλος χρηστίδηςΆμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στην απόφαση της κυβέρνησης να βάλει πληθυσμιακό κριτήρια στη λειτουργία των νηπιαγωγείων, χωρίς ωστόσο να προσμετρά σε αυτά, τις ανάγκες, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.
Η Χαριλάου Τρικούπη, δια στόματος του Παύλου Χρηστίδη, εκπροσώπου

Στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Πέμπτης η Φ. Γεννηματά

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, θα επισκεφθεί το πρωί της Πέμπτης το λιμάνι του Πειραιά.
Η κ. Γεννηματά θα συμμετάσχει και σε σύσκεψη για το προσφυγικό που θα πραγματοποιηθεί με αρμόδιους φορείς.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Κωνσταντινόπουλος για Ξεκαλάκη: Αν δεν μπορεί να υπηρετήσει τις αποφάσεις του συνεδρίου, να παραιτηθεί

Αποτέλεσμα εικόνας για οδυσσέας κωνσταντινόπουλοςΤην παραίτηση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Στέφανου Ξεκαλάκη, ζήτησε μέσω του ΣΚΑΙ, ο βουλευτής του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, θεωρώντας πως υπονομεύει τις προσπάθειες για την συνεργασία στον χώρο της Κεντροαριστεράς.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε, πως αν ο γραμματέας δεν μπορεί να

Αυτοί είναι οι 19 πιο ακριβοί προορισμοί διακοπών στον κόσμο

Οι πιο ακριβοί προορισμοί διακοπών στον κόσμο μόλις αποκαλύφθηκαν, από την ιστοσελίδα της Hoppa.
Για να καταλήξει σε αυτή τη λίστα, η Hoppa άθροισε το σύνολο έξι βασικών ταξιδιωτικών εξόδων - ενός ταξιδιού 3 χιλιομέτρων με ταξί, μίας διανυκτέρευσης σε

ΟΑΕΔ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται δώρο Πάσχα

Δώρο Πάσχα από τον ΟΑΕΔ θα λάβουν οι δικαιούχοι άνεργοι που λαμβάνουν τακτικό επίδομα ανεργίας από 1ης Ιανουαρίου έως και 30 Απριλίου για το 2016.
Ειδικότερα για τους άνεργους του ΟΑΕΔ το Δώρο Πάσχα είναι ίσο με το μισό του μηνιαίου ποσού του επιδόματος ανεργίας ενώ χορηγείται

Η Κρήτη «αναπνέει» αφρικανική σκόνη

Η Κρήτη «αναπνέει» αφρικανική σκόνηΗ αφρικανική σκόνη επιστρέφει στην Κρήτη. Στο νησί, θα υπάρξουν από την Πέμπτη έως την Κυριακή, υπερβάσεις του ορίου των αιωρούμενων σωματιδίων PM10 λόγω μεταφοράς αφρικανικής σκόνης. Το φαινόμενο θα επηρεάσει ολόκληρη την περιφέρεια Κρήτης.
Με αφορμή το φαινόμενο της μεταφοράς της σκόνης, η διεύθυνση Δημόσιας Υγείας-Κοινωνικής Μέριμνας περιφέρειας Κρήτης ανακοίνωσε ότι,

Βόμβα Μοσκοβισί: «Όχι μονομερείς ενέργειες από την Ελλάδα»

pier_moskovisi_Ο επίτροπος Οικονομικών απευθύνει προειδοποίηση προς την ελληνική κυβέρνηση να μην προβεί σε μονομερείς νομοθετικές ενέργειες.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Monde, ο Πιερ Μοσκοβισί, ερωτάται για την απόφαση της Αθήνας να προχωρήσει σε νομοθετικές πρωτοβουλίες χωρίς να έχει λάβει την σύμφωνη γνώμη των δανειστών.