Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Εύα Καϊλή;

Το ενδεχόμενο της επιστροφής της Εύας Καϊλή στην τηλεόραση εξετάζει ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA.

Η πρώην βουλευτής πέρασε σήμερα το κατώφλι των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού, προκειμένου να κάνει μια συζήτηση, στην πρόταση που υπάρχει, για επιστροφή της στην τηλεόραση. Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που και η ίδια το επιθυμεί, μετά την μη είσοδό της στη Βουλή, στις τελευταίες εκλογές.

O ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΝΕΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Με 23 ψήφους εξελέγη ο Γιάννης Μανιάτης γραμματέας της ΚΟ του ΠαΣοΚ. Στη δεύτερη θέση ο Παναγιώτης Ρήγας με 13 ψήφους, ενώ ο Χρήστος Γκόκας έλαβε 10 ψήφους. Υπήρξαν και έξι λευκά, ενώ απουσίαζε στο εξωτερικό ο Χρήστος Αηδόνης. Οι Χ. Γκόκας και...
Π. Ρήγας αναλαμβάνουν καθήκονταν αναπληρωτών γραμματέων. Εξάλλου, με απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ορίζεται γενικός διευθυντής της ΚΟ, ο Βασίλης Γερανίδης, πρώην

Η "σκιώδης" κυβέρνηση του Βενιζέλου



Τους βουλευτές, που θα είναι εισηγητές της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ανά υπουργείο ή μεγάλο τομέα κυβερνητικής πολιτικής, όρισε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ειδικότερα, οι εισηγητές είναι οι:

Αφιέρωμα του δήμου Κιλκίς στο λαϊκό τραγούδι

Την Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο Κιλκίς «Η πόλις», θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα σε τρεις μεγάλους συνθέτες του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού: τους Σταύρο Κουγιουμτζή, Γιώργο Ζαμπέτα και Απόστολο Καλδάρα.

Υγιής καρδιά με «έξυπνα» λίπη

Γνωρίζεις πως τα λιπαρά είναι απαραίτητα συστατικά μιας υγιούς διατροφής; Κι όμως, αυτή είναι η αλήθεια, επισημαίνει η διαιτολόγος-διατροφολόγος Ασπασία Καλαμάρη, παρόλο που η φράση «περιορίστε τα λίπη» αποτελεί κοινή οδηγία για όλους. Όσον αφορά λοιπόν στα λίπη και την υγεία, το «κλειδί» είναι να καταναλώνεις αρκετά αλλά όχι πάρα πολλά και να διαλέγεις τους σωστούς τύπους λιπών.

Ορισμένα συναρπαστικά δεδομένα για τα λίπη:

Άρης: Παρουσιάζεται ο Κατσαβάκης

Η παρουσίαση του νέου τεχνικού του Άρη, Μάκη Κατσαβάκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (5/7, 17:30).

Ο πρώην προπονητής της Δόξας Δράμας θα παρουσιαστεί στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου και θα μιλήσει για την επόμενη μέρα στον Άρη μετά και τη διευθέτηση των τελευταίων θεμάτων που αφορούν στη νέα συνεργασία.

Ανασύρθηκαν τα πτώματα των χειριστών του τουρκικού F-4

Το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ανέσυρε τα πτώματα των δύο πιλότων του αναγνωριστικού στρατιωτικού αεροσκάφους F-4, που κατερρίφθη από τη Συρία τον περασμένο μήνα, από τον βυθό της θάλασσας, 8,6 ναυτικά μίλια από τις ακτές της Συρίας.

Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί

Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί
Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, και
 παρουσία του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά ορκίστηκαν το πρωί οι Γιάννης Στουρνάρας, Σίμος Κεδίκογλου και Κωνσταντίνος Τσιάρας.
Ο Γιάννης Στουρνάρας ως υπουργός Οικονομικών, ο Σίμος Κεδίκογλου ως υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και ο Κωνσταντίνος Τσιάρας ως υφυπουργός Εξωτερικών θα ορκιστούν

Η «σκιώδης» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ



«Σκιώδη» κυβέρνηση συγκρότησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναθέτοντας σε βουλευτές του κόμματος καθήκοντα ελέγχου των υπουργείων σε μία κυβέρνηση στην οποία το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει ως εταίρος.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, την παρακολούθηση του υπουργείου Οικονομικών αναλαμβάνει ο 

Τι είπε ο Σαμαράς στην τρόικα



Πενήντα λεπτά κράτησε η συνάντηση του πρωθυπουργού με την τρόικα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είχε τα χαρακτηριστικά μιας απλή συνάντησης γνωριμίας. Στη συνάντηση ο πρωθυπουργός δεν μπήκε στη λογική της διαπραγμάτευσης καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Real fm o πρωθυπουργός ήθελε να στείλει το μήνυμα ότι συνομιλητές του είναι οι Ευρωπαίοι ηγέτες με τους οποίους θα διαπραγματευθεί.

ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ «Σκανάρουν»... ευχές και ανθοδέσμες


«Σκανάρουν»... ευχές και ανθοδέσμες
Ανθοδέσμες και γλάστρες, με ευχές καταφθάνουν από το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου επιστρέφει σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά του, μετά την επέμβαση στο μάτι στην οποία υποβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες.
Πολλοί ήταν εκείνοι που έστειλαν λουλούδια στο Μέγαρο Μαξίμου για να ευχηθούν καλή ανάρρωση στον κ.Σαμαρά.
Οι προετοιμασίες για την επιστροφή του πρωθυπουργού γίνονται με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και ελέγχους με ειδικά μηχανήματα, ακόμη και μέσα στα λουλούδια...

Νέα ένταση στην εκπομπή του Παπαδάκη - Αποχώρησε από το στούντιο ο Γιάννης Δημαράς


Νέα ένταση στην εκπομπή του Παπαδάκη - Αποχώρησε από το στούντιο ο Γιάννης Δημαράς Δημαράς σε Παπαδάκη: "Θεωρώ ανάγωγη τη συμπεριφορά σου"!
Απρόσμενη εξέλιξη είχε η συζήτηση στο Πρωινό ΑΝΤ1, για το θέμα της σύνταξης των βουλευτών. Μια απλή διαφωνία μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη και του Γιάννη Δημαρά, οδήγησε σε μια απίστευτη λογομαχία και στην αποχώρηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον αέρα της εκπομπής!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε το παράδειγμα του πρώην βουλευτή κ. Δελημήτσου, ο οποίος για τέσσερα χρόνια θητείας στη Βουλή, παίρνει 1,400 € σύνταξη. Ο Γιάννης Δημαράς είπε πως ο νόμος του 1990 δεν ισχύει πλέον, ενώ ο παρουσιαστής επέμενε για το αντίθετο. Διαφωνία στη διαφωνία οι τόνοι της κουβέντας, μεταξύ των δύο, ανέβηκαν σε πρωτοφανές επίπεδο, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του βουλευτή.

"Κυπριακό" το θέμα για τα αριστερά έδρανα της Βουλής


"Κυπριακό" το θέμα για τα αριστερά έδρανα της Βουλής Την οριστική λύση θα δώσει ο πρόεδρος της Βουλής

Σε «Κυπριακό» εξελίσσεται το πρόβλημα χωροταξίας των αριστερών κομμάτων καθώς οι εκπρόσωποι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ εξακολουθούν να «κοκορομαχούν» για το ποιος θα καθίσει στις μπροστινές σειρές. 

Οι επαφές που πραγματοποίησαν οι κ.κ. Τάσος Κουράκης (ΣΥΡΙΖΑ) Βασίλης Οικονόμου (ΔΗΜΑΡ) και Σπύρος Χαλβατζής (ΚΚΕ) με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Τραγάκη κατέληξαν σε πλήρες αδιέξοδο καθώς όλοι επιθυμούν να καταλάβουν τα τις μπροστά σειρές της αριστερής πτέρυγας όπου παραδοσιακά καθόταν το ΚΚΕ ως πρώτη δύναμη του Αριστερού χώρου.

O Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας καλεί τους νέους να μεταναστεύσουν!


Πρωθυπουργός καλεί τους νέους να μεταναστεύσουν!

«Κουκούτσι μυαλό» λέει ο σοφός λαός και στην περίπτωση του Πορτογάλου πρωθυπουργού ταιριάζει γάντι.

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η δήλωση του ότι λύση για την νεολαία της χώρας του που πλήττεται από την ανεργία είναι να μεταναστεύσει!

Η πρώτη εμφάνιση Σαμαρά μετά την επέμβαση


Η πρώτη εμφάνιση Σαμαρά μετά την επέμβαση
Ορκίστηκαν σήμερα ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, και παρουσία του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο Γιάννης Στουρνάρας ως υπουργός Οικονομικών, ο Σίμος Κεδίκογλου ως υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και ο Κωνσταντίνος Τσιάρας, ως υφυπουργός Εξωτερικών.

Όλα τα φλας ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν στον Αντώνη Σαμαρά και την πρώτη εμφάνιση του μετά από την επέμβαση που έκανε στο δεξί του μάτι. Για περίπου  δέκα πέντε μέρες  πρωθυπουργό ακούγαμε και πρωθυπουργό δε βλέπαμε, ενώ οι φήμες και τα σχόλια γύρω από την υγεία του Αντώνη Σαμαρά «έδιναν και έπαιρναν»!! Πάρα ταύτα, ο πρωθυπουργός επέστρεψε και από ότι φαίνεται είναι έτοιμος να αναλάβει δράση!

Παρέμβαση Σαμαρά για το επίδομα



Παρέμβαση πρωθυπουργού μετά το σάλο που προκλήθηκε για το διπλό μετεκλογικό επίδομα των υπαλλήλων της Βουλής. Σε επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο πρωθυπουργός ζήτησε να βρεθεί τρόπος προκειμένου να μη δοθεί το επίδομα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι σε μια περίοδο περικοπών αυτό θα αποτελούσε πρόκληση.