Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Ένας υπερτυχερός στο Τζόκερ - Οι τυχεροί αριθμοί

undefined

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:

Τσοβόλας για Σαμαρά: «Αρνήθηκε παρανόμως να προσέλθει στην προανακριτική για τη Novartis»

Ο Δημήτρης Τσοβόλας, συνήγορος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, με αφορμή συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, επισήμανε ότι ο τελευταίος «παρανόμως περιφρόνησε τους κοινοβουλευτικούς και δικαστικούς θεσμούς και αρνήθηκε να

Χαρίτσης: Το κύριο είναι ότι η κυβέρνηση οδηγεί την οικονομία και την κοινωνία σε μια πρωτοφανή περιπέτεια

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την επιθυμία της ελληνικής κοινωνίας να έρθουν όλα στο φως. Η απόφαση-κόλαφος των αμερικανικών αρχών ισοπεδώνει όλη την προπαγάνδα περί σκευωρίας στο σκάνδαλο Novartis»," υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης

Ραγδαίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά: Οι επόμενοι σταθμοί μετά το τηλεφώνημα Μητσοτάκη - Ερντογάν

Ραγδαίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά: Οι επόμενοι σταθμοί μετά το ...Η γερμανική προεδρία, η πρωτοβουλία Μπορέλ και το ταξίδι Τσαβούσογλου στο Βερολίνο. Σε ένα ευρύτερο σχέδιο το τηλεφώνημα του Έλληνα πρωθυπουργού και του Τούρκου προέδρου, κατά το οποίο ασφαλώς δεν συζητήθηκαν μόνο θέματα «χαμηλής πολιτικής».

Ντόρα Μπακογιάννη: Να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στους δημοκρατικούς θεσμούς και τη δικαιοσύνη

Την άποψη ότι ζητούμενο για τον πολιτικό κόσμο πρέπει να είναι «η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στους δημοκρατικούς θεσμούς και στη δικαιοσύνη» εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Οι καιρικές συνθήκες μέχρι το τέλος του καλοκαιριού -Οι καιρικές συνθήκες μέχρι το τέλος του καλοκαιριού

Τι καιρό θα έχουμε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού: Κλιματική αλλαγή και έντονα φαινόμεναΤο ερώτημα που απασχολεί τους περισσότερους αυτή την περίοδο είναι πώς θα είναι ο καιρός τους δύο επόμενους μήνες, για να προγραμματίσουν τις διακοπές τους.

Πολύκαστρο: Συλλαλητήριο κατά της λειτουργίας δομής φιλοξενίας στη Νέα Καβάλα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της λειτουργίας κέντρου φιλοξενίας στην περιοχή τους διοργανώνουν την Τρίτη, 30 Ιουνίου, στις 21:00, οι κάτοικοι του Πολυκάστρου και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παιονίας.

Η νέα διοίκηση του Κιλκισιακού παρουσιάζει τους στόχους και το πλάνο της



- Λαζ. Μεταλλίδης: Το μότο του νέου Κιλκισιακού είναι, "Συνεργασία με όλους".

- Η νέα διοίκηση του Κιλκισιακού παρουσιάζει τους στόχους και το πλάνο της, την

Πασχάλης Τόσιος : Αφασία και ανικανότητα

Δράμα,Καβάλα και τελευταία και το Δημοτικό Συμβούλιο του Κιλκίς εκφράζουν την ανησυχία τους για το, αν και κυρίως πως, θα γίνει η νέα σύνδεση του έργου: "Σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη - Αμφίπολη - Νέα Καρβάλη".

Χάρης Τσιοκας :Οι ιδέες μας και οι αξίες του σοσιαλισμού της αριστερας και της οικολογίας με σύγχρονες επεξεργασίες επανέρχονται επίκαιρες

Νέο κοινωνικό και παραγωγικό συμβόλαιο με κοινωνική πλειοψηφία η προγραμματική απάντηση της πληθυντικης κυβερνωσας αριστερας ! Η Κεντρική 

Επιτροπή Ανασυγκρότησης αποφάσισε:

Αλέξης Τσίπρας στο κλείσιμο της συνεδρίασης της ΚΕΑ: Προχωράμε μπροστά, συζητάμε ανοικτά και συλλογικά

Έλλειμα εθνικής στρατηγικής καταλόγισε στον πρωθυπουργό ο Αλέξης ...Συμπυκνώνοντας το μήνυμα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι "το μήνυμα είναι προχωράμε μπροστά, συζητάμε ανοικτά και συλλογικά, δεν φοβόμαστε την κριτική και την αυτοκριτική γιατί η κριτική και αυτοκριτική είναι συστατικό στοιχείο της δικής μας κομματικής κουλτούρας.