Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Αλέξης Τσίπρας: Οι προτάσεις στη Σύνοδο του PES, για την τριπλή κρίση ακρίβειας, ενέργειας και κλίματος

Οι προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα στην Προπαρασκευαστική Σύνοδο του Κόμματος των Ευρωσοσιαλιστών (PES) για απαντήσεις στην τριπλή κρίση ακρίβειας, ενέργειας και κλίματος.

ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ : "Πλιάτσικο εκατομμυρίων με έκρηξη 480% στα μυστικά κονδύλια επί Μητσοτάκη"

Εξηγήσεις ζητά από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή αποκαλυπτικό δημοσίευμα που κάνει λόγο για κατακόρυφη αύξηση των απόρρητων κονδυλίων του ελληνικού κράτους τα τελευταία τρία χρόνια.

Νίκος Μαραντζίδης : Ξεδιάντροπη βουλιμία για την εξουσία από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

«Ακόμα και στην Τουρκία του Ερντογάν ξέρουμε εδώ και καιρό ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 14 Μαΐου και στην ευρωπαΐκή Ελλάδα ακόμη ακούμε σενάρια»

Αλέξης Τσίπρας από Βρυξέλλες: "Το καθεστώς Μητσοτάκη κεντρικό θέμα στην ΕΕ για την διάβρωση του Κράτους Δικαίου"

Στην προπαρασκευαστική Σύνοδο του Κόμματος των Ευρωσοσιαλιστών δίνει το "παρών" ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εστιάζοντας στη συζήτηση που θα γίνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τη διάβρωση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.

Στη ΝΔ ο Σπύρος Καρανικόλας: «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια Ελλάδα πιο ισχυρή»

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι στις προσεχείς εκλογές ο Σπύρος Καρανικόλας, όπως έγινε γνωστό σήμερα τόσο από το κυβερνών κόμμα, όσο κι από τον ίδιο.

Το γεύμα Μητσοτάκη - Μπιν Σαλμάν στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης, οι συνδαιτυμόνες και η… Εύα Καϊλή

Εύλογα και πολύ σημαντικά ερωτηματικά προκαλεί το χθεσινό άρθρο του Politico, εν μέσω ερευνών για το QatarGate, σχετικά με τις επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον