Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου νικητής στις εκλογές της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου είναι ο νικητής των εκλογών που διεξήχθησαν σήμερα για την ανάδειξη του προεδρείου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Κυρίζογλου κατάφερε να συγκεντρώσει 108 ψήφους, έναντι του αντιπάλου του, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος

Προαναγγέλλει νέο κόμμα ο Ραγκούσης;

Πολύ κοντά στην ίδρυση ενός πολιτικού κόμματος ή μιας πολιτικής κίνησης φαίνεται πως βρίσκεται ο πρώην υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης.
Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Ραγκούσης αναφέρει χαρακτηριστικά: «”Μα, δεν είστε λίγοι;” θα ρωτήσει εύλογα κάποιος. Δεν ξέρω αν είμαστε λίγοι, γνωρίζω πως είμαστε αρκετοί από όλο το φάσμα της δημοκρατικής Ελλάδας,

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ...

Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ο καρκίνος του πνεύμονα μπορεί να παραμείνει σε «ύπνωση», κρυμμένος στο σώμα του ασθενούς για περισσότερα από 20 χρόνια.και κάποια στιγμή ξαφνικά να «ξυπνήσει» και να μετατραπεί σε επιθετική μορφή της νόσου.

Νέα δημοσκοπική πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ- Προηγείται με 5,9 μονάδες

Νικητής αναδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε ακόμη μια δημοσκόπηση- αυτή της Metron Analysis, που διενεργήγηθε για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης στην Πρόθεση ψήφου:

Βουλή: «Φαρμάκι έσταξε» ο Βασίλης Κεγκέρογλου

«Φαρμάκι έσταζε» κατά του Οδυσσέα Βουδούρη ο Βασίλης Κεγκέρογλου που ξέσπασε κατά του ανεξάρτητου βουλευτή που βρίσκεται με το ένα πόδι στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν εκείνος μίλησε με υποτιμητικά λόγια για το «Σοσιαλιστικό» που φέρει το ΠΑΣΟΚ στον τίτλο του.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: «Ο κ. Βουδούρη, ο οποίος

Ο Γρηγοκάκος επιμένει: Δεν έχουμε 180 βουλευτές για να εκλέξουμε Πρόεδρο

«Αφού ο. Κουβέλης είπε ότι δεν ψηφίζει, πώς θα βγάλουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας;», σημείωσε με νόημα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, διευκρινίζοντας πάντως ότι η εκλογολογία και οι εκλογές κάνουν κακό στη χώρα

Στην παραδοχή οτι αυτήν την ώρα φαίνεται πως δεν υπάρχουν οι 180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας τον

Οικονομικοί κύκλοι της Ουάσιγκτον εκτιμούν ότι η ελληνική οικονομία έχει σημειώσει “σημαντική πρόοδο” – Ειδικό αφιέρωμα από την “Wall Street Journal”

Για «σημαντική πρόοδο» της ελληνικής οικονομίας κάνουν λόγο οικονομικοί κύκλοι στην αμερικανική πρωτεύουσα, με αφορμή την ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, οι εργασίες της οποίας ξεκινούν σήμερα και ολοκληρώνονται την Κυριακή.
«Η δημοσιονομική προσαρμογή που επιτεύχθηκε στην Ελλάδα

Τατσόπουλος: Με τιμωρεί ο Θεός να κάθομαι στα ίδια έδρανα με την Ραχήλ

"Υπάρχει θεός και πρέπει να τιμωρηθούμε για τις αμαρτίες μας". Έτσι σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος το γεγονός ότι μετά την ανεξαρτητοποίηση της Ραχήλ Μακρή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα κάθεται στα ίδια έδρανα με την

Τι θα πεί το βράδυ ο Β. Βενιζέλος για εκλογές και ποια έκπληξη επιφυλάσσει

Πρόσκληση σε σκληρό ροκ θα απευθύνει ο Βαγγέλης Βενιζέλος στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην ομιλια του το βραδυ στη βουλή θα μιλήσει για τις εκλογές και την ανάγκη σταθερότητας της χώρας.Θα παρουσιάσει επτά σημεία εξόδου της χώρας απο τη

ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΑΗΔΟΝΗΣ...

«Η άρνησή μου στην ψήφο εμπιστοσύνης δεν σημαίνει ότι επιδιώκω την αποσταθεροποίηση αλλά την επιθυμία για εθνική συνεννόηση» είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης για να προσθέσει ότι δεν πιστεύει στις εκλογές.
Με τον τρόπο αυτό πληθαίνει ο αριθμός των ανεξάρτητων

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ επιφύλαξε η Λιάνα Κανέλλη στην παρέμβασή της κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης με αφορμή τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.
 «Εμφανίζεστε, επελαύνοντες στην εξουσία, και μας λέτε τι; Ο

Επίθεση Παπαδημούλη σε Λυκούδη

Θέση στην πρόταση του Σπύρου Λυκούδη για τη συγκρότηση κυβέρνησης ειδικού σκοπού μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πήρε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ουσιαστικά επιτέθηκε σε όσους

Αν κάποιος απλός πολίτης μετερχόταν τέτοιες μεθοδεύσεις δεν τον διέσωζε τίποτα.

Ερωτήματα για υπόθεση φοροπαράβασης της οικογενειακής επιχείρησης του υφυπουργού Εργασίας Γιάννη Πλακιωτάκη στην οποία μετείχε ως αντιπρόεδρος.


Σοβαρά ερωτήματα δημιουργεί η απαλλακτική δικαστική απόφαση του τριμελούς διοικητικού πρωτοδικείου Ηρακλείου η οποία στηρίχτηκε στο  μη έλεγχο της ΔΟΥ Σητείας  για την εταιρία Πλακιωτάκης A.Ε .

Μιχάλης Καρχιμακης : "Να σταματήσει η επιχείρηση κατάσχεσης των επιδοτήσεων των αγροτών"

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης, πρέπει να ξεκαθαρίσει δημόσια και αμεσα, αν οι επιδοτήσεις των αγροτών θα ενταχθούν σε καθεστώς κατάσχεσης, για οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία.
Αν δε λάβει κανείς υποψιν του οτι η συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών, δεν

Βενιζέλος: Επιχειρηματικά συμφέροντα προσπαθούν να επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις

Για μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που προσπαθούν να επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις μίλησε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Απαντώντας στον Πάνο Καμμένο που κατηγόρησε την κυβέρνηση

Την Τρίτη παρουσιάζεται το «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα»

Το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας παρουσιάζει την Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 τo πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στην Αίγλη Ζαππείου.
Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο