Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Γιατί οι γυναίκες χάνουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ;


Τι είναι αυτό που κάνει τις γυναίκες που έχουν σταθερές σχέσεις να χάνουν τη διάθεσή τους για σεξ; Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι ο χρόνος. Οι σεξολόγοι Σάρα Μάρεϊ και Ρόμπιν Μίλχαουζ, από το Πανεπιστήμιο Guelph του Οντάριο, στον Καναδά εξέτασαν 170 άνδρες και γυναίκες που είχαν

Αγαπητέ Βαγγέλη...




Μήπως έφτασε η ώρα να βάλεις το πολιτικό σου κεφάλαιο στο τόκο;


kourdistoportocali.com

Αγαπητέ Βαγγέλη καλημέρα

Δεν αφήνεις κάποιους άλλους να σώσουν την πατρίδα και πιο συγκεκριμένα τον Σαμαρά, τον Κουβέλη, τον Μιχαλολιάκο κλπ; Στο κάτω –κάτω εσύ

Στα δύο η ΔΗΜΑΡ για το σχηματισμό κυβέρνησης

Σε δύο "στρατόπεδα" έχει χωριστεί η Δημοκρατική Αριστερά ενόψει του σχηματισμού κυβέρνησης. Η μία πλευρά είναι αυτή που λέει “να συμμετάσχουμε με έναν ενεργό
τρόπο στην κυβέρνηση ωστε να μπορέσουμε να συνεισφέρουμε πιο δημιουργικά” και η άλλη που λέει οτι

Επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα μετά τη συνάντησή του με τον Σαμαρά

Ολοκληρώθηκε 10' πριν τις 19.00, η συνάντηση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει λάβει ο πρώτος ως αρχηγός του πρώτου κόμματος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πως άλλαξε ο κόσμος μέσα σε 100 χρόνια



Από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα, ο κόσμος καθημερινά εξελίσσεται...

Ιδιαίτερα τα τελευταία 100 χρόνια, με την βοήθεια της τεχνολογίας, τα πράγματα παρουσιάζουν αλματώδη εξέλιξη και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις εικόνες που ακολουθούν, στις οποίες γίνεται σύγκριση του τότε με το τώρα σε διάφορους τομείς.

Oικουμενική με πρόσωπο κοινής αποδοχής ζήτησε ο Καμμένος


Χωρίς συμφωνία ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής.

Μετά την συνάντηση ο κ. Καμμμένος δήλωσε ότι συζήτησαν την αναγκαιότητα σχηματισμού κυβέρνησης, την πιθανότητα οικουμενικής κυβέρνησης εθνικού σκοπού με πρόσωπο που δεν θα είναι ο Σαμαράς κάτι το οποίο ο πρόεδρος της ΝΔ αρνήθηκε.

Σαν σήμερα 18 Ιουνίου


ΓΕΓΟΝΌΤΑ

1815: Η Μάχη του Βατερλό. Οι ενωμένες δυνάμεις Βρετανών και Πρώσων, υπό τους στρατηγούς Ουέλινγκτον και Μπλίχερ αντίστοιχα, συντρίβουν τις γαλλικές δυνάμεις, των οποίων ηγείται ο αυτοκράτορας Ναπολέων Βοναπάρτης.
 
1821: Η τσαρική κυβέρνηση διαμαρτύρεται στην Πύλη για τις θηριωδίες των Τούρκων εις βάρος των Ελλήνων.....

Βάλε τα φρούτα στο τραπέζι σου! Συνταγές για κυρίως πιάτα με φρουτένια γεύση...


Τα φρούτα του καλοκαιριού παρατάσσονται στην κουζίνα σου και συνοδεύουν τα πουλερικά, τα κρεατικά και τις δροσερές σαλάτες σου.

Γίνονται τα κεράσια σος για την μοσχαρίσια μπριζόλα σου; Μπορεί το φρέσκο βερίκοκο να συνοδεύσει τη χοιρινή σου; Πώς θα ψήσεις το καρπούζι στα κάρβουνα για να κάνεις μια εξωτική σαλάτα; Τα φρούτα του καλοκαιριού παρατάσσονται στην κουζίνα σου και συνοδεύουν τα πουλερικά, τα κρεατικά και τις δροσερές σαλάτες σου. 

Τα παχύσαρκα παιδιά έχουν άσχημες επιδόσεις στο σχολείο


Αν το παιδί σας έφερε άσχημους βαθμούς, αν το παιδί σας δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά στα μαθήματα και ιδιαίτερα στα μαθηματικά, καλό θα ήταν να ελέγξετε το βάρος και την παχυσαρκία του. Αυτό συμβουλεύουν Αμερικάνοι ερευνητές, ύστερα από έρευνα που έκαναν και σύμφωνα με την οποία, τα περιττά κιλά ενός παιδιού, συνδέονται με τις χειρότερες του επιδόσεις στο σχολείο και κυρίως στα μαθηματικά.  

Η παιδική παχυσαρκία λοιπόν που τα τελευταία χρόνια τείνει να λάβει μορφή επιδημίας σε ολόκληρο τον κόσμο, εκτός όλων των άλλων προβλημάτων σωματικής και ψυχικής υγείας για την οποία είναι υπεύθυνη, τώρα δημιουργεί με την ευρύτερη έννοια, προβλήματα και στη μάθηση.

Φυσική άμυνα του οργανισμού το «γκριζάρισμα»



Αν θεωρείτε τις γκρίζες τρίχες συνέπεια του άγχους, μάλλον δεν απέχετε πολύ από την αλήθεια, αν και ακόμα πιο σοβαρό είναι το στρες που υφίσταται ο οργανισμός από τα χημικά και την ακτινοβολία. Οι γκρίζες τρίχες σημαίνουν προβληματικό DNA και τοξικό στρες, αλλά είναι και μια φυσική άμυνα του οργανισμού. 

Το λεγόμενο «γονοτοξικό στρες», που προκαλεί βλάβες στο DNA των κυττάρων, είναι αυτό που προξενεί το γκριζάρισμα των μαλλιών με το πέρασμα του χρόνου, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη.

Σε καθοδική πορεία οι τιμές των ξενοδοχείων στην Ευρώπη


Οι τιμές των ξενοδοχείων στην Ευρώπη ακολουθούν καθοδική πορεία και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε 30 από τις 50 χώρες του καταλόγου Ξενοδοχειακών τιμών  (tHPI) της trivago, οι τιμές παρουσιάζουν μείωση σε αντίθεση με τις τιμές χωρών όπως η Πολωνία (132 ευρώ ανά διανυκτέρευση κατά μέσο όρο για ένα δίκλινο δωμάτιο, αύξηση 47 τοις εκατό) και η Ουκρανία (212 ευρώ κατά μέσο όρο, αύξηση 56 τοις εκατό). Πιο συγκεκριμένα οι ταξιδιώτες θα πληρώσουν κατά μέσο όρο:
  -   85 ευρώ αν επιλέξουν να επισκεφτούν τη Γρανάδα της Ισπανίας (μείωση 18 τοις εκατό σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα),
  -   100 ευρώ αν επισκεφτούν τη Λισσαβώνα (μείωση εφτά τοις εκατό),

Κουβέλης: "Ναι σε συγκυβέρνηση, αλλά με άλλο πρωθυπουργό"


Κουβέλης: "Ναι σε συγκυβέρνηση, αλλά με άλλο πρωθυπουργό"

Eκτός από την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη, «κόκκινη γραμμή» για τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ σε κυβέρνηση συνεργασίας είναι και η άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων για τη σταδιακή απαγκίστρωση από όρους και δεσμεύσεις του μνημονίου, τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος, Φ. Κουβέλης.

Ακυρώνουν εντολές ανάληψης μετρητών



Τα πρώτα χαμόγελα επέστρεψαν στις τράπεζες λίγες ώρες μετά την έναρξη λειτουργίας των υποκαταστημάτων. Όπως πληροφορείται το protothema.gr από 5 διευθυντές υποκαταστημάτων μεγάλων τραπεζών από τις 8:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι οι πελάτες ακυρώνουν εντολές ανάληψης μετρητών που είχαν δώσει ήδη την Πέμπτη και την Παρασκευή.

«Επήλθε ηρεμία. Το τηλέφωνο χτυπάει μόνο για να μας ακυρώσουν εντολές ανάληψης μετρητών που υπήρχαν στο σύστημα εδώ και 2-3 ημέρες», λέει χαρακτηριστικά διευθυντής μεγάλης τράπεζας που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Οι 33 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Οι 33 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
Στη νέα του κοινοβουλευτική ομάδα

του ΠΑΣΟΚ θα μετέχουν μαζί με τον πρόεδρο του Ευάγγελο Βενιζέλο μόλις 33 βουλευτές, οκτώ λιγότεροι από τους 41 της 6ης Μαΐου. Αναλυτικά, εκλέγονται:

Σημίτης: Υποχρεωμένοι να συνεργαστούν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ



Σημίτης: Υποχρεωμένοι να συνεργαστούν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ
Εκκληση στα κόμματα υποστήριξαν στις εκλογές την
 ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά) να συνεργασθούν απευθύνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, υποστηρίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση «θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην έξοδο από την Ευρωζώνη και τη

H NET νίκησε το Mega έχασε την βραδιά των εκλογών!

H NET νίκησε το Mega έχασε την βραδιά των εκλογών!
Μεγάλη ήττα υπέστη το Mega χθες. Ίσως είναι η πρώτη
πρώτη φορά κατά την οποία χάνει τη μάχη των εκλογών.
 
Μεγάλος νικητής αναδεικνύεται η ΝΕΤ η οποία βρίσκεται πρώτη στο διάστημα από 20.00 ως τα μεσάνυχτα, δεύτερη το πρωί με πρώτο τον

Ο Βενιζέλος αλλάζει το ΠΑΣΟΚ - Νέο όνομα και νέα πρόσωπα

Ο Βενιζέλος αλλάζει το ΠΑΣΟΚ - Νέο όνομα και νέα πρόσωπα
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αλλάζει τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ μετά το

εκλογικό αποτέλεσμα με το οποίο διατήρησε τις δυνάμεις του σε πολύ αντίξοες συνθήκες. Λέγεται ότι έχει κατατεθεί στο Πρωτοδικείο νέο όνομα του Κινήματος το οποίο κρατείται ως

Τι μπορεί να αναστείλει το γυναικείο οργασμό; Οι οργανικές και μη συμπληγάδες της γυναικείας απόλαυσης...

Τι μπορεί να αναστείλει το γυναικείο οργασμό;
Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αδυνατούν να βιώσουν τον οργασµό, μην καταφέρνοντας να φτάσουν ώς εκεί, ανεξαρτήτως οργανικών προβλημάτων. Τι συμβαίνει, λοιπόν, με εμάς τις γυναίκες και τι επηρρεάζει την σεξουαλική μας λειτουργία και δη την απόλαυση;

Τηλεφωνική επικοινωνία Βενιζέλου – Κουβέλη

Τηλεφωνική επικοινωνία Βενιζέλου – Κουβέλη
Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί συζήτησαν το αποτέλεσμα των εκλογών, τα σενάρια σχηματισμού κυβέρνησης, τις μετεκλογικές συνεργασίες, και τις προοπτικές για τον δημιουργία μιας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

Η δημοσιογράφος που έκλεψε τις εντυπώσεις έξω από το Προεδρικό Μέγαρο



Σήμερα το πρωί έξω από το Προεδρικό Μέγαρο γινόταν μάχη δημοσιογράφων για ένα πλάνο και μια δήλωση του Αντώνη Σαμαρά που επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να πάρει την διερευνητική εντολή για να σχηματίσει κυβέρνηση. Ενώ όλοι έτρεχαν για να καταγράψουν τα γεγονότα, υπήρχε μια παρουσία που έκλεψε τις εντυπώσεις.

ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ Παφίλης: Κανένα θέμα ηγεσίας στο ΚΚΕ


Παφίλης: Κανένα θέμα ηγεσίας στο ΚΚΕ
Δεν υπάρχει κανένα θέμα ηγεσίας στο κόμμα δήλωσε σήμερα ο βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 τόνισε πως «... αν μπαίναμε σε κυβέρνηση θα μας υμνούσαν όλοι, ότι είμαστε οι πιο έξυπνοι, οι πιο καλοί, οι πιο καθαροί που βλέπουμε μακριά κλπ».

Ο αετός του Μιχαλολιάκου είναι διαβόητο σύμβολο των Ναζί


Ο αετός του Μιχαλολιάκου είναι διαβόητο σύμβολο των Ναζί
Από τον Παναγιώτη Χριστόπουλο
Όσοι είδαν χθες στην τηλεόραση τις δύο ανακοινώσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου, θα παρατήρησαν βέβαια το γύψινο πτηνό που στόλιζε το γραφείο του. Κάποιοι θα χαμογέλασαν ίσως με αφέλεια, κοροϊδεύοντας το όλο ντεκόρ και την φτηνή του αισθητική. Οι περισσότεροι, όμως, σίγουρα θα αντατρίχιασαν απ’ τον συμβολισμό. Ο αετός ήταν το πιο διαβόητο σύμβολο των Ναζί μετά την σβάστικα.
Ο ίδιος ο κ. Μιχαλολιάκος, βέβαια, αν ερωτηθεί για... το πουλί του, το πιο πιθανό είναι ότι θα αρνηθεί πως πρόκειται για κάποιο ναζιστικό σύμβολο, συνεχίζοντας το θέατρο του παραλόγου. Και η απόλυτη αλήθεια είναι πως ο εν λόγω αετός, όπως άλλωστε και η σβάστικα, δεν ήταν σύμβολα ναζιστικής επινόησης. Η χρήση τους, όμως, έγινε με τέτοιον τρόπο από την δεκαετία του ’30 και του ’40 που η κοινή γνώμη αντιδρά αντανακλαστικά με αίσθημα τρόμου και φρίκης στην θέα τους.

Δεν πρέπει να ξανακάνουμε τα ίδια λάθη, οφείλουμε να δώσουμε προοπτική στην Ελλάδα



"Οι Έλληνες επέλεξαν την Ευρώπη και τώρα η Ευρώπη πρέπει να κάνει ένα βήμα προς την Ελλάδα".Αυτόν τον τίτλο έχει η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος της Ομάδας των Φιλελευθέρων, Γκι Βερχόφστατ.


«Η Ευρώπη πρέπει να προσαρμόσει το Μνημόνιο που έως σήμερα βασίζεται στη μείωση των μισθών και στην αύξηση των φόρων», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γκι Βερχόφστατ, τονίζοντας ότι η Ελλάδα χρειάζεται ριζικές μεταρρυθμίσεις.

Συνεχίζοντας, ο Γκι Βερχόφστατ εκφράζει την άποψη ότι θα πρέπει να συνεχιστούν οι ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα και τα έσοδα που θα αποφέρουν να διοχετευθούν σε Ταμείο Ανάπτυξης, ώστε να σπάσει ο φαύλος κύκλος της ύφεσης, να βελτιωθεί η ρευστότητα της οικονομίας και να τονωθεί η ανάπτυξη.

Πανελλαδικές: Από σήμερα η κατάθεση των μηχανογραφικών

Μέχρι την Πέμπτη, 5 Ιουλίου, έχουν περιθώριο οι υποψήφιοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους στην ιστοσελίδα exams.minedu.gov.gr.
Αρχίζει σήμερα η κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων από τους μαθητές που διεκδικούν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η κατάθεση των μηχανογραφικών γίνεται

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες ο σχηματισμός κυβέρνησης - Οι δισταγμοί Κουβέλη εκνευρίζουν Βενιζέλο - Οι κόκκινες γραμμές του ΠΑΣΟΚ



ΣΑΜΑΡΑΣ: "Συνεχίζω την προσπάθεια πρέπει η χώρα να έχει άμεσα κυβέρνηση." - Όχι από Τσίπρα σε Σαμαρά - Του είπε όμως να σχηματίσει άμεσα κυβέρνηση - Ποιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ θέλουν να είναι στην συγκυβέρνηση παρά την αρνητική στάση Βενιζέλου - Εκνευρισμός Κουβέλη για την δημοσιοποίηση των επαφών του με το ΠΑΣΟΚ - Στις 18:00 η συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου - Στις 19.00 συνάντηση με Καμμένο - Κουβέλης: Όλα στο τραπέζι. Ακόμα και το όνομα του ...


Σε μια κρίσιμη καμπή βρίσκονται οι διαβουλεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης με πολλούς από τους πρωταγωνιστές να μην έχουν ξεκάθαρη θέση και στάση την ώρα που ο χρόνος πιέζει.

Διατροφή στην παραλία. Προτεινόμενες τροφές για να πάρετε μαζί σας στην αμμουδιά

Το καλοκαίρι έφθασε! Όλοι περιμένουμε την ώρα να ετοιμαστούμε για την παραλία και να χαλαρώσουμε κάτω από τον ήλιο με την παρέα μας
Το θέμα είναι όμως κατά πόσο σκεφτόμαστε τη διατροφή μας; Υπολογίζουμε τι τρώμε και πως το τρώμε; Πιστεύω πως όχι αυτή η ανεμελιά μπορεί να οδηγήσει να χάσουμε τον έλεγχο

«ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ» Η σύζυγος του Μιχαλολιάκου… ξαδέλφη της Λιάνας Κανέλλη!



Η σύζυγος του Μιχαλολιάκου… ξαδέλφη της Λιάνας Κανέλλη!
 Η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής Β’ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια είναι ξαδέρφη της Λιάνας Κανέλλη! Τουλάχιστον έτσι δήλωσε η ίδια στο ραδιοσταθμό «Ιόνιο FM».





Η κυρία Ζαρούλια μάλιστα έδωσε λεπτομερείς περιγραφείς για τις σχέσεις της με την βουλευτή του ΚΚΕ, όταν όμως ήταν μικρές.