Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Νίκος Μπουνάκης : Για ποια Ανάπτυξη Μιλάμε

Η συμφωνία για την ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης και η «έξοδος» στις αγορές, δημιούργησε - έστω και προσωρινά - ένα κλίμα αισιοδοξίας για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας και την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση.


Είναι όμως αυτό αρκετό;

Στον Ολυμπιακό και τυπικά ο Τόμπσον!

Κάτοικος Πειραιά είναι και με τη… βούλα ο Χόλις Τόμπσον. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες και ανακοινώθηκε για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Γιάννης Μανιάτης : «Χάνονται 2.500 θέσεις εργασίας και ο κ. Τσίπρας κρύβεται»

Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον, Υποδομές Γιάννης Μανιάτης με αφορμή την ακύρωση των εγκαινίων των εγκαταστάσεων στην Χαλκιδική έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αρκετά πια με την κοροϊδία και το κρυφτούλι του κ. Τσίπρα στην επένδυση των μεταλλείων Χαλκιδικής. Αφορά στη  μεγαλύτερη επένδυση της χώρας,

Κινέζικα παιχνίδια με φέτα – σαμιώτικο κρασί καταγγέλλει η Ελλάδα

Τι ισχύει για τη «φέτα» του Καναδά και τη CETAΣτα δικαστήρια προσφεύγουν ευρωπαϊκές χώρες για τα μαϊμού Κινέζικα ΠΟΠ – ΠΓΕΣτα δικαστήρια πρόκειται να προσφύγουν  8 κράτη – μέλη της ΕΕ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, για τα 25 μαϊμού εμπορικά σήματα της κινεζικής αγοράς. Πρόκειται για εμπορικά σήματα, που στοχεύουν στην παραπλάνηση των

Ενταση για τις εντυπώσεις στην παράδοση παραλαβή του ΟΑΣΘ -Ανάμεσα στον Στέλιο Παππά και τον απερχόμενο πρόεδρο

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΔεν έλειψε η ένταση κατά τη διάρκεια της παράδοσης παραλαβής των ηνίων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).Ο διορισμένος από τον υπουργό Υποδομών Στέλιος Παππάς, πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου

ΠΚΜ: Οδηγίες σε κτηνοτρόφους για την προστασία από τον ιό του Δυτικού Νείλου

undefined
Ανακοίνωση αναφορικά με το ιό του Δυτικού Νείλου εξέδωσε το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών (Υ.Ζ. – Κ.Α.Φ.Ε.) της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα:

ΝΔ για Καμμένο: Να ετοιμάσει την απολογία του για τις επικοινωνίες με ισοβίτη

Κόντρα Μητσοτάκη - Καμμένου στη Βουλή - Θέμα δεδηλωμένης έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟΔεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στη ΝΔ και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.Μετά τα βήματα πίσω που έκανε σήμερα ο Πάνος Καμμένος και την αναδίπλωσή του στις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση (ο οποίος είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ότι η Ελλάδα είναι ένα

Εξόφληση Φεβρουαρίου από τον ΛΑΓΗΕ στους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτοβολταικαΟ ΛΑΓΗΕ συνεχίζει την εξόφληση των παραγωγών από ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ για την ενέργεια που παρήχθη το μήνα Φεβρουάριο 2017. 
Συνολικά με τις εντολές που έχουν δοθεί

Βάζουν το χέρι στην τσέπη για ποιοτικό σκληρό σιτάρι οι ντόπιοι μύλοι

Με 0,19 ευρώ το κιλό παραλαμβάνει σκληρό σιτάρι η ΕΑΣ ΒόλουTο μότο «η ποιότητα πληρώνεται» φαίνεται να ακολουθεί πλέον η εγχώρια αγορά στο σκληρό, καθώς σιτάρια με καλά ειδικά βάρη και υψηλά υαλώδη αγοράζονται με σημαντικό premium από μύλους και εμπόρους που επιθυμούν με τον τρόπο αυτόν να καλύψουν το

Ελληνικός Χρυσός: Επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματος για τον Καμμένο

Ελληνικός Χρυσός: Επιφυλασσόμαστε παντός δικαιώματός μας για τις κατηγορίες περί ξεπλύματοςΗ εταιρεία Ελληνικός Χρυσός «επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της» προκειμένου να απαντήσει στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου ότι οι επενδύσεις στα μεταλλεία της Χαλκιδικής είναι μία «απάτη» και «ξέπλυμα χρήματος», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης

Γερουλάνος: Δεν Θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία της ΔΗΣΥ -Διαφωνώ με το εγχείρημα

Ο «ήλιος» του ΠΑΣΟΚ νέο πεδίο διαμάχης«Όχι, προφανώς δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος ενός φορέα με τον οποίο διαφωνώ τόσο ριζικά, που διαφωνώ και στο εγχείρημα γενικά, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται».

Στον ΠΑΟΚ ο Ελ Καντουρί

Στον ΠΑΟΚ ο Ελ ΚαντουρίΧθες το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε δυο επίσημες προτάσεις στην διοίκηση της Εμπολι, για την απόκτηση του Ελ Καντουρί. Όπως όλα δείχνουν, μάλλον οδηγήθηκαν σε συμφωνία οι δυο πλευρές.

Χυμός με Αλόη Βέρα - Kaloe Gel

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ  :  ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΣΘ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙΑκόμη, είναι στην επικαιρότητα, η δήλωση του Προέδρου της Βουλής, ότι :
"Η Ελλάδα, δεν είναι ποιά, η χώρα που ισχύει το, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια" και τον διέψευσε ο Σπιρτζης, με τον διορισμό του Αθηναίου Παπά, ως Προέδρου, στο ΔΣ του εξαγορασθέντος, με νόμο ΟΑΣΘ.
Αυτό, είναι το λιγότερο, πριν λίγες ημέρες, συζητώντας με στέλεχος του