Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Πρωθυπουργός

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί αύριο Τρίτη, 26 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.
Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού ξεκινά στις 11:00 και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αλέξης Τσίπρας : «Μένουμε Όρθιοι 2»: Στο 100% οι μισθοί, μειώσεις φόρων και απευθείας ρευστότητα στις επιχειρήσεις

Για δίκαιη ανταμοιβή μετά το lockdown, μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές του αναθεωρημένου προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι 2». Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «αρνείται να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που δημιουργούνται» για να μην «διαταραχθεί το σχέδιο των συντηρητικών αλλαγών της».

Μητσοτάκης: Ούτε ανασχηματισμός, ούτε εκλογές - Τι συνέβη στον Έβρο, γιατί άνοιξα τα δημοτικά

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο του Star ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απέκλεισε τα σενάρια ανασχηματισμού και πρόωρων εκλογών. Αναφέρθηκε στο πώς κατέληξε στην απόφαση να ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα (1/6) τα δημοτικά σχολεία, έπειτα

Η παρουσίαση του επικαιροποιημένου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι»



Δείτε σε απευθείας μετάδοση την παρουσίαση του επικαιροποιημένου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, «Μένουμε Όρθιοι». Τους βασικούς άξονες του προγράμματος θα παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ την εξειδίκευση ανά τομέα

Γρηγοράκος: Η Γεννηματά προσπάθησε, αλλά δεν μπορεί – Ο Ανδρουλάκης είναι εξαφανισμένος

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος αφού ανέφερε πως η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά «προσπάθησε, αλλά δεν μπορεί» και ότι «ο Ανδρουλάκης είναι εξαφανισμένος» τάχθηκε υπέρ μιας ενδεχόμενης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς-όμως- Πολάκη!

Δήλωση-παρέμβαση Γεννηματά: "Αντίπαλός μας οι συντηρητικές πολιτικές του Μαξίμου"

Η Φώφη Γεννηματά προχώρησε σε δήλωση-παρέμβαση για τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής ατζέντας, ασκώντας αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση για τα μέτρα σχετικά με τη στήριξη της οικονομίας. Παράλληλα επικρίνει έντονα και τον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για νέα Ζάππεια και Προγράμματα Θεσσαλονίκης που αρκετά τα πλήρωσε η χώρα.

Αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου, σκούτερ και ποδηλάτου: Αυτά είναι τα κίνητρα

Γενναία κίνητρα, τα οποία θα συμπεριλαμβάνουν επιδότηση της αγοράς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, σκούτερ και ποδηλάτων, αλλά και μείωση ή κατάργηση σε τέλη ταξινόμησης και κυκλοφορίας θα περιλαμβάνει το πλέγμα μέτρων που θα παρουσιάσει εντός του επόμενου μήνα η κυβέρνηση, η οποία έχει αποφασίσει να πατήσει γκάζι στην ηλεκτροκίνηση.

Κεραμέως για κάμερες στις τάξεις: Να αναλάβουν οι εκπαιδευτικοί τις ευθύνες τους

Το μπαλάκι στους εκπαιδευτικούς όσον αφορά στην εφαρμογή της εξ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης πέταξε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως κατά τη διάρκεια του briefing, τονίζοντας ότι η τηλεκπαίδευση πρέπει να

Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές αρχίζουν σήμερα οι προαναρτήσεις - Τι πρέπει να γνωρίζετε

Την έναρξη προανάρτησης στις δημοτικές ενότητες Λαμίας του Δήμου Λαμιέων (ΠΕ Φθιώτιδας ) και Λιβαδειάς (Λιβαδέων ) του Δήμου Λεβαδέων ( ΠΕ Βοιωτίας) ανακοίνωσε ο Φορέας " Ελληνικό Κτηματολόγιο".

Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας ορκίστηκε σήμερα η Έφη Ναβροζίδου

Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά» ορκίστηκε σήμερα η Έφη Ναβροζίδου, στη θέση του Μιχάλη Βιδιαδάκη.Υποψήφια στην Περιφερειακή Ενότητα του Κιλκίς, η Έφη Ναβροζίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στο Κιλκίς.