Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΟΑΕΔ: Πιλοτικό πρόγραμμα για 5.000 ανέργους - Τελειώνει η προθεσμία για τις αιτήσεις

Έως σήμερα, Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου στις 23:59 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι να υποβάλουν αιτήσεις για το νέο Πιλοτικό Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ" Υποστήριξη Επιχειρηματικών Σχεδίων άνεργων νέων ηλικίας 18 έως 29 ετών".

ΡΑΕ: Έρχεται νέα ευνοϊκή ρύθμιση για τους ευάλωτους πελάτες των παρόχων ρεύματος

Ευνοϊκή ρύθμιση για την περαιτέρω προστασία των λεγόμενων “ευάλωτων πελατών “ εταιρειών προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας προωθεί η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).

Χονγκ Κονγκ: Ο σκύλος μιας ασθενούς βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό


Ο σκύλος μίας ασθενούς από τον νέο κοροναϊό στο Χονγκ Κονγκ τέθηκε σε καραντίνα σήμερα αφού βρέθηκε θετικός στον ιό, ανακοίνωσαν οι αρχές, αν και προς το παρόν δεν έχει αποδειχθεί η ασθένεια μεταδίδεται από τα ζώα συντροφιάς στους ανθρώπους.

Αρχές Μαρτίου η συνάντηση Πούτιν- Ερντογάν

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχές Μαρτίου η συνάντηση Πούτιν- ΕρντογάνΟι πρόεδροι της Ρωσίας και της Τουρκίας Βλαντίμιρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπορούν να συναντηθούν στις 5 ή 6 Μαρτίου, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ και μεταδίδει το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τουρκία: Μεταφέρουν δωρεάν με λεωφορεία πρόσφυγες και μετανάστες στα σύνορα με την Ελλάδα



Με «όπλο» ανθρώπινες ψυχές ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραβιάζει την κοινή δήλωση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας και εκβιάζει τη Δύση προκειμένου να τον στηρίξει στο μέτωπο της Συρίας, «ανοίγοντας» σε πρόσφυγες και μετανάστες τις πύλες που οδηγούν στην Ευρώπη.Λίγες ώρες μετά την

ΣΥΡΙΖΑ: Μητσοτάκης - Χρυσοχοΐδης σφυρίζουν αδιάφορα για το φιάσκο με τα ΜΑΤ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ: Μητσοτάκης - Χρυσοχοΐδης σφυρίζουν αδιάφορα για το φιάσκο με τα ΜΑΤ
Για «διαχειριστική ανικανότητα και ανευθυνότητα» κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη «σφυρίζουν αδιάφορα για το φιάσκο με τα ΜΑΤ σε ρόλο χούλιγκανς».
Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Επικοινωνία Μητσοτάκη - Ιερώνυμου για τον κορονοϊό

Αποτέλεσμα εικόνας για Επικοινωνία Μητσοτάκη - Ιερώνυμου για τον κορονοϊό
Την αρωγή της Εκκλησίας στην ενημέρωση των πολιτών για τον κορονοϊό, ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Συναγερμός στα ελληνικά σύνορα: Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Μέρκελ


Αποτέλεσμα εικόνας για Συναγερμός στα ελληνικά σύνορα: Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Μέρκελ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγγελα Μέρκελ, είχε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν η κατάσταση στην Τουρκία και οι κινήσεις μεταναστών προς τα ελληνικά σύνορα.

Έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ ζητάνε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ


Αποτέλεσμα εικόνας για Έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ ζητάνε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛΣτο μικροσκόπιο των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι η υπό κατάρρευση Κοινή Δήλωση ΕΕ – Τουρκίας για τον έλεγχο των προσφυγικών ροών, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή και τις σχετικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων.

Oλυμπιακός - Γουλβς

Το προφίλ της Γουλβς: Πορτογαλική... παροικία και Ποντένσε απέναντι στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League, με την αγγλική ομάδα να είναι θυμίζει πορτογαλική... παροικία, μέσα στην οποία βρίσκεται και ο πρώην «ερυθρόλευκος» Ντάνιελ Ποντένσε.

Κυριάκος Μητσοτάκης για Προσφυγικό: Δεν θα ανεχτούμε καμία παράνομη είσοδο στην Ελλάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος Μητσοτάκης για Προσφυγικό: Δεν θα ανεχτούμε καμία παράνομη είσοδο στην Ελλάδα

Με μία ανάρτηση στο twitter στα αγγλικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ένα σαφές σκληρό μήνυμα όσον αφορά στο προσφυγικό, δηλώνοντας ότι δεν θα γίνει ανεκτή καμία παράνομη είσοδος στην Ελλάδα και αφήνοντας αιχμές.

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα για τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα για τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικόΝα ζητήσει άμεσα η κυβέρνηση την έκτακτη σύγκληση Συνόδου Κορυφής, δεδομένου ότι η «έμπρακτη αμφισβήτηση της Κοινής Δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας αφορά το σύνολο της Ευρώπης και γι' αυτό απαιτείται άμεσα ευρωπαϊκή πρωτοβουλία», ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του έπειτα από πολύωρη σύσκεψη

Τσιτσιπάς: Στον τελικό του τουρνουά του Ντουμπάι


Αποτέλεσμα εικόνας για Τσιτσιπάς: Στον τελικό του τουρνουά του ΝτουμπάιΤη δυνατότητα να διεκδικήσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά το τρόπαιο στο Όπεν του Ντουμπάι έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 21χρονος τενίστας, ο οποίος είναι Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε σήμερα (28/2) τον Βρετανό

Έκλεισε το τελωνείο στις Καστανιές Έβρου - Καραβάνια προσφύγων στα σύνορα

Αποτέλεσμα εικόνας για Έκλεισε το τελωνείο στις Καστανιές Έβρου - Καραβάνια προσφύγων στα σύνορα
Διεκόπη η λειτουργία του τελωνείου στις Καστανιές Έβρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κλείσιμο του συγκεκριμένου συνοριακού σημείου διέλευσης πραγματοποιήθηκε λόγω της συγκέντρωσης, από την τουρκική πλευρά, σημαντικού αριθμού ατόμων με πρόθεση να εισέλθουν στη χώρα. 

Βόμβα: Η Τουρκία ανοίγει τα σύνορα στους πρόσφυγες- Εκβιάζει την ΕΕ για στήριξη στην Ιντλίμπ

Μετανάστες σε φουσκωτόΗ Τουρκία «ενεργοποίησε» την «βόμβα» του προσφυγικού, καθώς αξιωματούχος της κυβέρνησης ανέφερε στο Reuters πως δε θα εμποδίζουν πλέον τους Σύρους πρόσφυγες να περνούν στην Ευρώπη!Ο Τούρκος αξιωματούχος, που δεν κατονομάζεται, ανέφερε συγκεκριμένα στο Reuters ότι «η Τουρκία δεν θα εμποδίσει τους πρόσφυγες να φτάσουν στην Ευρώπη από ξηράς ή μέσω θαλάσσης από την περιοχή του Ιντλίμπ».

Οι δυνάμεις του Άσαντ βομβάρδισαν ανελέητα θέσεις Τούρκων στην Ιντλίμπ

Οι δυνάμεις του Άσαντ βομβάρδισαν ανελέητα θέσεις Τούρκων στην ΙντλίμπΕικοσιδύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ από αεροπορική επίθεση των δυνάμεων του Σύρου προέδρου Μπασάλ αλ Ασαντ ανακοίνωσε ο νομάρχης Αντιόχειας.Ο Τούρκος νομάρχης ζήτησε να μην υπάρξει πανικός ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις. Επανέλαβε ότι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στην Τουρκία.

Europa League: Ενας Ολυμπιακός... Θεός -Κέρδισε (1-2) στην παράταση την Αρσεναλ και προκρίθηκε στους «16»!

Ο Ολυμπιακός έκανε τρομερή εμφάνιση βγαλμένη από... Champions League και με γκολ στο 119' της παράτασης από τον Ελ Αραμπί κέρδισε 1-2 στο Λονδίνο και προκρίθηκε στους «16» του Europa league!