Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Ενισχύουν τον γαλάζιο στρατό των μετακλητών, ακυρώνουν το ΑΣΕΠ

Σκάνδαλο με τις τοποθετήσεις φίλων της κυβέρνησης Μητσοτάκη και μάλιστα σε επιτελικές θέσεις. Μετά τα υπουργικά γραφεία και την προεδρία της Κυβέρνησης, τώρα η βεντάλια ανοίγει σε δήμους και σε διάφορους άλλους φορείς του Δημοσίου 

ΚΙΝΑΛ για κορονοϊό: Μπαλώματα από την κυβέρνηση, το πλεονέκτημα του Απριλίου κινδυνεύει να χαθεί

Το ΚΙΝΑΛ υποστηρίζει πως η κυβέρνηση κάνει «μπαλώματα» στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, αναφέροντας πως το πλεονέκτημα του Απριλίου κινδυνεύει να χαθεί.

Τι ισχύει από αύριο στις τράπεζες: Ποιες συναλλαγές δεν θα πραγματοποιούνται στα καταστήματα

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών ενημερώνει τι θα ισχύει από αύριο, Τρίτη 4 Αυγούστου, στα καταστήματα των τραπεζών και συγκεκριμένα αναφέρει ποιες συναλλαγές δεν θα πραγματοποιούνται.

Βάσεις 2020: Πτώση σε όλα σχεδόν τα πεδία, πότε θα ανακοινωθούν

Πτώση στις βάσεις 2020 σε σχεδόν όλα τα πεδία προβλέπονται για φέτος.
Οι βάσεις 2020 θα πέσουν σε σχεδόν όλα τα πεδία. Αυτό προβλέπεται για φέτος, και συγκεκριμένα στο 1ο πεδίο η πτώση θα είναι έως 500 μόρια, στο 2ο έως 250 μόρια ενώ στο 3ο η πτώση θα είναι έως 600 μόρια.

Τσίπρας: Όλα λάθος και ξανά στο σημείο μηδέν

Τσίπρας: Όλα λάθος και ξανά στο σημείο μηδένΣκληρή κριτική εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στον τρόπο που χειρίστηκε η κυβέρνηση το άνοιγμα του Τουρισμού. Μιλά για τεχνητό κλίμα ευφορίας, αποσκοπώντας στην μικροπολιτική εκμετάλλευση

Ιός Δυτικού Νείλου: Δεύτερος θάνατος -Πέθανε ηλικιωμένη στις Σέρρες

Δεύτερος θάνατος σημειώθηκε στην χώρα μας από τον ιό του Δυτικού Νείλου.
Ασθενής η οποία είχε διαγνωσθεί με ιό του Δυτικού Νείλου κατέληξε την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις Σέρρες.

Οδηγός για το «Εξοικονομώ - Αυτονομώ»: Επιδότηση έως 85% και 50.000 ευρώ ανά σπίτι -Ποιες εργασίες καλύπτονται

Γενναία επιδότηση που αγγίζει το 85% του κόστους των εργασιών και χρηματοδότηση που φτάνει τα 50.000 ευρώ για κάθε σπίτι προβλέπει το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ - Αυτονομώ».

Σέρρες: Το μονοκινητήριο αεροπλάνο έπεσε στην πλατεία του χωριού -Πρώτα χτύπησε σε πλάτανο, μετά έπεσε στο σπίτι

Επεσε μονοκινητήριο αεροπλάνο στις ΣέρρεςΜιλώντας στο GRTimes.gr, ο δήμαρχος Αμφίπολης, Στέργιος Φραστανλής, είπε πως επρόκειτο για εκπαιδευτικό μονοκινητήριο αεροπλάνο, το οποίο για άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία κατέπεσε ακριβώς πάνω στον πλάτανο της κεντρικής πλατείας, για να καταλήξει σε πρόσοψη σπιτιού.