Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ο πιο άσχημος άνδρας του διαδικτύου



Ο Chester Lee Ridens είναι άσχημος και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί
ή όπως λέει ο ίδιος, το μήνυμα που θέλει να περάσει στον κόσμο είναι να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να δεχόμαστε αυτό που είμαστε και να είμαστεευγενικοί με όλον τον κόσμο.

"Κοιτάζοντας πίσω όλες τις παιδικές φωτογραφίες μου, παρατηρώ ότι πάντα έκαναγκριμάτσες και θυμάμαι ότι προσπαθούσα με αυτές τις γκριμάτσες, να σπάσω τους καθρέφτες του σπιτιού", λέει ο Ridens.

Μια φωτογραφία, μια ομάδα, η μεγαλύτερη καρδιά!


 
Του Γιάννη Σερέτη
Να γράψεις για το ματς; Είχαμε πει χθες: «Απόψε ο δρόμος για την πρόκριση περνά από το υπέρ μας 1-0.Οχι με βιασύνη. Με μέθοδο. Όχι μόνο με πάθος. Αλλά και με μυαλό. Εχω τόση εμπιστοσύνη στη συσπείρωση και στους ψυχικούς δεσμούς αυτής της ομάδας που ρισκάρω να γράψω ότι αν προηγηθούμε, θα πανηγυρίσουμε»!
- Να γράψουμε λοιπόν για τα άλλα. Αφήστε τις ελληνικές ιστοσελίδες σήμερα, όσοι έχετε διάθεση. Μπείτε στις ξένες, αξιοποιήστε τις γλώσσες σας. Αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ό,τι ξέρετε. Μπείτε και διαβάστε για να δείτε πόσο αλήθεια έχει ο Καραγκούνης όταν λέει «έξω πάντα εκτιμούν περισσότερο τον Ελληνα ποδοσφαιριστή». Ακόμη και τώρα, όχι το 2004.

Τα ξένα ΜΜΕ για την Εθνική - "This is Sparta"


Διθυραμβικά είναι τα σχόλια των περισσότερων ευρωπαϊκών μέσων για την σπουδαία πρόκριση της Εθνικής στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Kicker: "H Ελλάδα του 2004 - Παραιτήθηκε ο Σμούντα. Τί φινάλε στον Α' όμιλο. Ούτε οι πολυδιαφημισμένοι Ρώσοι ούτε οι συνδιοργανωτές Πολωνοί πέρασαν στα προημιτελικά, αντίθετα το πέτυχαν Ελλάδα και Τσεχία. Οι πρωτοπόροι του ομίλου Τσέχοι και οι Έλληνες είναι οι δύο πιθανοί αντίπαλοι της Γερμανίας στα πρώτα νοκ-άουτ ματς. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Πολωνίας ο Φράντισεκ Σμούντα δήλωσε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του".

Πάμε να βγάλουμε την Γερμανία από το Ευρώ



Ένας λαός που αντιστέκεται, μία ομάδα καθ ομοιωσιν του, ένας αρχηγός που τον εκφράζει, ένας αγώνας που περιμένουν όλοι. Τι κι αν η Γερμανία είναι το φαβορί; Αυτό είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι...


Και να θες δεν μπορείς να μην μπερδέψεις το ποδόσφαιρο με την πολιτική. Από την ώρα που ο Καραγκούνης έστειλε τη μπάλα στα ρωσικά δίχτυα το σύνθημα που ακούγεται από την Βαρσοβία μέχρι την Αθήνα είναι ένα. "Μέρκελ ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου", φωνάζουν εκατομμύρια Έλληνες σε ολόκληρο τον πλανήτη. 

Δεν θα αναλύσουμε εδώ γιατί ο ελληνικός λαός έχει κληθεί να κάνει θυσίες, να πληρώσει, να "ματώσει" για να μείνει ζωντανός και να ξεπληρώσει το "χρέος" που έχει δημιουργηθεί. Είναι δεδομένο, όμως, πως αυτός ο λαός αισθάνεται θυμωμένος, αδικημένος και προσβεβλημένος από την κατάληξη της υπόθεσης. 

Γκάφα αστυνομικών!Πήγαν να "τινάξουν" στον αέρα μια πόρτα αλλά το παράκαναν!Βίντεο

Το σενάριο προέβλεπε να ανατινάξουν τη πόρτα για να εισβάλουν στο διαμέρισμα.Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας ήταν έτοιμες.Ακολούθησαν όλη τη διαδικασία και περίμεναν την έκρηξη.Μόνο που...η δόση των εκρηκτικών ήταν φαίνεται υπερβολική! Τους πήρε και τους σήκωσε αλλά ευτυχώς κανείς δεν έπαθε τίποτα.

Ψηφίζουν και στη Γαλλία


Ημέρα εκλογών η σημερινή και για τη Γαλλία, όπου οι ψηφοφόροι προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για το δεύτερο γύρο των Βουλευτικών Εκλογών.
Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα ποσοστά των κομμάτων στον πρώτο γύρο των εκλογών, την προηγούμενη Κυριακή αυτοί  που θα επικρατήσουν είναι οι σοσιαλιστές του Προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Καρατζαφέρης: Να ψηφίσουν με πατριωτική συνείδηση οι Ελληνες


Καρατζαφέρης: Να ψηφίσουν με πατριωτική συνείδηση οι Ελληνες
Την πεποίθηση ότι οι Έλληνες μπορούν να σπάσουν τα προγνωστικά και να ψηφίσουν πατριωτικά, εξέφρασε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
«Υπάρχουν κάποιοι Έλληνες, που με πίστη και με πείσμα σπάνε τα προγνωστικά. Και τώρα νομίζω ότι οι Έλληνες θα πάρουν παράδειγμα από τα παιδιά της Εθνικής ομάδας στην Πολωνία. Τώρα, όλοι οι Έλληνες καλούνται να κάνουν το ίδιο καθήκον. Πιστεύω ότι θα ψηφίσουν με πατριωτική συνείδηση και όχι με τις εντολές της κ. Μέρκελ και της παρέας της.

Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής


Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής


Ο Κώστας Καραμανλής ψήφισε στην Θεσσαλονίκη, ενώ κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα δεν προέβη σε κάποια δήλωση.
Προσέρχονται στην κάλπη οι πολιτικοί αρχηγοί

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012, 09:42

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε λίγο μετά τις 08.30 το πρωί, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στην Αλεξανδρούπολη, κάνοντας την παρακάτω δήλωση: «Ο φόβος είναι που σε κάνει να κερδίζεις μία μάχη, η ελπίδα, όμως, σε κάνει να κερδίζεις τον πόλεμο».

'Κρίνεται η μοίρα της Ελλάδας για πολλά χρόνια''



''Η πρωτιά της ΝΔ στις σημερινές εκλογές δίνει την δυνατότητα να σχηματιστεί κυβέρνηση που έχει ανάγκη σήμερα ο τόπος'' δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στο 253o Εκλογικό Τμήμα Χανίων, στην Χαλέπα.


Ο κ Μητσοτάκης βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα δήλωσε:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ για να ψηφίσω στις εκλογές που είναι πολύ σημαντικές. Δεν πρόκειται για συνηθισμένη εκλογική αναμέτρηση, πρόκειται για μια εκλογή που θα κρίνει την μοίρα της Ελλάδας για πολλά χρόνια.

Ψήφιζαν επί έξι μήνες στις πρώτες εκλογές του 1844


Ψήφιζαν επί έξι μήνες στις πρώτες εκλογές του 1844 Κενά στον πρώτο εκλογικό νόμο οδήγησαν πολλές φορές τους πολίτες στην κάλπη
Επαναληπτικές εκλογές; Η πλούσια ελληνική ιστορία έχει να μας δώσει ένα μάθημα και γι' αυτό. Και πιο συγκεκριμένα, η σύγχρονη ελληνική ιστορία και η πρώτη απόπειρα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους να κάνει εκλογές.
Η Εθνοσυνέλευση που προέκυψε από την επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου του 1843 και η παραχώρηση συντάγματος από τον Όθωνα δημιούργησε τον πρώτο εκλογικό νόμο. Έτσι, στις 18 Μαρτίου του 1844 οι Έλληνες, μετά από πολλούς αιώνες πήγαν και πάλι στις κάλπες.

Σαν σήμερα 17 Ιουνίου


Γεγονότα.
1462: Ο Βλαντ Γ’ ο Παλουκωτής (ο ρουμάνος ευγενής που ενέπνευσε τον μύθο του Δράκουλα) προσπαθεί να δολοφονήσει τον σουλτάνο Μεχμέτ Β’, αλλά αποτυγχάνει και αναγκάζεται να αποσυρθεί από τη Βλαχία.
1917: Η Ελλάδα εισέρχεται επισήμως στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στις 9.30 το βράδυ πιθανότατα θα ξέρουμε το αποτέλεσμα των εκλογών


Στις 9.30 το βράδυ πιθανότατα θα ξέρουμε το αποτέλεσμα των εκλογών Αναμένεται, πάντως, θρίλερ με την κατανομή των εδρών
Στις 9.30 το βράδυ αναμένεται να υπάρξει η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για τα αποτελέσματα των εκλογών της 17ης Ιουνίου, όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι της Singular Logic, κατά τη ενημέρωση στο υπουργείο Εσωτερικών.
Σε ό,τι αφορά την εκλογή των βουλευτών, λόγω της λίστας, από τη στιγμή που θα υπάρξουν συγκεντρωτικά αποτελέσματα θα γνωρίζουμε ποιοι εκλέγονται. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, κάποιες έδρες να αλλάζουν «χέρια» έως τις 3 - 4 η ώρα τα ξημερώματα, λόγω της ιδιαιτερότητας του εκλογικού συστήματος.

"Να μην ανοίξει το πορτοφόλι της η Μέρκελ"


Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ifo θεωρεί ότι θα υπάρξει κάποια υποχώρηση προς την Ελλάδα, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα φύγει από μόνη την από την ευρωζώνη. "Με τη δραχμή η χώρα θα γίνει ανταγωνιστική"
Έφτασε η ώρα της κάλπης, με την οποία έχουν συνδεθεί τις τελευταίες εβδομάδες φόβοι και αγωνίες για το μέλλον του ευρώ αλλά και το μέλλον της ίδιας της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ifo του Μονάχου, καθηγητής Χανς Βέρνερ Ζιν θεωρεί ότι ορισμένες χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας θα βγουν από την ευρωζώνη για να διατηρήσει τη συνοχή της.

Παπανδρέου: Μέρκελ και Σαρκοζί γνώριζαν 6 μήνες πριν για το δημοψήφισμα


Παπανδρέου: Μέρκελ και Σαρκοζί γνώριζαν 6 μήνες πριν για το δημοψήφισμα
Η συνέντευξη του κ. Παπανδρέου έχει τίτλο "Ένα δημοψήφισμα θα προσέφερε στους Έλληνες την αίσθηση ότι επιλέγουν το πεπρωμένο τους".
"Το γνώριζαν πριν από εξάμηνο, όπως και οι κ.κ. Μπαρόζο και Γιούνκερ. Το καλοκαίρι του 2011, ψηφίσαμε μάλιστα έναν νόμο που καθιστούσε δυνατό το δημοψήφισμα, τίποτε δεν ήταν κρυφό. Στη συνέχεια, αρχές Σεπτεμβρίου, μίλησα για το θέμα με τη Μέρκελ. Μου είχε ζητήσει να περιμένω την ολοκλήρωση του σχεδίου διάσωσης στις 27 Οκτωβρίου. Οπότε, όταν έφθασα στη Σύνοδο των Καννών, στις 2 Νοεμβρίου, το σχέδιο του δημοψηφίσματος ήταν γνωστό και η ημερομηνία που είχε προγραμματιστεί ήταν η 4η Δεκεμβρίου» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός.

Φ. Κουβέλης: Οι Έλληνες ψηφίζουν με ελπίδα


Ο Φ. Κουβέλης
«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ψηφίζουν σήμερα με ελπίδα και χωρίς φόβο», δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Β' Γυμνάσιο και Λύκειο Περιστερίου.

Π. Καμμένος: «Σε μας ελπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση»


Π. Καμμένος: «Σε μας ελπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση» Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα
Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στην Αλεξανδρούπολη ο Πάνος Καμμένος.
Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είπε:«Ο φόβος σε κάνει να κερδίζεις τη μάχη και η ελπίδα σε κάνει να κερδίζεις τον πόλεμο. Εμείς, οι Έλληνες, είμαστε η ελπίδα για την Ευρώπη. Σε μας ελπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αντ. Σαμαράς: Σήμερα μιλάει ο ελληνικός λαός


Αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Β’ Δημοτικό Σχολείο Πύλου Μεσσηνίας.

Ευ. Βενιζέλος: Η χώρα πρέπει να έχει αύριο κυβέρνηση


Να εξασφαλίσει τη συνοχή της κοινωνίας και την ενότητα του έθνους κάλεσε τον ελληνικό λαό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι αύριο η χώρα πρέπει να έχει κυβέρνηση και επανέλαβε ότι η μόνη κυβέρνηση που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και να της δώσει προοπτική, είναι μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης.

Αλ. Τσίπρας: Νικήσαμε το φόβο


Ο Αλέξης Τσίπρας

Μήνυμα νίκης στις εκλογές απέστειλε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 27ο και 30ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών στην Κυψέλη.

Βουλευτικές εκλογές 2012: Ξανά στις κάλπες το logo της Google!


Βουλευτικές εκλογές 2012: Ξανά στις κάλπες το logo της Google!

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στις ελληνικές εκλογές, με τα περισσότερα διεθνή Μ.Μ.Ε. να επισημαίνουν ότι πρόκειται για μια «κρίσιμη» εκλογική διαδικασία, η οποία αναμένεται να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στην Ευρωζώνη.

Το doodle που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις εκλογές της 6ης Μάιου, επανήλθε δριμύτερο στη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου.
Ελληνικές βουλευτικές εκλογές 2012: Η Google ψηφίζει και πάλι...

Στις φλόγες η χώρα!



Η… κόλαση των πυρκαγιών επιστρέφει! Σε πύρινο κλοιό η χώρα, φωτιές σε Αττική, Χαλκιδική, Λακωνία και Πάτρα. «Σύμμαχος» των εμπρηστών οι ισχυροί άνεμοι που φτάνουν ακόμη και τα 9 μποφόρ.


Καμένα σπίτια, επιχειρήσεις και δύο τραυματίες πυροσβέστες είναι μέχρι στιγμή ο τραγικό απολογισμός της μεγάλης φωτιά που μαίνεται στην Παλαιά Φώκαια, η οποία εκδηλώθηκε στις 12.30 το μεσημέρι στη θέση Δροσιά Κερατέας, κοντά στον οικισμό Συντερίνα. Στο σημείο επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 29 οχήματα, 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, τα οποία αδυνατούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά λόγω των ισχυρότατων ανέμων.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΡΚΕΛ-ΟΛΑΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Εποικοδομητικές και αποδοτικές» συνομιλίες στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας, που ήταν αφιερωμένη κυρίως στην κατάσταση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είχαν σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ και η

ΠΕΡΑΣΑΜΕ!...

...1-0 ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ
Τεράστια νίκη. Εκεί που όλοι είχαν τελειωμένη την Εθνική με ένα απίστευτο γκολ του Καραγκούνη και χωρίς να παίζει καλά στο πρώτο ημίχρονο, πήρε την πρόκριση με 1-0, χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα στο Β' ημίχρονο, παρά την πίεση των