Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Θρίαμβος για τον ΠΑΟΚ, 3-0 την ΑΕΚ

Μόνο στα... χαρτιά αποδείχθηκε ντέρμπι το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, καθώς ο «δικέφαλος» του Βορρά επικράτησε με το ευρύ 3-0 της «Ένωσης» στην Τούμπα, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League.
Ο Βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μπόλονι μόλις στο 16΄, ο Αθανασιάδης στο 37΄ διπλασίασε τα τέρματά της, ενώ ο

ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ! Απίστευτο> Το ΠΑΣΟΚ συνέτριψε με 9-4 τη ΝΔ στις εκλογές για τις ΠΕΔ



Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο πρεσβύτερος επιστρέφοντας από ταξίδι στο εξωτερικό είχε πει την περίφημη φραση «έξω πάμε καλά» για να δείξει ότι «μέσα πάμε χάλια», δεν θα μπορούσε ασφαλώς να φανταστεί ότι η (πολυχρησιμοποιημένη μετέπειτα φράση του) θα ταίριαζε (παραλλαγμένη) γάντι στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο κυβερνών κόμμα.
Δηλαδή, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ καταρρέει δημοσκοπικά και αντιμετωπίζει τη μήνη των πολιτών όχι μόνο κρατάει αλλά και διευρύνει τις δυνάμεις του στην Αυτοδιοίκηση.
Συγκεκριμένα, το κυβερνών κόμμα βελτιώνει το

Ν. Νανόπουλος: Οι μεγάλες αλλαγές είναι ευθύνη του πολιτικού συστήματος

«Εμείς κάναμε την υπέρβασή μας» δηλώνει στην Καθημερινή της Κυριακής, με αφορμή την συγχώνευση Alpha Bank – Eurobank, ο Νίκος Νανόπουλος, διευθύνων σύμβουλος τηs
Eurobank.

Υποστηρίζει πως «τώρα ευθύνη του πολιτικού συστήματος, είναι να προχωρήσουν οι μεγάλες

Σούπερ Λίγκα: Η Ξάνθη επικράτησε του ΟΦΗ, λευκή ισοπαλία για Αστέρα-Ατρόμητο


 
  
Σούπερ Λίγκα: Η Ξάνθη επικράτησε του ΟΦΗ, λευκή ισοπαλία για Αστέρα-Ατρόμητο
Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) έληξε ο αγώνας στην Τρίπολη, ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο, για την 4η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Οι Αρκάδες, σ' ένα ματς που ήταν καλύτεροι και είχαν ευκαιρίες, παρέμειναν χωρίς να έχουν γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης.

ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

Με ρυθµίσεις των δανείων του παρελθόντος που περιλαµβάνουν την επιµήκυνση της διάρκειας εξόφλησης, την παροχή περιόδου χάριτος ή ακόµη και το «κούρεµα» µέρους µιας οφειλής προσπαθούν οι τράπεζες να περιορίσουν τις επισφάλειες σε όλες τις κατηγορίες πίστης, οι οποίες διαµορφώνονται από µήνα σε µήνα σε όλο και πιο υψηλά επίπεδα.

Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο...

Νικητής ο Φέτελ στη Σιγκαπούρη

Ο γερμανός πιλότος της Red Bull, Σεμπάστιαν Φέτελ, έκανε ένα βήμα πιο κοντά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Formula 1 καθώς τερμάτισε πρώτος στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης. Ο Φέτελ δεν πανηγύρισε σήμερα την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς Μπάτον και Γουέμπερ τερμάτισαν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

"Ευτυχώς που υπάρχει και ο Μιχάλης"


Δεκάδες στελέχη και οπαδοί του ΠΑΣΟΚ συρρέουν καθημερινά στο γραφείο του Μιχάλη Καρχιμάκη στην Ιπποκράτους. Ο Γραμματέας φαίνεται να έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες στους συνεργάτες του προκειμένου να μπει μια τάξη στην λίστα των επισκεπτών του, γιατί όπως ο ίδιος επεσήμανε “λίαν συντόμως η λίστα αυτή θα μεγαλώσει σε υπερβολικό βαθμό”.

Οι επισκέπτες του κ. Καρχιμάκη αυτό που ζητούν και εν πολλοίς απαιτούν είναι να σταματήσει η απαξίωση, εκ μέρους της Κυβέρνησης, των δημοσίων υπαλλήλων. Παράλληλα προσπαθούν να μάθουν εάν ο Οργανισμός στον οποίο ανήκουν

ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ 125 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας με άμεση μείωση του χρέους και ευρύ πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων υπό την εποπτεία της Ε.Ε επεξεργάστηκε η γνωστή εταιρία συμβούλων Roland Berger σύμφωνα με την εβδομαδιαία οικονομική επιθεώρηση WirtschaftsWoche (WiWo). Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το σχέδιο προβλέπει άμεση μείωση του χρέους της Ελλάδας στο 90% του AΕΠ με τη δημιουργία εταιρείας καταπιστευτικής διαχείρισης

Πρωτιά του «Αυτοδιοικητικού Κινήματος» στις εκλογές της ΠΕΔ Αττικής


Πρώτη δύναμη στις εκλογές για τη νέα διοίκηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) ανεδείχθη το “Αυτοδιοικητικό Κίνημα”, παράταξη που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, με τον δήμαρχο των Αγίων Αναργύρων κ. Σαράντη να παίρνει την πρωτιά με 113 ψήφους.
Δεύτερος αλλά με μεγάλη διαφορά στην ίδια παράταξη ήρθε

Ο Μεγάλος Αδελφός κάνει τώρα και... αποδελτίωση

Ο Μεγάλος Αδελφός κάνει τώρα και... αποδελτίωση
Σε ιδιωτική εταιρεία έχει ανα­θέσει η τρόικα την επι­σκό­πηση του ελληνικού Τύπου, μέσω της οποίας γνωρίζει με κάθε λεπτομέ­ρεια τι γράφεται και τι λέγε­ται σε εφημερίδες και μπλογκ


Μεγαλεία για τον ελληνικό Τύπο. Η Ανγκελα Μέρκελ είναι τακτική αναγνώστρια ελληνικών εφημερίδων, ενώ ο Ολι Ρεν γνωρίζει ακόμα και τι "ανεβαίνει" στα δημοφιλή, "κίτρινα" ελληνικά μπλογκ. Την αναπάντεχη αυτή διαπίστωση έκαναν πρόσφατα οι συνομιλητές τους της ελληνικής κυβέρνησης.

Ρωσία: «Να σωθεί η Ελλάδα»


Θα ήταν καλύτερα να αποτραπεί ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδας για τις χώρες της ευρωζώνης, αφού αυτό θα μείωνε τον κίνδυνο να υπάρξουν παρόμοιες εξελίξεις στην Ισπανία και στην Ιταλία, υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Αλεξέι Κούντριν.

«Είναι καλύτερο να σωθεί» η Ελλάδα, είπε ο Κούντριν μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο των συνόδων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσινγκτον.

Η Κίνα κάλεσε την ευρωζώνη να αναλάβει δράση



Η Κίνα κάλεσε εκ νέου την ευρωζώνη να αναλάβει δράση το ταχύτερο για να αντιμετωπίσει τις κρίσεις χρέους στην διάρκεια των εργασιών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στην Ουάσινγκτον.
«Η κρίση κρατικού χρέους στην ευρωζώνη πρέπει να επιλυθεί άμεσα για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των αγορών», είπε ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Κίνας Ζιου Σιαοτσουάν.

Ο Γκρούεφσκι για το ζήτημα της ονομασίας



Στο ζήτημα της ονομασίας αναφέρθηκε, σε μεγάλο βαθμό, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Ο κ. Γκρούεφσκι υπεραμύνθηκε των θέσεων του στα αποκαλούμενα ζητήματα «εθνικής ταυτότητας» και στο ζήτημα της ονομασίας της χώρας του. «Εμείς γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και πώς θα ζήσουμε.

Το τέλειο κορμί δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο

Το τέλειο κορμί δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο
Το τέλειο κορμί δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Η Ελένη Πετρουλάκη, που διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορμιά, δίνει τις δέκα δικές της πολύτιμες συμβουλές ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα:

1.Πίνε πολύ νερό ή άλλα ροφήματα χωρίς θερμίδες.

Καμιά φορά μπερδεύουμε τη δίψα με την πείνα. Έτσι, μπορεί να καταναλώνεις επιπλέον θερμίδες όταν το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα παγωμένο ποτήρι νερό. Εάν δε σου αρέσει το σκέτο νερό, πρόσθεσε λίγο χυμό εσπεριδοειδών ή φτιάξε τσάι με διάφορες γεύσεις, όπως μάνγκο ή ροδάκινο, που έχουν πολλή γεύση αλλά καθόλου θερμίδες.

Ο θηλασμός προστατεύει από παχυσαρκία

Ο θηλασμός προστατεύει από παχυσαρκία
Ο μακροχρόνιος θηλασμός προστατεύει τις γυναίκες από την παχυσαρκία και τα σχετιζόμενα μ’ αυτή καρδιο-μεταβολικά νοσήματα, σύμφωνα με στοιχεία έρευνας Φιλανδών ερευνητών, που δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό έντυπο Journal of Public Health Nutrition, τον περασμένο Αύγουστο.

Από την αναδρομική έρευνα, που έγινε σε δείγμα 212 γυναικών μέσης ηλικίας 48 ετών, 16-20 χρόνια μετά την τελευταία εγκυμοσύνη, προέκυψε ότι όσες μητέρες είχαν θηλάσει για λιγότερο από έξι μήνες είχαν μεγαλύτερο ποσοστό λιπώδους μάζας στο σώμα τους, ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς.

«Ακροδεξιά στροφή στη ΝΔ» Επίθεση κατά Σαμαρά, με βαρείς χαρακτηρισμούς, από την Ντόρα Μπακογιάννη

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη
Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, με βαρείς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε μέσω του Βήμα 99,5 η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κυρία Μπακογιάννη είπε ότι επί Αντώνη Σαμαρά η ΝΔ έχει πραγματοποιήσει «ακροδεξιά στροφή», μίλησε για «εθνικοσιαλιστική αντίληψη» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς και για «λογική που οδηγεί σε πατριδοκαπηλία».

Έπεσε ο δορυφόρος στη Γη!


Έπεσε ο δορυφόρος στη Γη!
Ο βάρους 6 τόνων δορυφόρος της NASΑ έπεσε τελικά στη Γη, αλλά τα συντρίμμια του δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.
Η περιβόητη είσοδος του δορυφόρου στην ατμόσφαιρα της Γης αναμενόταν ανάμεσα στις 06:45 και 07:45 ώρα Ελλάδος σήμερα, όπως σημείωσε η NASA.

Στο διάστημα αυτό ο Ερευνητικός Δορυφόρος της Άνω Ατμόσφαιρας πέρασε πάνω από τον Καναδά και την Αφρική, όπως και από μεγάλες περιοχές του Ειρηνικού, του Ατλαντικού και του Ινδικού Ωκεανού.

Νεαρή κοπέλα πέταξε αυγό κατά του υφ. Προστασίας του Πολίτη Μ. Όθωνα


Πετώντας ένα αυγό στην πλάτη του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανόλη Όθωνα, διαμαρτυρήθηκε για την παρούσα οικονομική κατάσταση μία νεαρή κοπέλα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο πλαίσιο του 1ου Συμμετοχικού Αγώνα Διάθλου που πραγματοποιείται στο Ρέθυμνο.

Άμεσα επενέβη η αστυνομική φρουρά του κ. Όθωνα και συνέλαβε την κοπέλα, η οποία στη συνέχεια και χωρίς να διαμαρτυρηθεί, οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια που την οδήγησαν στη συγκεκριμένη της πράξη. 

ΔΗ.ΣΥ.: Μεταξύ κινδυνολογίας και εφησυχασμού κινείται η κυβέρνηση



«Η κυβέρνηση κινείται μεταξύ της επιζήμιας κινδυνολογίας και του αδικαιολόγητου εφησυχασμού», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δ. Ζαφειριάδης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου.
Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν κάνει τη δουλειά της, δεν έχει σχέδιο, δεν προχωρεί διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, αντιδρά σπασμωδικά, με συνεχείς εξαγγελίες έκτακτων άδικων μέτρων που δεν εφαρμόζονται ποτέ».

Ξεκάθαρο μήνυμα Βενιζέλου μετά τις επαφές στην Ουάσινγκτον «Η Ελλάδα πάντα στο ευρώ και δεν πρόκειται να πτωχεύσει ποτέ»


"Η Τρόικα επιστρέφει, η έκτη δόση εκταμιεύεται και εφαρμόζονται οι αποφάσεις του Ιουλίου" δήλωσε από την αμερικανική πρωτεύουσα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

“Ταΐζω μέχρι θανάτου τα παιδιά μου”


"Ταΐζω μέχρι θανάτου τα παιδιά μου"
Μέχρι… σκασμού ταΐζει τα παιδιά της μια παχύσαρκη μητέρα θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Ο λόγος για τη Cynthia Williams η οποία σε καθημερινή βάση δίνει στον 26χρονο Joseph και τον 18χρονο Mathew να φάνε ντόνατς, τηγανητό κοτόπουλο και πίτσα.

Νίκη για τον Άρη στη Λάρισα με 1-2


Μετά από μια αγωνιστική ύφεση, η ομάδα του Άρη φαίνεται πως κερδίζει έδαφος και αυτό φάνηκε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα στο AEL FC Arena. Οι κιτρινόμαυροι πήραν τη νίκη με σκορ 1-2 και με
εξαίρεση ορισμένα κακά διαστήματα, είχαν πολύ καλή παρουσία, δείχνοντας ότι δούλεψαν πάνω στις αδυναμίες τους στο διάστημα της διακοπής.

Ο Κυρίζογλου, ο Γαλαμάτης και μια ήττα που έφερε γκρίνια!


«Ηταν ένα ματς ΠΑΟΚ-Αρης, που, ενώ φαινόταν αμφίρροπο, τελικά το χάσαμε με 3-0». Αυτό ήταν το σχόλιο έμπειρου αυτοδιοικητικού στελέχους της ΝΔ Θεσσαλονίκης

λίγες ώρες μετά την εκλογική ήττα της Αδέσμευτης Δημοκρατικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης του Λάζαρου Κυρίζλογλου, την οποία στήριξε η ΝΔ στις εκλογές της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας. Μια ήττα που προκάλεσε

Γ. Φραγγίδης στην ΕΤ3: «Η ιστορία θα μας κρίνει όλους»

Ο Βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γ. Φραγγίδης, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΤ3 για την κατάσταση της οικονομίας, είπε μεταξύ άλλων: 
«Η χώρα βρίσκεται σε μία κρίσιμη φάση. Ο κόσμος αγωνιά για το σήμερα, φοβάται το αύριο. Χρειάζεται όλοι να προσπαθήσουμε για να ξεπεράσουμε την κρίση. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες

"Η έκτη δόση εκταμιεύεται"


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι «τώρα που η Ελλάδα παίρνει πολύ σημαντικές, σκληρές αποφάσεις, τώρα που ο ελληνικός λαός υποβάλλεται σε νέες θυσίες πολύ σημαντικές, ανακτάμε ένα

Προκλητικές τουρκοκυπριακές προτάσεις στον ΟΗΕ


  
Προκλητικές τουρκοκυπριακές προτάσεις στον ΟΗΕ
Διακοπή των ερευνών στην κυπριακή ΑΟΖ και εξίσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας με το παράνομο κατοχικό καθεστώς, για την εκτόνωση της κρίσης στο θέμα των ενεργειακών αποθεμάτων στο θαλάσσιο χώρο της Κύπρου, ζήτησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, από το γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, κατά τη διάρκεια της

ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΥΡΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΕ

Η συμβουλευτική εταιρεία Roland Berger επεξεργάστηκε σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας με άμεση μείωση του χρέους και ευρύ πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων υπό την εποπτεία της ΕΕ, το οποίο φέρεται, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, να έχει παρουσιάσει στη γερμανική κυβέρνηση

Τα πιο περίεργα μπαρ του κόσμου! (pics)



Είναι μερικά από τα πιο περίεργα μπαρ του κόσμου. Μπαρ σε ασυνήθιστα μέρη, με περίεργα σκηνικά, αποτελούν περισσότερο τουριστικές ατραξιόν παρά απλά κέντρα διασκέδασης Ένα ποτό σε αυτά τα μπαρ μάλλον θα σας μείνει αξέχαστο!

Κιλκίς: Έκτος από όπλα έκρυβε και πλαστά χαρτονομίσματα


Eπιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κιλκίς για παράνομο οπλοστάσιο που διατηρούσε ένας 50χρονος Έλληνας στο σπίτι του.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έρευνα στο σπίτι του 50χρονου στη Γοργόπη Κιλκίς παρουσία

«Στόχος η πρόοδος των αμερικανο-ρωσικών σχέσεων»

Η αμερικανική κυβέρνηση εξέφρασε σήμερα την προσδοκία να συνεχιστεί η πρόοδος για επαναφορά των αμερικανο-ρωσικών σχέσεων στις καλύτερες συνθήκες του παρελθόντος, ανεξαρτήτως του ποιoς θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ρωσίας.