Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Επισπεύδει τον κομματικό ανασχηματισμό ο Αλέξης Τσίπρας

Μαν του μαν στους νέους υπουργούς που θα βάλει ο Μητσοτάκης. Τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου το Συνέδριο, εφόσον ο κορονοϊός επιτρέψει τη διεξαγωγή του. «Σκληρό ροκ» της Κουμουνδούρου με την κυβέρνηση.

Γεννηματά: Αρνείται το διάλογο για τα εθνικά θέματα ο Μητσοτάκης

Στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού "στόχευσε" η Φώφη Γεννηματά στην κριτική της για τα εθνικά θέματα. Τι δήλωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.
Η Φώφη Γεννηματά επέκρινε έντονα την κυβέρνηση για την προκλητικότητα της

Τσοβόλας: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ παρεμβαίνουν με πορίσματα στη δικαιοσύνη


Παπαγγελόπουλος στην προαανακριτική: Γνώρισα τον Αλέξη Τσίπρα στο ...Ο Δημήτρης Τσοβόλας αναφορικά με την προκαταρκτική του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, είπε πως «οι κατήγοροι πολύ σύντομα θα μετατραπούν σε κατηγορούμενους».

Ανασχηματισμός: Τα δύο πιθανά σενάρια

Ανασχηματισμός: Τα δύο πιθανά σενάρια | dete
Έχουμε φτάσει στα μέσα Ιουλίου πλέον και οι «ανοιχτές» ημερομηνίες για ανασχηματισμό έχουν γίνει πλέον πολύ συγκεκριμένες και ουσιαστικά είναι δύο. Σύμφωνα με την Καθημερινή, το πρώτο σενάριο, που είναι και το επικρατέστερο, είναι οι διορθωτικές κινήσεις να γίνουν στα τέλη Ιουλίου.

Το deal που χαρακτηρίστηκε ως «η μεγαλύτερη εταιρική συμφωνία αγοράς ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές»

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συμφωνία υπέγραψε η δανική εταιρεία ενέργειας, Orsted με την TSMC, η οποία με έδρα την Ταϊβάν, προμηθεύει επιχειρήσεις όπως η Apple. Σύμφωνα με το CNBC, πρόκειται για την «μεγαλύτερη εταιρική συμφωνία αγοράς ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές στον κόσμο».

Την ίδια ημέρα με τις κύριες συντάξεις θα καταβληθούν οι επικουρικές

Στη «Διαύγεια» αναρτήθηκε η απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, σύμφωνα με την οποία καθορίζεται η ημερομηνία καταβολής των επικουρικών συντάξεων του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης..

Κιλκίς: Πιάστηκε σπείρα που ξάφριζε σπίτια- Η λεία τους αγγίζει τις 13.000 ευρώ

Χειροπέδες σε τρεις άνδρες, μέλη σπείρας που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις σε περιοχές του Κιλκίς, πέρασαν χθες το μεσημέρι αστυνομικοί του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας με τη συνδρομή και των αστυνομικών του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς

«Έχουμε όλοι την ιστορική γνώση του Ναυαρίνου»: Η Α. Διαμαντοπούλου για Ελληνοτουρκικά κλπ.



Η πρώην υπουργός και Ευρωπαία Επίτροπος Άννα Διαμαντοπούλου,