Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Ρένα Δούρου: Κανείς δεν είχε πει στον Τσίπρα για τους νεκρούς στο Μάτι

” Δεν ειπώθηκε λέξη για νεκρούς στον πρωθυπουργό κατά την ενημέρωση στο ΕΣΚΕ” είπε στην δίκη για την τραγωδία στο Μάτι, η τότε περιφερειάρχης Ρένα Δούρου που συνεχίζει σήμερα την απολογία της.

Θεοδώρα Τζάκρη - Αποσπάσματα από την ομιλία στη Βέροια (24/1/2024)


Σε κομματική εκδήλωση στη Βέροια βρέθηκε η Θεοδώρα Τζάκρη και σίγουρα κανείς δεν θα μπορέσει να την κατηγορήσει ότι χρησιμοποίησε… «ξύλινη» γλώσσα.

Στην ομάδα των «Πράσινων» της Ευρωβουλής ο Πέτρος Κόκκαλης

Ως τα μέσα Φεβρουαρίου θα ξέρουμε το όνομά του πολιτικού φορέα στον οποίο θα μετέχει πρωταγωνιστικά ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης.

Αγρότες - Κτηνοτρόφοι :Τα τρακτέρ βγαίνουν και στη Μακεδονία μετά τη Θεσσαλία

Αυξάνονται οι κινητοποιήσεις με συγκεντρώσεις και πορείες σε Επανομή, αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Χαλκηδόνα, Θέρμη, Λαγκαδά, έπονται Σέρρες και Γιαννιτσά

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ : Επικοινωνιακό μπαράζ για την ακρίβεια και τα 29 think tanks– Υπό μελέτη το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Σε επικοινωνιακό μπαράζ φαίνεται ότι θα επιδοθεί το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης τόσο για τα 29 think tanks, τα οποία προανήγγειλε χθες (25/1) με βίντεο, όσο και στο πλαίσιο της καμπάνιας για την ακρίβεια η οποία ξεκινά άμεσα.