Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Τις προγραμματικές θέσεις της παρουσίασε η Ελιά

Τις προγραμματικές θέσεις της για α) τις αλλαγές στην πορεία της Ευρώπης, β) το κράτος, τη δημόσια διοίκηση και το πολιτικό σύστημα, γ) την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη και δ) την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη παρουσίασε σήμερα η Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη.
«Η Ελιά αποτελεί νέα συλλογική πολιτική οντότητα που ήρθε για να

Θεοδωράκης: Έχουμε συγγενείς και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή της Κυριακής» επιμένει ότι το κόμμα του μπορεί να κυβερνήσει και τονίζει ότι δεν είναι υπερφίαλο να το δηλώνει. «Όταν μπαίνεις στην πολιτική, μπαίνεις γιατί πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις τη δουλειά. Είπα, λοιπόν, ότι στο «Ποτάμι» υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κυβερνήσουν.

ΣΥΡΙΖΑ: Δυστοκία με τα ονόματα των υποψηφίων

Από μια «κλωστή» κρέμεται η σημερινή, ολοήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα τις ευρωεκλογές. Αν με άλλα λόγια ξαναβγούν στην επιφάνεια οι γνωστές, από το παρελθόν, διαχωριστικές γραμμές ή αν, αντιθέτως, επιδειχθεί νοοτροπία κόμματος εξουσίας ενάμιση μήνα πριν από την ημερομηνία-ορόσημο της 25ης Μαΐου.

Κουτσούμπας: Σκυλάκι του καναπέ ο Τσίπρας -Οπου φυσάει ο άνεμος το Ποτάμι

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, για την πολιτική που ακολουθεί, αλλά και το Ποτάμι έκανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξή του. Παράλληλα, αναγνώρισε ότι η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές μπορεί να είναι ένδειξη ανάκαμψης, αλλά συμπλήρωσε πως ο λαός δεν θα ωφεληθεί από αυτή.

Μπαλτάκος: NΔ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ θα κυβερνάνε για 50 χρόνια

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ιδρύσει νέο κόμμα αφήνει ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος και αναφέρει ως ημερομηνία-ορόσημο τις ευρωεκλογές. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», ο κ. Μπαλτάκος αποκάλυψε ότι τον προσέγγισε κόμμα της Δεξιάς και του ζήτησε να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Άννα Δημάκη : YΠ. Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς με το Δ. Σισμανίδη

Ο Ινδός που επενδύει δισεκατομμύρια στην Ελλάδα

O Prem Watsa, ο Καναδός - ινδικής καταγωγής πρόεδρος - της Fairfax αγαπά τις μεγάλες αποδόσεις και την Ελλάδα που του τις εξασφαλίζει. Ήρθε μαζί με την οικονομική κρίση γιατί του αρέσουν οι ευκαιρίες της και ήδη έχει καταφέρει να εξασφαλίσει σημαντικές αποδόσεις και να είναι το άγνωστο πρόσωπο που κατάφερε με προσεκτικά βήματα να αποκτήσει σημαντική θέση στην

Ποια ονόματα ακούγονται για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και η καλύτερη προετοιμασία για τη διπλή εκλογική μάχη του Μαΐου (αυτοδιοικητικές – ευρωεκλογές) θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το πρωί της Κυριακής.
Την αρχή των εργασιών θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, με την ομιλία του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι