Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

ΣΥΡΙΖΑ για Διακόπουλο: Επικοινωνιακό μπάχαλο για τα κυριαρχικά δικαιώματα

ΣΥΡΙΖΑ: Επιβεβαιώθηκε η παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτωνΩς ομολογία της παραβίασης ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Διακόπουλου και επιτίθεται στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

Πότε ανακοινώνονται οι βάσεις και οι επιτυχόντες των πανελλαδικών

Πέρυσι, οι βάσεις και τα ονόματα των επιτυχόντων ανακοινώθηκαν στις 28 Αυγούστου. Φέτος, αναμένεται να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση με την κρίσιμη ημερομηνία να μετατίθεται στις 31 Αυγούστου ή το αργότερο αρχές Σεπτέμβρη.

Ενας προφήτης, μα τι προφήτης!

38 ημέρες μετά τη δήλωση Μητσοτάκη πως οι δασικές εκτάσεις «κάποια στιγμή θα καούν» πολλαπλές εστίες φωτιάς κατέκαψαν 130 στρέμματα δασικής έκτασης, μέρος της επίμαχης «επένδυσης» στο ιστορικό δάσος .

Σύμβουλος Μητσοτάκη: Εχει κάνει έρευνες το Oruc Reis - Τον «αδειάζει» το Μαξίμου

Σφοδρή ενόχληση επικρατεί στα ανώτατα κλιμάκια του Μαξίμου για τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού Αλέξανδρο Διακόπουλο και τα όσα είπε αυτός στην τηλεοπτική του εμφάνιση στο OPEN TV.

Συναγερμός στο ΑΧΕΠΑ: Επτά υγειονομικοί θετικοί στον κορονοϊό

Επτά θετικά κρούσματα κορoνοϊού εντοπίστηκαν σε υγειονομικούς στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στο GRTimes, ο εκτελεστικός γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ Πέτρος Κετικίδης επιβεβαιώνει την ύπαρξη 7 κρουσμάτων σε

H Κομισιόν διαψεύδει τον Κικίλια: "Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για τα εμβόλια κορονοϊού"

Παρά τα όσα είπε ο Βασίλης Κικίλιας, για χιλιάδες δόσεις εμβολίου κατά του Κορονοϊού, που θα έρθουν στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο, η Κομισιόν δεν επιβεβαιώνει. Η Βιβιαν Λουνέλα, τόνισε ότι δεν έχει καθοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία.

Αναστασιάδης-Δένδιας: Κοινή γραμμή Κύπρου και Ελλάδας για αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων

Στο επίκεντρο της συνάντησης των δύο ανδρών βρέθηκε η στενή συνεργασία, καθώς και ο συντονισμός Κύπρου και Ελλάδας στους τομείς της περιφερειακής σταθερότητας και ασφάλειας.

Ανακοίνωσε Ντάτκοβιτς για τρία χρόνια ο Άρης

Ακόμα μία μεταγραφή ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ Άρης.
Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωση την απόκτηση του Κροάτη αμυντικού Τόνι Ντάτκοβιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια και δήλωσε περήφανος για το νέο του βήμα.

Θετικός στον κορωνοϊό ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς, Γιάννης Ανδρίτσος.Ο διοικητής του νοσοκομείου στο πλαίσιο μοριακού ελέγχου PCR που πραγματοποιείται σε υγειονομικούς υπαλλήλους που επιστρέφουν από άδεια

Δραματική πτώση τζίρου, φόβοι για λουκέτα στις επιχειρήσεις

Έντονη ανησυχία προκαλούν οι χαμηλές πτήσεις στον τζίρο των ελληνικών επιχειρήσεων το δεύτερο τρίμηνο του έτους.