Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Βενιζέλος: Ζητά πρόταση μομφής κατά της ΠτΒ

Επίθεση προς την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφρομή την δημιουργία διαδικτυακής πρωτοβουλίας για κατάθεση πρότασης μομφής κατά της προέδρου.
Ο κ. Βενιζέλος έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, στην οποία παραθέτει τα όσα έχει πράξει η κυρία Κωνσταντοπούλου, τα οποία

Του Γ. Λακόπουλου : Ασκήσεις παλαιοκομματισμού…

Ας αρχίσουμε με  κάποιες παρατηρήσεις για την πολιτική και  όσους θέλουν να δράσουν στο δημόσιο χώρο.
-Πρώτο. Στην πολιτική η ηθική δεν είναι  προαπαιτούμενο, είναι  όμως κριτήριο για την αξιολόγηση της  συμπεριφοράς στο δημόσιο βίο. Ωστόσο ποια ηθική   υπάρχει  στην περίπτωση της παρακίνησης ενός  αναγνωρισμένου δημοσίου προσώπου, να   βγει μπροστά  ως  ενδεχόμενος επικεφαλής

Αλέξης Μητρόπουλος : «Να σχηματιστεί κυβέρνηση από πρόσωπα ευρύτερου κύρους»

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής καλεί τον πρωθυπουργό «να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης από πρόσωπα ευρύτερου επιστημονικού και κοινωνικού κύρους» και ταυτόχρονα «να υπάρξει μια σοβαρή και σταθερή συμφωνία με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις».

«Η διαλεκτική συγκρότηση της σκέψης μου και η μαρξιστική εξήγηση

ΠΑΣΟΚ: Εκκωφαντική απραξία και παντελή απουσία σχεδίου

Για εκκωφαντική απραξία και παντελή απουσία σχεδίου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ στο θέμα των προσφύγων έκανε λόγο σε ανακοίνωσή του ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚΘεόδωρος Παπαθεοδώρου.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:  

Παραιτήθηκε ο γγ Δημόσιας Περιουσίας Δ. Κλούρας

Την παραίτηση του, συνοδευμένη από πολλά υπονοούμενα, υπεβαλε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας, Δημήτρης Κλούρας, πέντε μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του μετά από απαίτηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Τρ. Αλεξιάδη. 

Reuters: Οι ημέρες των Ελλήνων αγροτών είναι μετρημένες -Με τα νέα μέτρα επιστρέφουν στο 1970

Η οικογένεια του Στέλιου Βαθροκήλη ζει στη Νάξο εδώ και 200 χρόνια. Από πάππου προς πάππου, όλοι ήταν γεωργοί. Και ο ίδιος αυτό κάνει – είναι παραγωγός πατάτας και ζει με τις αναπόφευκτες συνθήκες του επαγγέλματος: το Θεό, τις κακές καιρικές συνθήκες και τις φυσικές καταστροφές.

Στα πρόθυρα της διάσπασης ο ΣΥΡΙΖΑ-Ζητούν από Λαφαζάνη να κάνει δικό του κόμμα

Στα πρόθυρα της διάσπασης ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «από δυο χωριά», έχουν γίνει πλέον οι σύντροφοι, με το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης να ανεβαίνει στα ύψη και τις δύο παρατάξεις που πλέον έχουν απροκάλυπτα συσταθεί, να απευθύνονται με βαριές κουβέντες η μία προς την άλλη. Την ώρα που η Αριστερή Πλατφόρμα συνεχίζει τις «προεκλογικού τύπου»

Λαφαζάνης - Ζωή: Οι διαφωνίες με το Μαξίμου τους φέρνουν ακόμη πιο κοντά

Αποφασισμένοι να χωρίσουν τον δρόμο τους με τον ΣΥΡΙΖΑ φέρονται τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας που μέρα με την ημέρα κλιμακώνουν την αντιπαράθεση με την ηγεσία του κόμματος και το Μέγαρο Μαξίμου. Παρά το γεγονός ότι συμμετέχουν στις διαδικασίες του συνέδριου, στο εσωτερικό της εσωκομματικής αντιπολίτευσης

Φ.Γεννηματά: «Η κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες για το μεταναστευτικό»

Την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών ζητεί από την κυβέρνηση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
Καλώντας την κυβέρνηση να μην «κρύβεται» πίσω από τα οικονομικά προβλήματα, η κ. Γεννηματά τονίζει την αναγκαιότητα αντιμετώπισης

Ερωτήματα για τα πληρωμένα ταξίδια των συμβούλων του Βαρουφάκη -Χρησιμοποιήθηκε και το κυβερνητικό αεροσκάφος

Ερωτήματα προκαλούν τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας για τα ταξίδια που έκαναν σύμβουλοι του Γιάνη Βαρουφάκη στο εξωτερικό.
Και ας δήλωνε ο ίδιος όταν ανέλαβε το ΥΠΟΙΚ ότι δεν θα προσλάβει συμβούλους. «Οι αναπληρωτές κι εγώ είμαστε αποφασισμένοι να