Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Γεωδυναμικό: 6,3 Ρίχτερ ο σεισμός-Δύο μετασεισμοί 4,7 και 5 Ρίχτερ

Στους 6,3 βαθμούς προσδιορίζει το μέγεθος του σεισμού στη Λήμνο επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Όπως δήλωσε η σεισμολόγος Γεωργία Πανοπούλου, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΕ, ο σεισμός που χαρακτηρίζεται πολύ ισχυρός ήταν επιφανειακός.
Το επίκεντρο υπολογίζεται στα 20 χλμ Νότια, Νοτιοδυτικά της

Κατερίνα Μπατζελή: «Ενωμένοι δίνουμε τη μάχη»

Την απόφασή της να προωθήσει πολιτικές για το συμφέρον της χώρας και να συμμετάσχει ενεργά με τις γνώσεις της και την εμπειρία της στις ιδιαίτερα σημαντικές συζητήσεις για τη νέα αρχιτεκτονική της ΕΕ διατυπώνει η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ελιάς Κατερίνα Μπατζελή. Η πρώην υπουργός χαρακτηρίζει ιδιαίτερα σημαντικές τις επικείμενες εκλογές, καθώς, όπως

Mήνυμα Σουλτς κατά της ακροδεξιάς: Ας γίνουμε όλοι Ολλανδοί

Τα αποτελέσματα των έξιτ πολ που δείχνουν, σαφή πτώση του ακροδεξιού κόμματος του Χέερτ Βίλντερς στις Ευρωεκλογές που διεξήχθησαν στην Ολλανδία, χαιρέτισε την Παρασκευή ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρτιν Σουλτς.
“Ας γίνουμε όλοι Ολλανδοί τώρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο

Ελλη Σταη : Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Αυτή δεν ήταν η καλύτερη προεκλογική περίοδος, ούτε η αντιπαράθεση των κομμάτων επικεντρώθηκε στα θέματα ουσίας. Αλλά εν πάση περιπτώσει ολοκληρώθηκε χωρίς να ξεπεραστούν κάποια όρια. Μας μένει η Κυριακή της κάλπης και η επόμενη μέρα.
Νικητές και ηττημένοι οφείλουν να μην βάλουν σε κίνδυνο την ομαλή πορεία της χώρας και τη στρατηγική εξόδου από την κρίση
Με βάση όσα παρακολουθήσαμε αυτή την προεκλογική περίοδο, οι υποχρεώσεις της επόμενης ημέρας, για νικητές και ηττημένους, είναι συγκεκριμένες και σαφείς

Βενιζέλος: «Θα πάω στον Πρόεδρο Δευτέρα ή Τετάρτη»

Να ψηφίσουν εν γνώσει των ιστορικών συνεπειών της ψήφου τους «ώστε η χώρα το βράδυ της Κυριακής να μην μπει σε μια περιδίνηση και σε μια αμφισβήτηση», κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σε συνεντεύξεις του σε τηλεοπτικά μέσα (ΝΕΡΙΤ, ΕΧΤRA, Blue Sky ), τόνισε ότι η ψήφος στην Ελιά δεν είναι θέμα πολιτικής

Πέθανε ο ολυμπιονίκης Παναγιώτης Ποικιλίδης

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, καθώς είχε διαγνωστεί ανεύρυσμα αορτής.
«Λύγισε» την Παρασκευή
Κι ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, την Παρασκευή

Ο Δραγασάκης βάζει τον εκλογικό πήχη στο 30%

Η επιθυμία για τις ευρωεκλογές είναι να λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ το 30%, ανέφερε ο Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στην τηλεόραση του Mega, βάζοντας εμμέσως τον εκλογικό πήχη για την αξιωματική αντιπολίτευση παραπάνω από το ποσοστό που συγκέντρωσε στις βουλευτικές εκλογές του 2012.
Ο κ. Δραγασάκης σημείωσε πως για να έχουμε πολιτική

ΚΚΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο

Με ιδιαίτερα έντονους τόνους κατά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κούτσουμπας, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο ΓΓ του ΚΚΕ ανέφερε ότι «ο Αλ. Τσίπρας παίζει με τον ελληνικό λαό, δεν έχει άγνοια για το τι θα συναντήσει στην ΕΕ, εκφράζει μέρος του κεφαλαίου. Μέχρι να γίνει η ευρωπαϊκή διάσκεψη για το