Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : XΡHMAΤΟΔΟΤΗΣΗ 8 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ''ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ''...

Τη χρηματοδότηση ύψους οκτώ εκατ. ευρώ για την υλοποίηση του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», υπέγραψε την Παρασκευή ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, το

Γεωργιάδης: Ο ΕΝΦΙΑ έκανε κακό στην κυβέρνηση

Την έντονη δυσαρέσκεια του από το πως εξελίχθηκε η υπόθεση με τον ΕΝΦΙΑ εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Άδωνις Γεωργιάδης.
Μάλιστα σε δηλώσεις του στον real fm παραδέχθηκε πως η θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε «έκανε σίγουρα μεγάλο κακό στην

Ολοκλήρωσε τη διήμερη επίσκεψη του στο Άγιο Όρος ο Τσίπρας

Αναχώρησε το πρωί από το Άγιο Όρος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνοντας τη διήμερη περιοδεία του. Ο κ. Τσίπρας και η συνοδεία του έφυγαν από το Άγιο Όρος με σκάφος του λιμενικού από το λιμανάκι της μονής Ξενοφώντος, αφού νωρίτερα παρακολούθησαν την πρωινή Λειτουργία. Αμέσως μετά

Ρύθμιση για την εξόφληση της εφορίας έως το 2023

Το σχέδιο είναι έτοιμο. Η κυβέρνηση θέλει να δώσει τη δυνατότητα σε 3.380.358 φορολογούμενους με ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία καθώς και σε 1.243.000 ασφαλισμένους με ανοιχτούς λογαριασμούς στα ταμεία να πληρώσουν τις οφειλές τους σε δόσεις οι οποίες θα αρχίζουν από 24 και θα ξεπερνούν τις 100, με χρονικό ορίζοντα εξόφλησης κατά περίπτωση έως και το

Σ. Παπανδρέου: Το Καστρί ούτε πωλήθηκε ούτε πωλείται

«Η οικία των Παπανδρέου ούτε πωλήθηκε ούτε πωλείται», δήλωσε η Σοφία Παπανδρέου, απαντώντας σε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία «πωλείται το Καστρί». Η κ. Παπανδρέου αναφέρει ότι δεν μπορούν κάποιοι «να εμφανίζονται «παπανδρεϊκότεροι» των Παπανδρέου» και συμπληρώνει ότι όλα αυτά είναι προϊόντα της γκεμπελικής αντίληψης και πρακτικής «πες-πες, κάτι θα μείνει».
Συγκεκριμένα, η κ. Παπανδρέου αναφέρει: