Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Σε τρεις γύρους το πρώτο debate των υποψηφίων για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς

Σύμφωνα με τις αποφάσεις των εκπροσώπων των υποψηφίων αρχηγών η συζήτηση θα ξεκινήσει με ένα κοινό ερώτημα προς όλους από τη συντονίστρια, δημοσιογράφο της ΕΡΤ Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Λύτρωση με Μακ στο 90΄ και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά

undefined
Χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά αντιθέτως, προκαλώντας προβληματισμό με την απόδοσή του στο γήπεδο της Καλαμαριάς, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Απόλλωνα Πόντου με 1-0 χάρη σε γκολ του Μακ στο 90ο λεπτό, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους "16" του

Νίκη για τον Άρη επί της Ναντέρ στο "απόρθητο" Αλεξάνδρειο

undefined
Ο Άρης επιβλήθηκε της Ναντέρ με 70-62 στο "Nick Galis Hall" για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League. Οι "κιτρινόμαυροι" πήραν τη δεύτερη νίκη τους στην Ευρώπη και έκαναν το 2-1 στον όμιλο της διοργάνωσης. Παράλληλα,

Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας έχει πει τόσα ψέματα, που δεν μπορεί πια να τα ξεχωρίσει από την αλήθεια

Η Πρόεδρος  του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, παραβρέθηκε σήμερα Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, σε εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, που διοργάνωσαν δικηγόροι που στηρίζουν την υποψηφιότητά της.

Μόνο με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα προκρίνεται ο Άρης στο Κύπελλο

Άρης-Πανιώνιος: Οι ενδεκάδες

undefined
Ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 17:15. Δείτε τις ενδεκάδες με τις οποίες παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες.
Οι συνθέσεις:

Το ΚΙΝΗΜΑ παίρνει θέση για εκλογές της Κεντροαριστεράς

Αναφανδόν κατά της «δημιουργίας διακριτού καταλόγου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, σχετικά με τις εκλογές ηγεσίας στην Κεντροαριστερά τάσσεται το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Όπως υποστηρίζει το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου:

Σε ιλιγγιώδη ύψη το παγκόσμιο χρέος-Εφτασε τα 226 τρισ. δολάρια

Φωτογραφία: PixabayTο παγκόσμιο χρέος έχει αυξηθεί στο επίπεδο ρεκόρ των 226 τρισ. δολαρίων, πάνω από τρεις φορές μεγαλύτερο από το παγκόσμιο ΑΕΠ, σύμφωνα με έρευνα του Διεθνούς Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικής (IIF).

Λουτσέσκου: Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να φύγει ο Πρίγιοβιτς

undefined
Για το μέλλον του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τον ΠΑΟΚ μίλησε ο προπονητής του Δικεφάλου, Ρασβάν Λουτσέσκου, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα “Sport.pl".


Ο Σόιμπλε αποκαλύπτει το παρασκήνιο του ελληνικού εφιάλτη 2010-2017

Η έκπληξη στον Σόιμπλε πριν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα - Πώς τον αποχαιρέτησαν! (pic)Το παρασκήνιο του ελληνικού δράματος και κάθε πτυχή των διαπραγματεύσεων για το ελληνικό ζήτημα περιέγραψε λεπτομερώς ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο άνθρωπος που έζησε την κρίση από την αρχή της μέχρι και σήμερα. 

Καταδικάστηκε ο Διώτης για τη λίστα Λαγκάρντ -Σε 10 χρόνια φυλάκιση με αναστολή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI Σε φυλάκιση δέκα ετών με αναστολή καταδίκασε ομόφωνα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, σχετικά με υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

ΕΥΠ: Απαλλακτικό πόρισμα για διαρροή απορρήτων εγγράφων

Εσωτερική έρευνα της ΕΥΠ απήλλαξε δύο «πράκτορές» της για το αδίκημα της διαρροής απορρήτων εγγράφων, ενώ υπάρχει παραπεμπτικό βούλευμα από τις δικαστικές αρχές - ύστερα από έρευνες του εισαγγελέα κ. Δημήτρη Φούκα - για τις ίδιες

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στ. Θεοδωράκης: Θα ψηφίσω την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου
Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης συνεχίζοντας τις περιοδείες του.

Στις 12 το μεσημέρι, θα επισκεφτεί το ΓΝ Παπαγεωργίου.

Την Ναντέρ αντιμετωπίζει σήμερα ο Άρης για το Basketball Champions League

undefined
Την 2η νίκη του στο Basketball Champions League ψάχνει σήμερα ο Άρης, κόντρα στην Ναντέρ (19:30) στο Παλέ.Η ομάδα του Πασκάλ Ντοναντού έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν, αφού στο

Φώφη Γεννηματά : Η Δημοκρατική Παράταξη θα γίνει ξανά Πρωταγωνιστής των εξελίξεων

Φωτογραφία του χρήστη Fofi Gennimata.Αυτή η παρουσία είναι συγκλονιστική. Θα κάνουμε μαζί τα πάντα για να γίνει δυνατή η Κεντροαριστερά.
Πιστεύω ότι ο χώρος μας πρέπει να είναι χρήσιμος για την πατρίδα. Δεν έχει κανένα νόημα να βολευόμαστε σε μικρά ποσοστά και να