Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Πότε θα γίνει η καταβολή της τρίτης δόσης του επιδόματος παιδιού

Αποτέλεσμα εικόνας για επιδόματος παιδιούΑντίστροφα μετρά ο χρόνος για την τρίτη δόση του επιδόματος παιδιού. Συγκεκριμένα, η καταβολή της δόσης που αφορά στους μήνες Μάιο και Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί στις 25 - 27 Ιουλίου. Πρόκειται για τους δικαιούχους που θα έχουν εκκαθαρισμένη

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του Αυγούστου

Από τις 30 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου 2018 θα καταβληθούν οι συντάξεις του Αυγούστου στους δικαιούχους.
Πιο αναλυτικά:

Φώφη Γεννηματά: Πολιτική Αλλαγή με Αλλαγή Πολιτικής

Πριν από δύο μήνες, βλέποντας που οδηγεί τα πράγματα μια ακόμα εν κρυπτώ «διαπραγμάτευση» του κ. Τσίπρα,  πήρα  την πρωτοβουλία  να ζητήσω εκλογές εδώ και τώρα!
Προκειμένου να εκφρασθεί ο

Κρίση και δημογραφικό: Το 2080 η Ελλάδα θα έχει πληθυσμό 7,2 εκατ. ανθρώπους

Αποτέλεσμα εικόνας για ρίση και δημογραφικό: Το 2080 η Î•Î»Î»Î¬Î´Î±Η οικονομική κρίση φαίνεται πως πυροδότησε δραματική αριθμητική ανατροπή για τον πληθυσμό της Ελλάδας.Το δημογραφικό αναδεικνύεται σε μέγα εθνικό θέμα, εξαιτίας της μείωσης των γεννήσεων, της αύξησης των θανάτων και της αρνητικής μετανάστευσης.

Κρυφές παραλίες και μυστικά περάσματα -Αυτά είναι τα καλά κρυμμένα μυστικά 20 ελληνικών νησιών

Εκτενές αφιέρωμα σε επιλεγμένα ελληνικά νησιά πραγματοποίησε ή ηλεκτρονική έκδοση της Telegrapgh, παρουσιάζοντας τους κρυμμένους θησαυρούς τους.

Έτσι θα ψηφίσει η Πελοπόννησος - Δημοσκόπηση της Κάπα Research

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔημοσκόπησηΕνδιαφέροντα είναι τα στοιχεία δημοσκόπησης της Κάπα Research που έγινε για λογαριασμό του  σταθμού της Κορίνθου "TV Super". Πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, ψηλά η Χρυσή Αυγή.

Ταϊλάνδη: Κορυφώνεται η αγωνία για τα 12 παιδιά - Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι διασώστες

Διασώστες που συμμετέχουν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των 12 αγοριών στην ΤαϊλάνδηΑδειάζει η κλεψύδρα για τον απεγκλωβισμό των παιδιών καθώς οι αρχές της Ταϊλάνδης εκτιμούν ότι υπάρχει περιορισμένος χρόνος προτού ανέβει η στάθμη του νερού στο πλημμυρισμένο