Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΠΑΣΟΚ: Όταν ο Βενιζέλος μιλούσε για τα 11 δισ. ΤΧΣ, Τσίπρας και Βαρουφάκης «πωλούσαν » ψευδαισθήσεις

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος έχει θέσει κατ´ επανάληψη στη Βουλή το ζήτημα των 11 δισεκατομμυρίων ευρώ του ΤΧΣ που το Eurogroup αφαίρεσε από τον έλεγχο της ελληνικής πλευράς και έθεσε υπό τον έλεγχο του EFSF, ενώ οι κ.κ Τσίπρας και Βαρουφάκης «πωλούσαν» την ψευδαίσθηση της σκληρής διαπραγμάτευσης», αναφέρει σε ανακοίνωση του

Στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης ψήφισαν τρεις φορές τον μοναδικό υποψήφιο και δεν τον έβγαλαν

Και όμως συνέβη: Στην Νομαρχιακή Επιτροπή Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν τρεις φορές εκλογικές διαδικασίες για να αναδειχθεί ένας συντονιστής.
Υποψήφιος ήταν ένας και μοναδικός, ο κ. Μίλτος Οικονόμου.

Ο Τσίπρας έκανε τα πάντα για να σπάσει τον πάγο με την Ανγκελα

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν μετά το 55 λεπτών ρ
αντεβού τους ο Αλέξης Τσίπρας και η Ανγκελα Μέρκελ.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος, καλωσόρισε με θερμά λόγια τον Αλέξη Τσίπρα. Φρόντισε μάλιστα να

Αδωνις: Καλωσορίζω τον Τσίπρα στους Μερκελιστές

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έσπευσε μέσω twitter να σχολιάσει τις δηλώσεις Τσίπρα με τη συνάντηση με την Αγκελα Μέρκελ στο Βερολινο.
«Πέραν του Μνημονίου λοιπόν καλωσορίζω με

Xρόνης Μακρίδης : Με αυτοκριτική ,να επαναπροσδιοριστούμε

- Μετά την πρόσφατη  εκλογική συντριβή    του ΠΑΣΟΚ,  στελέχη του κόμματος σας εκτιμούν ότι το  4,5%  ήταν το  καμπανάκι  που σήμανε    το τέλος  της   διαδρομής  του στην  πολιτική σκηνή και μιλούν για κάτι   νέο.  Εσείς είστε   υπέρ    του καινούριου ή  της διατήρησης   του βασικού κορμού και  της ενίσχυσης  του με ευρύτερες   δυνάμεις   του χώρου ;

Διήμερη επίσκεψη Λαφαζάνη στην Κοζάνη

Διήμερη επίσκεψη στην Κοζάνη πραγματοποιεί αύριο και μεθαύριο ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης,.
Ο υπουργός  θα επισκεφτεί μονάδες της ΔΕΗ και ορυχεία, θα έχει συναντήσεις με

Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων: Ποια ονόματα συμπληρώνουν το «παζλ»

Σε «αχαρτογράφητα» νερά κινείται προς το παρόν η στελέχωση θέσεων γενικών γραμματέων υπουργείων. Ορισμένα ονόματα παρότι έχουν «κλειδώσει» για τις συγκεκριμένες θέσεις, δεν έχουν ακόμη αναλάβει καθήκοντα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, παραμένουν τα ερωτηματικά γύρω από τα πρόσωπα, καθώς, άλλωστε,η κατάσταση περιπλέκεται από την

Oμιλία του Γ. Φλωρίδη στη συνεδρίαση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε οριακή κατάσταση. Αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης. Δεν βρισκόμαστε μπροστά σε μία κανονική εξέλιξη. Υπάρχει ανάγκη να σκεφτούμε πολύ και να συζητήσουμε αν  είμαστε σε θέση να διαμορφώσουμε πολιτικό σχέδιο επιβίωσης της παράταξης. Βλέπω ότι αποφεύγουμε να δούμε αυτή τη διάσταση. Εξηγούμαι:

Τραγική η κατάσταση στο νοσοκομείο ''Άγιος Δημήτριος'' Θεσσαλονίκης - Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Σε καταγγελίες για πλημμελή καθαρισμό και απολύμανση των κλινοσκεπασμάτων και του ιματισμού και για πλημμελή καθαριότητα των χώρων του "Αγίου Δημητρίου" προχώρησε το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου.
Όπως αναφέρει η διοίκηση του Σωματείου η κατάσταση αυτή οφείλεται

Το ΠΑΣΟΚ ζητεί όλα τα συμφωνητικά Κατρούγκαλου από το 2012 ως σήμερα

Να κατατεθούν αντίγραφα όλων των συμφωνητικών που έχουν υπογράψει οι δικηγορικές εταιρίες του Γ. Κατρούγαλου ζητεί επισήμως το ΠΑΣΟΚ με αίτημα κατάθεσης εγγράφων που υπέβαλλε στην Βουλή.

Ολόκληρη η επιστολή που έστειλε ο Τσίπρας στη Μέρκελ

Η επιστολή στα ελληνικά
Στην Καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, κα. Αγκελα Μέρκελ
Αγαπητή Καγκελάριε
Σας γράφω για να σας εκφράσω την βαθιά μου ανησυχία για τις εξελίξεις μετά την συμφωνία του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, της οποίας προηγήθηκε, δύο ημέρες πριν, επιστολή από τον υπουργό Οικονομικών μας που παρουσίαζε μια σειρά από ζητήματα που έπρεπε να επιλύσει το Eurogroup, ζητήματα τα οποία θεωρώ πολύ

Καρχιμάκης: Τις δικές μας εσωτερικές κινηματικές συγκρούσεις πότε θα τις κάνουμε;


«Διαβάζω, στο διαδίκτυο, ότι ένα Κίνημα υπέρ της Ελλάδας γεννιέται στην Γερμανία. Ζητείται,δε απο πολλούς φίλους να ενώσουμε τις φωνές μας με χιλιάδες Γερμανούς να μπει τέλος στην ανθρωπιστική κρίση και στην διαφθορά,στηρίζοντας της οποίες

ΜΙΝΙ ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Πέντε ανατροπές στο Ασφαλιστικό -Τι θα αλλάξει σε συντάξεις και εφάπαξ

Μίνι πακέτο παρεμβάσεων που στόχο θα έχει το νοικοκύρεμα του ασφαλιστικού, μελετά η κυβέρνηση.
Οι μειώσεις στις συντάξεις αποκλείονται, ωστόσο, σύμφωνα με «Το Εθνος» αναμένεται να γίνουν κάποιες μειώσεις στα

ΠΑΣΟΚ: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κ. Τσίπρα κατά τη συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ»

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κ. Τσίπρα που συναντιέται σήμερα στο Βερολίνο με την κ. Μέρκελ, αν και η συνάντηση αυτή έρχεται μετά την αποκληθείσα ‘επταμερή’ συνάντηση των Βρυξελλών και τα όσα αποτυπώθηκαν στο κοινό ανακοινωθέν των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του Eurogroup και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε

Με μεταρρυθμιστικό πακέτο αναχωρεί ο πρωθυπουργός για Βερολίνο

Τις πύλες της καγκελαρίας στο Βερολίνο θα διαβεί σήμερα το απόγευμα για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός,- ως επίσημος προσκεκλημένος της Άνγκελα Μέρκελ- καθώς πρόκειται για μία συνάντηση καθοριστικής σημασίας από την οποία θα κριθούν πολλά για την τύχη του ελληνικού προβλήματος.

ΚΙΔΗΣΟ: ΣΥΡΙΖΑ και Κατρούγκαλος "εκμεταλλεύτηκαν" το μνημόνιο

Επίθεση στην κυβέρνηση ότι εκμεταλλεύθηκε πολιτικά το μνημόνιο και στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι το εκμεταλλεύθηκε επαγγελματικά εξαπέλυσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει:

Το tweet του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ που προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχάλη Κωσταράκο εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή ανάρτηση στο twitter που έκανε ο δεύτερος στον προσωπικό του λογαριασμό στο για τη νέα μορφή της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.