Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Απάντηση του Δημοτικού Συμβούλου Κιλκίς Λάζαρου Παζαρτζικλή στην πρόεδρο της ΚΔΕΚ


Αναφορικά με την απάντηση της Προέδρου της ΚΔΕΚ για το ζήτημα των μετακινήσεων υπαλλήλων της Δημοτικής Επιχείρησης, μετά από τοποθέτησή μου στην τελευταία συνεδρίαση (29/06/2018) του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, επισημαίνω τα ακόλουθα:

Κυριάκος Πιερρακάκης : Η συζήτηση για την ψήφο στους Έλληνες του εξωτερικού «συγχωνεύει» δυο ζητήματα

η εικόνα προφίλ του Kyriakos PierrakakisΗ συζήτηση για την ψήφο στους Έλληνες του εξωτερικού «συγχωνεύει» δυο ζητήματα:
1) τη δυνατότητα σε άτομα ήδη εγγεγραμμένα στους εκλογικούς καταλόγους να ψηφίσουν από τα σημεία διαμονής τους στο εξωτερικό (πχ στις πρεσβείες).
2) τη διεύρυνση των εκλογικών καταλόγων ώστε να

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΔΙΟΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ" ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣΠρίν δύο χρόνια είχα γράψει αναλυτικά για τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας οδού, τον αριθμό και το ύψος των διοδίων.
Δυστυχώς, για πολλούς τοπικούς και περιφερειακούς άρχοντες, δεν υπήρξε καμία ανησυχία, ή αρκέστηκαν σε μια γενικόλογη ανακοίνωση.
Γρήγορα όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν χειρότερα από τις αρχικές

Στον Άρη οριστικά ο Κολάσο, έστειλε το έγγραφο η Μπόκα Τζούνιορς

Το απαιτούμενο έγγραφο που πιστοποιεί τον δανεισμό του Νίκολας Κολάσο από την Μπόκα Τζούνιορς στον Άρη, έφτασε σήμερα στα γραφεία της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές 1,7 εκατ. ευρώ σε ανειλημμένες υποχρεώσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΠΕΚΕΠΕ:Πληρωμές ύψους 1.700.891,35 € σε 108 δικαιούχους, πραγματοποίησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ από τις 03/07/2018 ΕΩΣ 05/07/2018 . Οι πληρωμές αφορούν κυρίως ανειλημμένες υποχρεώσεις αλλά και μεταφορικά στα Νησιά του Αιγαίου.

Σε αδιέξοδο οι νέοι αγρότες του 2014

Αποτέλεσμα εικόνας για Σε αδιέξοδο οι νέοι αγρότες του 2014Σε αναμονή για την πίστωση της β’ και γ΄ δόσης του Μέτρου 112 «Ενισχύσεις για Νέους Γεωργούς» παραμένουν οι Νέοι Αγρότες του 2014, παρά το γεγονός ότι έχουν ολοκληρώσει ως όφειλαν τα υποχρεωτικά σεμινάρια κατάρτισής τους. Το πρόβλημα εντοπίζεται σχεδόν στο σύνολο της χώρας, με εξαίρεση τις Περιφέρειες

Προειδοποιήσεις για την φυτοπροστασία στη βαμβακοκαλλιέργεια

Αποτέλεσμα εικόνας για Î²Î±Î¼Î²Î±ÎºÎ¿ÎºÎ±Î»Î»Î¹Î­ÏÎ³ÎµÎ¹Î±Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Βόλου ενημερώνει τους βαμβακοπαραγωγούς για τις απαραίτητες ενέργειες αποτελεσματικής φυτοπροστασίας

Ειδικό πριμ 36,7 ευρώ το στρέμμα για ντόπιες ποικιλίες σιτηρών

Αποτέλεσμα εικόνας για ντόπιες ποικιλίες σιτηρώνΕνίσχυση στα 36,7 ευρώ το στρέµµα στα χειµερινά σιτηρά, 52,4 στα ψυχανθή και 60 ευρώ στα αρωµατικά φυτά προσφέρει σε όσους αγρότες φυτέψουν τοπικές ποικιλίες το Μέτρο 10.1.10 « Προστασία τοπικών αβελτίωτων πληθυσµών - ποικιλιών που κινδυνεύουν από γενετική

ΑΣΕΠ: Έρχονται 8 διαγωνισμοί για 1.384 μόνιμες θέσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΕΠ:Η έξοδος από το μνημόνιο θα συνοδευτεί από οκτώ διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ που έρχονται από την 20η Αυγούστου και μέχρι τα μέσα Οκτώβρη.
Συνολικά αναμένεται να "ανοίξουν" 1.384 μόνιμες θέσεις.
Αναλυτικά:

Το Κίνημα Αλλαγής σε ρυθμό ανασύνταξης

Αποτέλεσμα εικόνας για Κίνημα Î‘Î»Î»Î±Î³Î®Ï‚Η χθεσινή ήταν μια καλή μέρα για την Χαριλάου Τρικούπη μετά από μια περίοδο αρνητικής δημοσιότητας λόγω των αναταράξεων που προηγήθηκαν της αποχώρησης του Ποταμιού από τοΚίνημα Αλλαγής. Η κατάθεση πρότασης νόμου για την ακύρωση της μείωσης

Αυξάνονται τα Τέλη Κυκλοφορίας και οι τιμές των αυτοκινήτων από την 1η Σεπτεμβρίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυξάνονται τα Τέλη Κυκλοφορίας και οι τιμές των αυτοκινήτων από την 1η ΣεπτεμβρίουΣτην κοινοποίηση των διατάξεων του άρθρου 144 του ν. 4537/2018 (84 Α΄) και την παροχή οδηγιών για την είσπραξη αναλογικών τελών κυκλοφορίας, εξαιρετικά για το 2018, στην περίπτωση άρσης εκούσιας ακινησίας ΙΧ οχήματος, αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας, για έναν ή τρεις μήνες ή για το υπόλοιπο του έτους

Αυτή είναι η τροπολογία για το «σπάσιμο» της Β' Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής - Τι προβλέπει

Κατατέθηκε στη Βουλή. όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τον "Κλεισθένη". η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για την κατάτμηση της Β’ Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής.

Έρχεται τριήμερο με βροχές- Κακοκαιρία και την επόμενη εβδομάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για Έρχεται τριήμερο με βροχές- Κακοκαιρία και την επόμενη εβδομάδαΜεταβολή του καιρού θα σημειωθεί από αύριο Σάββατο και από τα βόρεια, με τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπου ισχυρές, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: O κ. ΠΑΠΠΑΣ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ

Σκληρή δήλωση εξέδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής για τον υπουργό Νίκο Παππά και την ΕΡΤ, με αφορμή την κομματοκρατία  που επικρατεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και έχει προεκλογικό

Δύο υπερσύγχρονες παιδικές χαρές εγκαινιάζονται στο δήμο Νεάπολης- Συκεών

Δύο ακόμη υπερσύγχρονοι χώροι ψυχαγωγίας θα είναι και επίσημα πλέον στη διάθεση των παιδιών της Νεάπολης,  μετά την ολοκλήρωση της πλήρους ανακατασκευής τους και την πιστοποίηση από τις αρμόδιες αρχές.