Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

N.E. ΠΑΣΟΚ Καστοριάς: Αγωνία για το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης

Κείμενο Παρέμβασης Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Καστοριάς για τα τεκταινόμενα στη Δημοκρατική Παράταξη
Ως Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Καστοριάς επιθυμούμε με την παρέμβασή μας αυτή να εκφράσουμε την αγωνία μας για το μέλλον του προοδευτικού χώρου και συνολικά της Δημοκρατικής Παράταξης. Είμαστε όλοι άνθρωποι που στηρίξαμε το ΠΑΣΟΚ, τόσο διαχρονικά, όσο και την τελευταία πενταετία της κόλασης,

Καϊλή: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος με το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ

Η Εύα Καϊλή, λίγες ώρες μετά την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος της ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, δίνει νέες απαντήσεις σε όλα όσα της καταλογίζει. Συγκεκριμένα ο κ. Κρέτσος κατηγόρησε την Ευρωβουλευτή για παραπλανητική παρουσίαση των

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΦΙΑ

Θέμα ΕΝΦΙΑ ανοίγει η ομάδα των δανειστών κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης ζητώντας να αναπροσαρμόζονται... 
αυτόματα οι συντελεστές υπολογισμού ώστε να μη χαθούν έσοδα μετά την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών.
Δηλαδή, ακόμη κι αν υπήρξε μείωση των τιμών το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, δηλαδή το κράτος θα πρέπει να

Με τη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε σήμερα ο Γ. Μπουτάρης

Εθιμοτυπική συνάντηση με τη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, είχε ο δημαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, σήμερα στο Δημαρχείο.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β.Ε., Αντιστράτηγο, Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή

Έκλεισε η συμφωνία Μαρινόπουλου - τραπεζών

Συμφωνία με τις τράπεζες για παροχή νέας χρηματοδότησης έκλεισε η εταιρεία Μαρινόπουλος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη συνταχθεί τα νομικά κείμενα και βρίσκονται στο στάδιο της υπογραφής.

Σύμφωνα με το coolnews.gr, πηγές που γνωρίζουν το θέμα αναφέρουν πως η συμφωνία με τις τράπεζες προβλέπει την παροχή χρηματοδότησης

Γεννηματά: Στις λάσπες της κάθε Ειδομένης, τα παιδιά ζητούν προστασία

Τη συγκλονιστική εικόνα που δείχνει ένα νεογέννητο μωράκι μέσα στις λάσπες του καταυλισμού προσφύγων στην Ειδομένη σχολίασε με σημερινή της ανάρτηση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Τη συγκλονιστική εικόνα που κάνει από το πρωί τον γύρο των ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ και δείχνει ένα νεογέννητο μωράκι μέσα στις λάσπες του

Ζευγάρι στο Κιλκίς φιλοξενεί 13μελή οικογένεια από την Ειδομένη

Ζευγάρι στο Κιλκίς φιλοξενεί 13μελή οικογένεια από την Ειδομένη [εικόνα]Μάθημα ζωής από μια οικογένεια στο Πευκοδάσος του Κιλκίς.
Φιλοξενούν στο σπίτι τους μια 13μελή οικογένεια προσφύγων από την Ειδομένη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Καλημέρα Ελλάδα» η

Προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Ανακοίνωση για την κατάρτιση καταλόγων επικουρικού προσωπικού, συνολικού αριθμού 39 ατόμων, για την κάλυψη των αναγκών των Παραρτημάτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Την αίτηση θα συνοδεύουν απαραίτητα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά νομίμως επικυρωμένα:

Έκτακτη ενίσχυση σε κτηνοτρόφους υπέγραψε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης-Ποιοι δικαιούνται

Έκτακτη ενίσχυση σε κτηνοτρόφους υπέγραψε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης-Ποιοι δικαιούνται Απόφαση με την οποία θεσπίζονται οι λεπτομέρειες χορήγησης έκτακτης ενίσχυσης σε κτηνοτρόφους υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης.
Ποιοι δικαιούνται
Δικαιούχοι της έκτακτης ενίσχυσης, συνολικού προϋπολογισμού 2.258.253 ευρώ είναι όσοι πληρούν τους ακόλουθους όρους:

Ποτάμι: Επαναφέρει την πρόταση για υπερ-υπουργό για το προσφυγικό

Ποτάμι: Επαναφέρει την πρόταση για υπερ-υπουργό για το προσφυγικόTην πρόταση για υπερ-υπουργό για το μεταναστευτικό επαναλαμβάνει το Ποτάμι. Η πρόταση είχε πέσει για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή στη Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών και είχε απορριφθεί. 
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ποταμιού έχει ως εξής: 

Απίστευτο: ΠΓΔΜ, Σερβία, Κροατία θέλουν να στείλουν πίσω στην Ελλάδα 3.000 πρόσφυγες!

Απίστευτο: ΠΓΔΜ, Σερβία, Κροατία θέλουν να στείλουν πίσω στην Ελλάδα 3.000 πρόσφυγες!Δεν έκλεισε οριστικά, όπως όλα δείχνουν, ο «βαλκανικός δρόμος», καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ξανανανοίξει. Oχι όμως για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που βρίσκονται στην Ειδομένη, αλλά για να γίνουν επαναπροωθήσεις στην Ελλάδα!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», η Κροατία, η Σερβία και η ΠΓΔΜ μετά το

Ελεγχοι ΣΔΟΕ: Δείτε πώς θα γλιτώσουν οι φορολογούμενοι από δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών

Με μπαράζ φορολογικών ελέγχων απειλούνται χιλιάδες φορολογούμενοι. Στην υπηρεσία της Φορολογικής Διοίκησης έχουν τεθεί το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, το γνωστό μας «ΣΔΟΕ» και το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ).
Οπως γράφει το 24wro.com.gr όπλα των φορολογικών αρχών, η άμεση άρση του τραπεζικού απορρήτου, η επέκταση της χρονικής έκτασης του

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Τζελέπης ρωτά :Ποιο είναι το πλάνο της εξυγίανσης και της χρηματοδότησης για την ΕΒΖ ??

Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης με την υπ’ αριθμόν Α.Π.: 639/10-3-2016 Επίκαιρη Ερώτησή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελο Αποστόλου ζητά να μάθει το πλάνο από πλευράς ΥΠΑΑΤ «για το μέλλον της ΕΒΖ».
Ειδικότερα, στην Επίκαιρη Ερώτησή του, ο Βουλευτής υπογραμμίζει ότι:

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ : ΜΑΘΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ κυρ. ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ…



  Η καταγωγή των Ποντίων είναι η Αττική, Αθήνα, Εύβοια, Βορειοανατολική Πελοπόννησο! Μάλλον πράγματι δυσκολευτήκατε να καταλάβετε την γλώσσα στην οποία έκανε δηλώσεις ο κύριος Ιβάν Σαββίδης επειδή δεν σας συμφέρει η αλήθεια και η  πραγματικότητα.

Γεροβασίλη: Μέσω διαβούλευσης με τους φορείς το νέο ΕΣΠΑ

Γεροβασίλη: Μέσω διαβούλευσης με τους φορείς το νέο ΕΣΠΑΑπό την Άρτα ξεκίνησε η διαβούλευση με τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, για τις δράσεις και τα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ, με μία ανοικτή εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο.
«Η τόπος μας, η χώρα μας, δεν μπορεί να χάσει άλλη ευκαιρία», υπογράμμισε η Όλγα