Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Τζακ ποτ στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:

Η ΔΗΜΑΡ, το ΚΙΝΑΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το...Ποτάμι

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΔΗΜΑΡ, το ΚΙΝΑΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το...Ποτάμι
Έντονη κινητικότητα επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο χώρο της κεντροαριστεράς, καθώς εντός του Ιανουαρίου θα κριθεί εάν η ΔΗΜΑΡ θα παραμείνει στο Κίνημα Αλλαγής ή εάν θα τραβήξει για …άλλες πολιτείες!

Το υπ. Παιδείας φέρνει τα πάνω-κάτω στο μηχανογραφικό- Ποια ΤΕΙ καταργούνται- Ποιες σχολές εντάσσονται σε ΑΕΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για Το Ï…Ï€. Παιδείας φέρνει τα πάνω-κάτω στο μηχανογραφικό- Ποια ΤΕΙ καταργούνται- Ποιες σχολές εντάσσονται σε ΑΕΙΛίγοι μήνες έχουν μείνει για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2019 και νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας φέρνει σημαντικές αλλαγές στο μηχανογραφικό δελτίο για τους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες, καθώς και για τους μαθητές που θα φοιτήσουν τα επόμενα έτη στην Γ’ Λυκείου.

Περιουσιολόγιο: Ό,τι δε δηλώνεται θα κατάσχεται

Αποτέλεσμα εικόνας για Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/e-periousiologio-oti-de-dilonete-tha-katascheteΣτο τέλος του πρώτου τριμήνου αναμένεται να ενεργοποιηθεί σταδιακά  το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο, το οποίο θα περιλαμβάνει το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων των φορολογουμένων. Αυτό σημαίνει ότι σφίγγει ο κλοιός για όσους αποκρύπτουν εισοδήματα, ακίνητα και γενικότερα περιουσιακά

Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού: «Συνιστούμε στον κ.Μητσοτάκη ψυχραιμία»

«Συνιστούμε στον κ.Μητσοτάκη ψυχραιμία»Απάντηση στα όσα έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για την υπόθεση Novartis έδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
«Πολύ άγχος, πολλά νεύρα και πολλή ένταση εμφανίζει τις τελευταίες ημέρες ο κος Μητσοτάκης, όπως

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το κράτος δικαίου στην Ελλάδα απειλείται

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θεσμική εκτροπή τα όσα συμβαίνουν Τις εξελίξεις γύρω από το θέμα με τη Novartis, αλλά και την άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα σχολιάζει με tweet του γραμμένο στα αγγλικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει πως

Καιρός: Στα λευκά η Ελλάδα από την "Σοφία" - Κλειστοί δρόμοι, εγκλωβισμοί και διασώσεις από την κακοκαιρία

Χιόνια στα Τρία Πέντε ΠηγάδιαΠυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο, θυελλώδεις ανέμους και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, φέρνει η κακοκαιρία «Σοφία», που θα επηρεάσει την Ελλάδα έως και το Σάββατο.

Γερμανία: Πώς ζει κανείς με τον κατώτατο μισθό;

Γερμανία: Πώς ζει κανείς με τον κατώτατο μισθό;Ο κατώτατος μισθός στη Γερμανία είναι από τους υψηλότερους στην Ευρώπη. Όποιος εργάζεται σε καθεστώς πλήρους απασχόλησης παίρνει το μήνα περίπου 1.500 ευρώ μεικτά. Από 1ης Ιανουαρίου υπάρχει μάλιστα και μια μικρή αύξηση: οι εργοδότες

Θα προκύψουν 24.000 θέσεις εργασίας από προγράμματα που θα «τρέξει» ο ΟΑΕΔ

Θα προκύψουν περίπου 24.000 θέσεις εργασίας από τα προγράμματα που θα αρχίσει να «τρέχει» από τους πρώτους κιόλας μήνες του 2019 ο ΟΑΕΔ, όπως προαναγγέλλει η διοικήτρια του Οργανισμού, Μαρία Καραμεσίνη.

Νεκρός ο Έλληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα

Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο 55χρονος Άγγελος Χαρίτος, ο οποίος υπηρετούσε ως Γενικός Πρόξενος της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βενεζουέλα, στο δωμάτιο 17 του ξενοδοχείου Altamira Suites, στο Καράκας.

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Φεβρουαρίου 2019.

Αναλυτικά: