Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Ομπάμα ειπε στη σύζυγό του συστήνοντας τον Αλ. Τσίπρα : Αυτός ειναι που κερδίζει απανωτές εκλογές στην Ελλάδα

H οικονομία τέθηκε επί τάπητος στην ολιγόλεπτη συνάντηση (τη δεύτερη κατά σειρά) που είχαν μέσα σε λίγες ώρες ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα με τον Αλέξη Τσίπρα στο επίσημο δείπνο που δόθηκε από τον Αμερικανό πρόεδρο προς τιμήν των αρχηγών κρατών που μετέχουν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Του Γιώργου Πινακίδη : ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

Στις πρόσφατες εκλογές, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., υπό το σχήμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, κατέγραψε άνοδο του εκλογικού του ποσοστού και σημαντική αύξηση του απόλυτου αριθμού ψήφων του, παρά τη μεγαλύτερη, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, αποχή. Πρόκειται για επίδοση ενθαρρυντική και ελπιδοφόρα. Όχι μόνο για το ίδιο το Κίνημα, που εξήλθε από τον ιστορικό κύκλο της ήττας και επανέκτησε τη θέση του ως υπαρκτή πολιτική δύναμη, μακριά από το όριο του

Μητσοτάκης: Εγώ παίζω μπάλα, ο Άδωνις τέννις

Φιλοξενούμενος στον ραδιοφωνικό σταθμό sport24 και την εκπομπή «Η μπάλα στην εξέδρα» με τους Θανάση Λάλα και Χάρη Παυλίδη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έθεσε υποψηφιότητα.
Για την προεδρική κούρσα της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε: «Έχουμε βγει στο γήπεδο κάποιοι παίκτες για ζέσταμα, αλλά ακόμα δεν έχει σφυρίξει ο διαιτητής και δεν ξέρουμε πως θα παραταχθεί η ενδεκάδα. Δεν ξέρουμε

Υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. και ο Γ.Πατούλης

Ο χορός των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ δεν φαίνεται να έχει τέλος. Σειρά παίρνει ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.
Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ο κ. Πατούλης έχει συγκεντρώσει ήδη 50 υπογραφές που απαιτούνται, ενώ η πλευρά του θεωρεί ότι έχει αναπτύξει

Πάγκαλος: «Αγράμματο, ανεπάγγελτο και τυχάρπαστο ανθρωπάριο ο Τσίπρας»

Με τον ιδιαίτερο, δικό του καυστικό τρόπο σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα ο Θεόδωρος Πάγκαλος, λέγοντας πως «αυτοί που μας κυβερνούν είναι ψυχασθενείς», ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προσωπικά στονΑλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως «δεν κάνει για τη δουλειά».
Η συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM, ξεκίνησε με σχόλιο για τις εκλογές, τον

Του Γ. Λακόπουλου : Ο Κλίντον, ο Τσίπρας, το Μνημόνιο και η Γιάννα Αγγελοπούλου

Χάρη στη Γιάννα Αγγελοπούλου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  εμφανίσθηκε  στο συνέδριο του Ιδρύματος  Κλίντον.  Με άλλα λόγια  βρέθηκε απέναντι στο πιο σημαντικό ακροατήριο  που είχε  τους τελευταίους μήνες. Ή ακόμη καλύτερα στο πιο χρήσιμο ακροατήριο για την Ελλάδα που είχε  ποτέ.
Το θέμα ήταν  η ανάπτυξη- δηλαδή  απολύτως συμβατό με τις ανάγκες της χώρας. Υπήρχε όμως ένα μειονέκτημα  πέρα από

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ και το ΠΑΣΟΚ σηματοδοτούν τον Τρίτο Πόλο

Η εκλογή της Φώφης Γεννηματά, ως Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ήταν και είναι μια στιγμή κρίσιμη και ζωτική για το παρόν και το μέλλον του Κινήματος μας.
Ακόμη πιο κρίσιμη, ζωτική και γόνιμη στιγμή αδιαμφισβήτητα ήταν και είναι η αναγεννητική πρωτοβουλία του

Θεοχαρόπουλος: Θα ασκήσουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση

Εν όψει της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, θα ασκήσουμε εποικοδομητική και προγραμματική αντιπολίτευση στη νέα «αναπαλαιωμένη» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας, προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής

Παπαμιμίκος: Θα ακολουθηθεί πιστά το καταστατικό στην εκλογή προέδρου

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Ανδρέας Παπαμιμίκος έδωσε τη διαβεβαίωση ότι η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Ν.Δ. θα εφαρμόσει κατά γράμμα το καταστατικό του κόμματος, κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας του νέου προέδρου.
Όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, διαβεβαίωσε χαρακτηριστικά, εγγυούνται την πιστή εφαρμογή του καταστατικού και την επιτυχή

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος - Ολο το παρασκήνιο

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος στο σπίτι του στη Φιλοθέη λίγο μετά τις 22:00 τη Δευτέρα για εμπλοκή του σε υπόθεση μίζας σε εξοπλιστικά προγράμματα.
Η σύλληψη έγινε μετά από ένταλμα της ανακρίτριας Βασιλικής Μπράτη και τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα για το

Ποια επαγγέλματα υπόσχονται δουλειά μέσα στην κρίση

Παρά την κρίση και τα τερατώδη ποσοστά ανεργίας, υπάρχουν επαγγέλματα που υπόσχονται σίγουρο και προσοδοφόρο επαγγελματικό μέλλον.
Σύμφωνα με ειδικούς της αγοράς οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει σε τομείς εργασίας και αν κανείς κάνει τις σωστές επιλογές,