Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ομιλία του Υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Λεωνίδα Δημητριάδη


Μάθε και μέσω τηλεφώνου που ψηφίζεις


Μάθε και μέσω τηλεφώνου που ψηφίζεις : Μέσω 10 τηλεφωνικών γραμμών που λειτουργούν στο υπουργείο Εσωτερικών θα μπορούν να μάθουν σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζουν οι πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση
Μέσω 10 τηλεφωνικών γραμμών που λειτουργούν στο υπουργείο Εσωτερικών θα μπορούν να μάθουν σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζουν οι πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο Ιnternet.


Τα τηλέφωνα είναι:             2131511125      ,             2131511143      ,             2131511153      ,             2131511119      ,             2131511146      ,             2131361154      ,             2131361160      ,             2131361161      ,             2131361165      ,             2131361182      .

«Ήταν κόλαση»


Να κλαίει στον δρόμο βρήκε η αστυνομία έναν άνδρα, καθώς η γυναίκα που γνώρισε το προηγούμενο βράδυ – τα δύο προηγούμενα βράδια - απαιτούσε υπερβολικά πολύ σεξ.  Ο Αφρικανός βγήκε από το διαμέρισμα της Γερμανίδας στο Μόναχο και καθισμένος στο πεζοδρόμιο ξέσπασε σε λυγμούς. Επί 36 ώρες προσέφερε... ερωτικές υπηρεσίες στη νυμφομανή, 

Στις 9 το βράδυ της Κυριακής τα πρώτα αντιπροσωπευτικά αποτελέσματα των εκλογών


Στις 9 το βράδυ της Κυριακής αναμένονται τα πρώτα αντιπροσωπευτικά αποτελέσματα των εκλογών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων για την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας. Όπως επισήμαναν σε συνέντευξη Τύπου ο αναπληρωτής περιφερειάρχης, Διονύσης Ψωμιάδης, και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας, Δημήτρης Λευκόπουλος, είναι η πρώτη φορά που η διαδικασία γίνεται συνολικά και για τις επτά ενότητες της περιφέρειας.

Ένα μπάνιο με θέα στο… κενό


Οι ιδιοκτήτες ενός ρετιρέ στην πόλη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού εντυπωσίασαν ακόμη και τους ίδιους τους αρχιτέκτονες με την ιδέα τους, καθώς κανείς δεν περιμένει να βρει το μπάνιο του σπιτιού μέσα στο… ασανσέρ, έχοντας 15 ολόκληρους ορόφους κάτω από το γυάλινο δάπεδο! 

Ιστορίες εφορευτικής τρέλας!


Όσο εμείς θα κοιμόμαστε το πρωί της Κυριακής, μια στρατιά δικηγόρων θα σφραγίζει με βουλοκέρια τις κάλπες. Όσο θα πίνουμε το καφεδάκι μας πριν πάρουμε τον δρόμο προς το εκλογικό τμήμα όπου ψηφίζουμε, τα μάτια γραμματέων θα βλέπουν να περνούν από μπροστά τους στρατιές από ταυτότητες και φάκελοι με ψήφους. Κι όσο θα παρακολουθούμε τα exit polls και τους πολιτικούς να σφάζονται στην τηλεόραση, τα μέλη και οι εκλογικοί αντιπρόσωποι θα μετρούν σταυρούς μέχρι να πουν «ήμαρτον». 

Σαμαράς: Εξαγγελίες για αυθαίρετα και πολυτέκνους


Σαμαράς: Εξαγγελίες για αυθαίρετα και πολυτέκνους : Εχοντας  στο πλευρό του τον Κώστα Καραμανλή που έστειλε ένα ακόμη μήνυμα απτής  υποστήριξης στη Νέα Δημοκρατία, ο Αντώνης Σαμαράς πραγματοποίησε χθες το
Εχοντας στο πλευρό του τον Κώστα Καραμανλή που έστειλε ένα ακόμη μήνυμα απτής υποστήριξης στη Νέα Δημοκρατία, ο Αντώνης Σαμαράς πραγματοποίησε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη την προτελευταία προεκλογική ομιλία του, απ’ όπου υποσχέθηκε το οριστικό κλείσιμο του θέματος των αυθαιρέτων, ενώ υποσχέθηκε και την επαναφορά επιδομάτων στους πολυτέκνους.

Ρεκόρ 120 εκατ. δολ. για την "Κραυγή"


Ο πίνακας "Η κραυγή" του Edvard Munch πουλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Sotheby's έναντι του αστρονομικού ποσού των 120 εκατομμυρίων δολαρίων που αποτελεί και νέο ρεκόρ για την αγορά της τέχνης. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο πίνακας του Pablo Picasso «Γυμνό, πράσινα φύλλα και μπούστο» που είχε δημοπρατηθεί 106 εκατ. δολ. το 2010.

Στο κάλεσμα της Ένωσης Νέων Αγροτών ανταποκρίθηκαν 19 Ελληνες και 4.885 Αλβανοί Δουλειές υπάρχουν αλλά οι Ελληνες δεν πάνε!


Την ώρα που η ανεργία στην Κεντρική Μακεδονία μαστίζει, μόλις 19 Έλληνες ανταποκρίθηκαν φέτος στο κάλεσμα της Ένωσης Νέων Αγροτών για τη συγκομιδή ροδάκινων στον κάμπο της Ημαθίας. 


Η προσφορά για εργασία που αφορά σε 6 μέρες απασχόληση με έξοδα διαμονής για 4 μήνες και μεροκάματο 23 ευρώ φαίνεται πως δεν αποτέλεσε δέλεαρ για το ελληνικό εργατικό δυναμικό, την ώρα που οι αιτήσεις για τους μετακλητούς εργάτες από την Αλβανία φτάνουν τις 4.885.

Σφοδρή επίθεση στο «κόμμα της δραχμής»


«Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί που παίζουν  εν ου παικτοίς  και μάλιστα με νοθευμένα ζάρια στις πλάτες του ελληνικού λαού-είτε γιατί έχουν ως στόχο τον κομματικό τους εγωισμό και τη δήθεν αυτοδυναμία, είτε
Ο κ. Βενιζέλος κατά τη χθεσινή διακαναλική συνέντευξη στο Ζάππειο δεν άφησε αναξιοποίητη την ευκαιρία για την αποδόμηση της τακτικής του κ. Σαμαρά και του κ. Τσίπρα, ενώ ξεκίνησε την περιήγησή του από το «κόμμα της δραχμής», τονίζοντας: «Δυστυχώς υπάρχει και είναι αυτό το ''κόμμα'' ο πραγματικός μοχλός της διαπλοκής και ο εκφραστής των πιο ακραίων κερδοσκοπικών συμφερόντων, δηλαδή αυτών που έβγαλαν τα ευρώ τους στο εξωτερικό και περιμένουν στη γωνία για να αγοράσουν φτηνά την Ελλάδα της δραχμής. Και αυτό είναι το τραγικό που μπορεί να συμβεί σε βάρος των πιο φτωχών, των πιο αδύναμων, σε βάρος του παραγωγικού ιστού της χώρας, σε βάρος της μεσαίας τάξης».

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 11 ΗΜΕΡΩΝ.Τι προβλέπει το Σύνταγμα για τις διερευνητικές εντολές


Τι προβλέπει το Σύνταγμα για τις διερευνητικές εντολές
Σε διάστημα έως και έντεκα ημερών - από την αναμέτρηση της 6ης Μαΐου έως τις 17 Μαΐου που έχει οριστεί η σύγκληση της νέας Βουλής- θα κριθεί ο σχηματισμός της επόμενης κυβέρνησης.
Σε περίπτωση που κάποιο κόμμα εξασφαλίζει αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία 151 εδρών, τη Δευτέρα μετά τις εκλογές ο επικεφαλής του θα λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Διαγραφή προστίμων για αυθαίρετα, εφόσον δοθούν οικειοθελώς προς κατεδάφιση


Σύμφωνα με το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, διαγράφονται όλα τα πρόστιμα, ανεξαρτήτως ύψους, που έχουν επιβληθεί ως αποζημίωση διατήρησης αυθαιρέτων κτισμάτων και κατασκευών εντός δασικής έκτασης, εφόσον οι ιδιοκτήτες των αυθαιρέτων τα παραδώσουν οικειοθελώς για κατεδάφιση.

Με σκληρό δίλημμα μπροστά στην κάλπη


Πυροτεχνήματα και διλήμματα επιστρατεύουν τα 
κόμματα καθώς πλησιάζει το ραντεβού με την κάλπη. Ο Αντ.  Σαμαράς που μίλησε χθες στη Θεσσαλονίκη επαναλαμβάνει ότι δεν προτίθεται να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι δεν διαφαίνεται να εξασφαλίζει αυτοδυναμία την Κυριακή. Ο πρόεδρος της ΝΔ επιχειρεί με αυτή τη ρητορική να απευθυνθεί σε ψηφοφόρους  της ΝΔ που έχουν απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. 

Μεγάλες πόλεις και ψηφοφόροι κάτω των 50 ετών ο πονοκέφαλος των κομμάτων – Δύο και απόψε στη μάχη για την κάλπη


 

Που "χάνουν" ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τι ρίχνουν στο τραπέζι - Οι αντοχές των “μικρών” κομμάτων - Μήνυμα Παπαδήμου πριν τις εκλογές


Οι κρυφές δημοσκοπήσεις, εκείνες δηλαδή που γίνονται για λογαριασμό των κομμάτων και δεν δημοσιοποιούνται, αλλά χρησιμοποιούνται από τα επιτελεία για τη στρατηγική της προεκλογικής εκστρατείας, έχουν προκαλέσει πονοκεφάλους στα λεγόμενα κόμματα εξουσίας.

Οι τροφές που προκαλούν... πείνα!


Τροφές που περιέχουν πολλά λιπαρά ευθύνονται για την αφύπνιση της ... πείνας, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Σινσινάτι. 


Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, τροφές όπως οι τηγανητές πατάτες, τα πολύ κρεμώδη τυριά και η μαγιονέζα ενεργοποιούν μία ορμόνη που ονομάζεται γρελίνη. 

Μεγαλύτερες οι πιθανότητες επιβίωσης για τις γυναίκες με μελάνωμα


Οι γυναίκες που εμφανίζουν μελάνωμα, την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου του δέρματος, έχουν σημαντικά μεγαλύτερες πιθανότητες να επιβιώσουν σε σχέση με τους άνδρες, ενώ παράλληλα κινδυνεύουν λιγότερο από μεταστάσεις και την επανεμφάνιση της νόσου μετά την θεραπεία, σύμφωνα με μία νέα ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα.