Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Ισπανία: Πρόωρες εκλογές κήρυξε ο Πέδρο Σάντσεθ

O Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο ΣάντσεθΣε πρόωρες εκλογές προσέφυγε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ μετά την πρόσφατη πολιτική κρίση στην χώρα.

Θεοδωράκης: Περισσότερες από 1.000 προσωπικότητες ενισχύουν τη φωνή του Ποταμιού

«Έχουμε μία Συνταγματική Αναθεώρηση κομμένη και ραμμένη στα μικροκομματικά συμφέροντα των κομμάτων και των συστημάτων εξουσίας», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στον

Πρωτογενές πλεόνασμα 603 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο - Μειωμένα τα έσοδα

Στα 603 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του κρατικού προϋπολογισμού τον Ιανουάριο έναντι στόχου για πρωτογενές έλλειμμα 103 εκατ. ευρώ και πρωτογενούς

Ποιοι θα πάρουν επίδομα ενοικίου - Οι όροι, οι αιτήσεις και τα ποσά

Τους όρους και τις προϋποθέσεις για την καταβολή του φετινού επιδόματος ενοικίου σε 300.000 δικαιούχους καθορίζει κοινή υπουργική απόφαση. Το ποσό θα κυμαίνεται από 70- 210 ευρώ τον μήνα με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Το φετινό πρόγραμμα επιδότησης θα παρουσιαστεί από το

Στην πληρωμή 2,5 εκατ. ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΠΕΚΕΠΕΣε πληρωμή 2,5 εκατ. ευρώ προχώρησε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Ανακοινώθηκε ο "μίνι" ανασχηματισμός - Τα νέα πρόσωπα

undefined
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο «μίνι» ανασχηματισμός της κυβέρνησης όπου ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις στα Yπουργεία.

Συμφωνία κυβέρνησης-τραπεζών για τον νέο νόμο Κατσέλη

Αποτέλεσμα εικόνας για Συμφωνία κυβέρνησης-τραπεζών για τον νέο νόμο ΚατσέληΣε συμφωνία κατέληξαν κυβέρνηση και τραπεζίτες όσον αφορά το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας, το οποίο θα αντικαταστήσει το νόμο Κατσέλη.

Στην Αμφίπολη ο υπ. περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου

Ο υπ. περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Παπαστεργίου, αύριο 15/2/2019, θα επισκεφτεί την περιοχή της Αμφίπολης.
Στις 11πμ θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αμφίπολης κ. Κωνσταντίνο Μελίτο προκειμένου