Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Τσακαλώτος προς Σταϊκούρα: Για ποιον είναι καλή η συμφωνία με την Ε.Ε;

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος καλεί τον Χρήστο Σταϊκούρα να απαντήσει στο ερώτημα για ποιον είναι καλή η συμφωνία στην οποία έφτασε με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, απευθύνεται με δήλωσή του

Ευρωπαϊκό ταμείο ανάκαμψης 500 δισ. ευρώ προτείνουν Γερμανία και Γαλλία

Πρόταση για τη δημιουργία ενός ισχυρού ταμείου ανάκαμψης προτείνουν η Άνγκελα Μέρκελ και ο Εμανουέλ Μακρόν.Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ ευρωπαϊκό «ταμείο ανάκαμψης» ύψους 500 δισεκατομμυρίων ευρώ εισηγούνται η

Τα δάνεια των πολιτικών

Τα δάνεια των πολιτικών | tovima.grΤα πόθεν έσχες των βουλευτών/ευρωβουλευτών, νυν και πρώην, για το οικονομικό έτος 2019 (χρήση 2018) που δόθηκαν στη δημοσιότητα δεν περιλαμβάνουν για κάποιους εξ αυτών μόνο υψηλά εισοδήματα και καταθέσεις, ογκώδη χαρτοφυλάκια και μεγάλη ακίνητη περιουσία. 

Ο Τσίπρας πέταξε το γάντι - Και τώρα, τι;

Οι δυο συναντήσεις με τον Παύλο Πολάκη πριν τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην «Κυριακάτικη Αυγή». Αν συμπεριλαμβάνονται μεταξύ εκείνων που «φωτογραφίζει» έψαχναν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Προκαταβολή 50% στους δικαιούχους των Σχεδίων Βελτίωσης

Προκαταβολή 50% στους δικαιούχους των Σχεδίων Βελτίωσης Την ενεργοποίηση δυνατότητας χορήγησης προκαταβολής στους δικαιούχους των Σχεδίων Βελτίωσης (Υπομέτρο 4.1) ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Ποιες επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστές έως τις 24 Μαΐου - Ολόκληρη η λίστα

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για επιδότηση εργασίας -Τι θα γίνει με τον ...
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τις επιχειρήσεις που θα παραμείνουν κλειστές από σήμερα, 18 Μαΐου 2020 έως και τις 24 Μαΐου λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

Προπληρωμή συντάξεων Ιουνίου 2020 με βάση τον ΑΜΚΑ

Την τροποποίηση του προγράμματος προπληρωμής των συντάξεων του μηνός Ιουνίου 2020, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ,για την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων και την αποφυγή συνωστισμού στα τραπεζικά καταστήματα και στα ΑΤΜ, ως εξής:

Οι προβλέψεις του Ηλία Νικολακόπουλου για πρόωρες εκλογές -«Πώς πρέπει να αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό το ενδεχόμενο»

Συνέντευξη στην «Εποχή» παραχώρησε ο καθηγητής Εκλογικής Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ηλίας Νικολακόπουλος, 

Χρήστος Παπαστεργίου: Η επανεκκίνηση της οικονομίας μας, απαιτεί ουσιαστικά μέτρα στήριξης


Η επανεκκίνηση της οικονομίας μας, με την επιπλέον απειλή της υγειονομικής κρίσης να εμφανίσει εξάρσεις τους επόμενους μήνες, γίνεται μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Χρειάζεται συνεκτικό σχέδιο, γνώση και πόροι.