Τρίτη 22 Απριλίου 2014

O Νάκης Λαδόπουλος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τη Νιόβη Παυλίδου

O πρώην δήμαρχος Νεάπολης, Νάκης Λαδόπουλος είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό της Νιόβης Παυλίδου. Την επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη θα κάνει, αύριο Τετάρτη η επικεφαλής του συνδυασμού "Πολίτες Μπροστά", στις 11.30 το πρωί, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού (Βασ. Ολγας 15).
Η κα Παυλίδου ανακοίνωσε σήμερα και τους υποψήφιους

Bloomberg: Ράλι στην τιμή των ελληνικών ομολόγων

Η τιμή των 5ετών ελληνικών ομολόγων έχει κάνει ράλι και η απόδοσή τους μειώθηκε σήμερα στο 4,76% από το 4,95% που διαμορφώθηκε κατά την έκδοσή τους στις 10 Απριλίου, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.
Η απόδοση του 10ετούς ελληνικού ομολόγου υποχώρησε κατά 10 μονάδες βάσης, στο 5,96% αναφέρει το Bloomberg. Το ίδιο

Αθανάσιος Τσαυτάρης : Εγκρίθηκαν με διαδικασίες fast track άλλα δύο επενδυτικά σχέδια στο πλαίσιο «Μεταποίηση και Εμπορία Γεωργικών Προϊόντων»,



Ολοκληρώθηκαν μετά τη συνεδρίαση της αρμόδιας γνωμοδοτικής επιτροπής αξιολόγησης των σχεδίων επενδύσεων στο πλαίσιο του Μέτρου 123Α «Μεταποίηση και Εμπορία Γεωργικών Προϊόντων»δύο νέες επενδύσεις, οι οποίες αξιολογήθηκαν με τη νέα απλοποιημένη διαδικασία fast track της 3ης πρόσκλησης.
Οι συγκεκριμένες επενδύσεις,  συνολικού

Πάγκαλος: Σχέδιο ανακατάληψης της Κρήτης και αφοπλισμού όλων των Κρητικών

Αιχμηρός για το φαινόμενο της οπλοχρησίας και της οπλοκατοχής στην Κρήτη εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος  με αφορμή και το τραγικό περιστατικό στο Ρέθυμνο, λέγοντας πως «πρέπει να υπάρξει ένα ευρύτερο σχέδιο ανακατάληψης της νήσου και αφοπλισμού όλων των κρητικών»!
Μιλώντας στο BHMA FM είπε ότι είναι απαράδεκτο το φαινόμενο

ΜΙΧAΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ : ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΕΙ.

Ανανέωση ,σε περιόδους κρίσης με μόνο κριτήριο το νεόφαντο ,χωρίς συγκρούσεις και αλλαγή πολιτικής που να δίνουν ελπίδα ουσίας στους ανθρώπους που δοκιμάζονται δεν ,καρποφορεί !!!!!!
Το εχω πει και το ξαναλέω καινούργιο δεν ειναι το νεόφαντο ....
Ειναι αυτό που αντέχει στο χρόνο ,αυτό που επικροτεί η κοινωνία

Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες απαλλάσσονται από την υποβολή δήλωσης ΦΠΑ

To πήγαινε έλα σε λογιστές και Εφορία αναμένεται να γλιτώσουν 415.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, οι οποίοι πρόκειται να απαλλαχθούν από την υποχρέωση της δήλωσης υποβολής ΦΠΑ.
Η εν λόγω ρύθμιση του ΥΠΟΙΚ, όπως σημειώνει η εφημερίδα «Το Εθνος», αναμένεται να ενταχθεί στο επόμενο φορολογικό

Μπαράζ προσλήψεων στις ΔΕΚΟ- Ανοίγουν 4.050 θέσεις εργασίας

Ερχονται προσλήψεις για εποχικό και μόνιμο προσωπικό μετά το Πάσχα στις ΔΕΚΟ και οι ειδικότητες που για τις οποίες αναμένεται να ανοίξουν θέσεις είναι: μηχανικοί, τεχνικοί, διοικητικοί, καταμετρητές, σταθμάρχες, μηχανοδηγοί.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι προκηρύξεις θα ξεκινήσουν να δημοσιεύονται από τις αρχές Μαΐου.

ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΠΟ 23-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Απάντηση στην απόφαση του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου για αναπλήρωση των διδακτικών ωρών λόγω καταλήψεων στα σχολεία , δίνει το ΔΣ της ΟΛΜΕ κηρύσσοντας στάσεις εργασίας 8 – 11 π.μ. και τις τρεις πρώτες ώρες κάθε επόμενης βάρδιας για τις ημέρες 23, 24 και 25 Απριλίου 2014, στα σχολεία όπου οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης έχουν

«Εκπτώσεις» στα Τέλη Κυκλοφορίας και στο Φόρο Πολυτελείας των Ι.Χ. -Ολες οι αλλαγές

Τα... αυτιά τους τρίβουν οι ιδιοκτήτες μικρών και μεγάλων Ι.Χ., καθώς μετά από ένα ορυμαγδό δυσάρεστων ανακοινώσεων και επώδυνων φορολογικών μέτρων, το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να καταστήσει λίγο πιο «ελαφρύ» το βάρος της χρήσης των αυτοκινήτων. Κατ' αρχήν, με βάση τους υπολογισμούς του οικονομικού επιτελείου, τουλάχιστον 32.000 οχήματα από το

Τι αλλάζει στη ρύθμιση δανείων...

Τους νέους θεσμούς των εύλογων δαπανών διαβίωσης και του συνεργάσιμου δανειολήπτη, που θα καθορίζουν τη διαδικασία της ρύθμισης δανείων από το επόμενο έτος, εξηγεί αναλυτική οδηγία της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, σε μορφή ερωταπαντήσεων.

EKTOΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΣΑΜΠΙΧΑ...

Εκτός του ευρωψηφοδέλτιου του ΣΥΡΙΖΑ, μένει τελικά η  Σουλεϊμάν Σαμπιχά, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα η επιλογή του Μεστάν Οσμάν Ουμίζ από το χώρο της μειονότητας.«Σε κοινή συνεδρίαση των γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών και