Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Αλλάζει το κλίμα η εκλογή Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ


Αλλάζει το κλίμα η εκλογή Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ Αλλαγή του πολιτικού σκηνικού φέρνει η εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, καθώς ανακόπτεται η εικόνα κατάρρευσης που παρουσίαζε το προηγούμενο διάστημα και για πρώτη φορά αυξάνει τα ποσοστά του

Περιοδεία σε Θεσσαλονίκη, Πιερία και Ημαθία

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη θα περιοδεύσει τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Μαρτίου σε Θεσσαλονίκη, Πιερία και Ημαθία.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της κας Μπακογιάννη:

Δευτέρα, 26 Μαρτίου

12.00 Συνάντηση στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Θεσσαλονίκη, με στελέχη και υποψήφιους βουλευτές

Έκπληξη στο Grand Prix της Μαλαισίας! Πρώτος το Alonso!

Θριάμβευσε ο Fernando Alonso στη Μαλαισία! Ο Ισπανός, οδηγώντας εξαιρετικά στη βροχή, τερμάτισε στην πρώτη θέση του αγώνα
ενώ πίσω του ακολούθησαν οι φερόμενοι ως δευτεραγωνιστές Sergio Perez (Sauber - Ferrari) και Mark Webber (Red Bull - Renault). Όσοι βιάστηκαν να ξεγράψουν τον Fernando Alonso από τους πρωταγωνιστές, μάλλον θα πρέπει να το

Ο εγκέφαλος υπεύθυνος για την κοινωνικότητά μας



Ο εγκέφαλος υπεύθυνος για την κοινωνικότητά μας : Το μέγεθος των κοινωνικών και φιλικών επαφών που έχουμε συνδέεται άμεσα με ένα δίκτυο νευρώνων που βρίσκονται στη βάση του εγκεφάλου μας, ισχυρίζονται για πρώτη  
Το μέγεθος των κοινωνικών και φιλικών επαφών που έχουμε συνδέεται άμεσα με ένα δίκτυο νευρώνων που βρίσκονται στη βάση του εγκεφάλου μας, ισχυρίζονται για πρώτη φορά επιστήμονες.

Οι νευρώνες αυτοί, είναι η γνωστή αμυγδαλή, που θεωρείται ότι παίζει καθοριστικό ρόλο στη συναισθηματική έκφραση, τις φοβίες, την εμπιστοσύνη, την ικανότητα αναγνώρισης προσώπων και ανάμνησης ονομάτων, στον χειρισμό των κοινωνικών επαφών κ.α.

Με νέα Ίμια απειλούν οι Τούρκοι αν αξιοποιήσουμε τα κοιτάσματα.Γιατί προκαλεί η Άγκυρα;Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ,υπογράφουν συμφωνία για την ενέργεια τη Τετάρτη!



 
Που οφείλεται ο “εκνευρισμός” της Άγκυρας; Γιατί έχει το Πίρι Ρέϊς να περιφέρεται ασκόπως στο Αιγαίο; Και που αποδίδεται η αποστολή-πρόκληση,τουρκικής φρεγάτας στην Εύβοια,την ώρα που η Ελλάδα γιόρταζε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου;

Δεν πρόκειται για απλό εκνευρισμό,ούτε για “καπρίτσιο”. Η Τουρκία διαπιστώνει ότι στο ενεργειακό παιχνίδι που όλο και “χοντραίνει” στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο κινδυνεύει να μείνει εκτός.Όχι τυχαία.Οι εξελίξεις έχουν αρχίσει να την προβληματίζουν.

Σε τουριστική έκθεση στη Μόσχα συμμετέχει το ψευδοκράτος


 
Με δικό του περίπτερο το ψευδοκράτος συμμετέχει στην έκθεση τουρισμού ΜΙΤΤ στη Μόσχα. 
Με τίτλο «η βόρεια Κύπρος αυτή τη φορά συμμετέχει στην έκθεση της Μόσχας», γράφει ότι αντιπροσωπεία του λεγόμενου υπουργείου τουρισμού, περιβάλλοντος και πολιτισμού βρίσκεται στη Μόσχα με σκοπό να προωθήσει την τουριστική αγορά των κατεχομένων. 

Σκανδαλίδης: Να επιστρέψουν κάποιοι από τους διαγραφέντες βουλευτές


Σκανδαλίδης: Να επιστρέψουν κάποιοι από τους διαγραφέντες βουλευτές : Να είναι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ κάποιοι από τους διαγραφέντες βουλευτές, οι οποίοι δεν ψήφισαν τη νέα δανειακή, αλλά στη συνέχεια «επανήλθαν» ψηφίζοντας  
Να είναι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ κάποιοι από τους διαγραφέντες βουλευτές, οι οποίοι δεν ψήφισαν τη νέα δανειακή, αλλά στη συνέχεια «επανήλθαν» ψηφίζοντας τους εφαρμοστικούς νόμους, ζήτησε ο Κ. Σκανδαλίδης.

Μηνύματα ενότητας, ομόνοιας και σύμπνοιας


Μηνύματα ενότητας, ομόνοιας και σύμπνοιας : Την ανάγκη ενότητας υπογράμμισαν στις δηλώσεις τους μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος  
Την ανάγκη ενότητας υπογράμμισαν στις δηλώσεις τους μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος αλλά και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Λ. Παπαδήμος: "Με ενότητα και αλληλεγγύη μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη"


 
Την αισιοδοξία του ότι "με αποφασιστικότητα, ενότητα και αλληλεγγύη θα κατορθώσουμε να κερδίσουμε τη σημερινή μάχη για την ανόρθωση της οικονομίας" εξέφρασε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, σε δηλώσεις του μετά την στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Αποσύρεται και ο Ξυνίδης


 
Μετά τον Θεόδωρο Πάγκαλο που ανακοίνωσε χθεςότι δεν πρόκειται να συμμετέχει στις επόμενες εκλογές, ήρθεη σειρά του Σωκράτη Ξυνίδη να κάνει το ίδιο.


«Δεν θα είμαι υποψήφιος. Ο πιο βασικός λόγος είναι ότι αυτή την στιγμή , πιστεύω ότι τα κόμματα , οι πολιτικοί φορείς δεν έχουν προτάσεις προς τους πολίτες για να τους πούνε ποια είναι η Ελλάδα μετά την κρίση», σημείωσε ο κ. Ξυνίδης.

Η διατροφή των γονιών επηρεάζει την υγεία των παιδιών τους


 
Σύμφωνα με τα ευρήματα πρόσφατης έρευνας ο τρόπος ζωής των… μελλοντικών πατεράδων επηρεάζει την υγεία των παιδιών που θα αποκτήσουν καθώς «επαναπρογραμματίζει» τα γονίδια τους.


Η έρευνα δείχνει τις κληρονομικές επιπτώσεις μιας διαδικασίας που ονομάζεται «επιγενετική», δηλαδή το πώς το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής μας μπορούν να τροποποιήσουν οριστικά τα γονίδιά μας καθώς μεγαλώνουμε.

Το Facebook αγόρασε 750 πατέντες


 
Περίπου 750 πατέντες λογισμικού και διαδικτυακών λειτουργιών αγόρασε από την ΙΒΜ το Facebook, με στόχο την ενίσχυση του "οπλοστασίου" της στη μάχη διατήρησης της πνευματικής ιδιοκτησίας.


Εκ μέρους της εταιρείας, δεν έγινε επίσημο σχόλιο, όμως την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο "καλά πληροφορημένη πηγή".

O Έλληνας που τρέλανε με τα φαγητά του την Κάρλα Μπρούνι!


 




Tα καταστήματα "Μαυρομμάτη" στη Γαλλία έχεουν ξετρελάνει με τις ελλνικές γεύσεις τους όλους του Γάλλους και πιο συγκεκριμένα την Κάρλα Μπρούνι που πλέον είναι από τις πιο σταθερές πελάτισσες.

Η ιστορία του μπακαλιάρου της 25ης Μαρτίου



 
Ως έθιμο για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου καθιερώθηκε ο μπακαλιάρος με σκορδαλιά. Κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής, η Εκκλησία επέτρεπε στους πιστούς να φάνε ψάρι μόνο δύο φορές, του Ευαγγελισμού και την Κυριακή των Βαΐων.


Η ιστορία του μπακαλιάρου ξεκινά με την εποχή των Βίκινγκς, όπου πρωτοεμφανίστηκε σαν εμπορικό προϊόν περί το 800 μ.Χ.. Μάλιστα, λέγεται ότι, κυνηγώντας βακαλάους, οι Βίκινγκς ανακάλυψαν κατά λάθος τον «νέο κόσμο».

Μασάδο: «Ας γιορτάσει ο κόσμος, ας καμαρώσει τον Άρη η Θεσσαλονίκη»

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη ανατροπή ο Μανουέλ Μασάδο. Ο προπονητής του Άρη είπε για το 4-2 με τον Πανιώνιο: «Οι παίκτες μου είχαν ένταση
πάθος, ψυχή και πίστη για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Πράγμα στο οποίο βοήθησε και η τύχη. Εκτός από τα παραπάνω στοιχεία θέλω να σταθώ στον κόσμο. Ακόμα και στο 1-2 μας στήριξε και μας έδωσε ώθηση για

Διαμαντοπούλου: Θλιβερή η αστυνομική παρουσία στις παρελάσεις

Διαμαντοπούλου: Θλιβερή η αστυνομική παρουσία στις παρελάσεις



«Είναι θλιβερό να οργανώνουμε την παρέλαση με τη βοήθεια της αστυνομίας» δήλωσε σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο «BHMA FM» η υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Άννα Διαμαντοπούλου.   

«Θεωρώ ότι η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας, που θέλει να τιμήσει αυτό που συμβολίζει η παρέλαση, θα κρατήσει μακριά φαινόμενα που προβοκάρουν και προσβάλλουν με το χειρότερο τρόπο αυτές τις ημέρες. Οι παρελάσεις συνδέονται με την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, τον τρόπο