Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Τζακ ποτ στο Τζόκερ - Οι τυχεροί αριθμοί



Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:

Ο «χρησμός» Μητσοτάκη για τον ανασχηματισμό: Προανήγγειλε «διορθωτικές κινήσεις» στην κυβέρνηση

Μητσοτάκης για ανασχηματισμό: Θα γίνουν «διορθωτικές κινήσεις ...Ασφυκτικό... πρέσινγκ έκαναν στον Κυριάκο Μητσοτάκη οι δημοσιογράφοι που συνοδεύουν τον πρωθυπουργό στο Ισραήλ, μήπως βγάλουν «είδηση» για τον ανασχηματισμό.

Αυτό είναι το όνομα που πρότεινε ο Τσίπρας για τον «νέο ΣΥΡΙΖΑ» - Το φθινόπωρο το Συνέδριο

Με ειδήσεις ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης αποφασίστηκε να επανεκκινήσει η διαδικασία ανασυγκρότησης του κόμματος και η πορεία προς το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχή θα γίνει με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης το Σάββατο 27 Ιουνίου.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ :ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ".

Έχουν περάσει 10 χρονια από τότε που έκλεισε η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ .
Κανένας από τους 850 εργαζομενους ,δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ για αποζημίωση η δεδουλευμένα.

Αντώνης Κοτσακάς : Ο Τσίπρας βγάζει τους «λαγούς» για να φτιάξει τη σοσιαλδημοκρατία



Ολοι οι δρόμοι δείχνουν... τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία που ζυγώνει και που θα σηματοδοτήσει μια σειρά εξελίξεων.

Μητσοτάκης-Νετανιάχου: "Κοινός στόχος η σταθερότητα στην περιοχή"

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin NetanyahuΣτους ισχυρούς δεσμούς φιλίας και ιστορίας που συνδέουν τις δύο χώρες αναφέρθηκαν τόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Ισραηλινός ομόλογός του Μπένιαμιν Νετανιάχου, κατά την διάρκεια των κοινών δηλώσεών τους μετά τη συνάντησή τους σήμερα το μεσημέρι στην Ιερουσαλήμ.

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων στο ΕΣΥ -Ζητούν μονιμοποίηση των συμβασιούχων

Με κύριο αίτημα τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων του ΕΣΥ χωρίς όρους και προϋποθέσεις, εργαζόμενοι και γιατροί νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταβολή 9 εκατ. ευρώ σε 16.849 δικαιούχους

Σε πληρωμή, η οποία αγγίζει τα 9 εκατ. ευρώ προχώρησε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Υποχρεωτική επισήμανση βόειου κρέατος

Υποχρεωτική θα είναι η επισήμανση του βόειου κρέατος, όπως τονίζεται σε απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια.

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για το άγριο φονικό στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Την εξιχνίαση της δολοφονίας του 49χρονου που βρέθηκε νεκρός σε λίμνη αίματος, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Μητσοτάκης: Κρίσιμη επίσκεψη στο Ισραήλ - Τι θα συζητήσει με τον Νετανιάχου

Κρίσιμη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποιεί ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου στις 10:30 π.μ. θα έχει συνάντηση και συνομιλίες με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπένζαμιν Νετανιάχου.

Ώρα αποφάσεων στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας διαμηνύει πως έχει πάρει τις αποφάσεις του, δεν φαίνεται όμως να ισχύει το ίδιο και για τον υπόλοιπο ΣΥΡΙΖΑ. ‘Η για την ακρίβεια, οι αποφάσεις Τσίπρα δεν φαίνονται να συναντώνται με εκείνες του «όλου ΣΥΡΙΖΑ» – προεδρικού, ιστορικού, ριζοσπαστικού, «νεαυριανικού» και πασοκογενούς. 

ΕΝΦΙΑ: Τι θα πληρώσουν φέτος οι ιδιοκτήτες ακινήτων

Κατατέθηκε στη Βουλή η διάταξη του υπουργείου Οικονομικών για τον ΕΝΦΙΑ του 2020.Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", στα επίπεδα στα οποία διαμορφώθηκαν το 2019 θα ανέλθουν και φέτος τα ποσά του ΕΝΦΙΑ που θα κληθούν να καταβάλουν οι περισσότεροι φορολογούμενοι που κατέχουν ακίνητη περιουσία. 

Νέος συναγερμός για τον κορονοϊό: Επανεμφανίστηκε στο Πεκίνο με 100 νέα κρούσματα

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στην Κίνα, έπειτα από την επιβεβαίωση κρουσμάτων κορονοϊού στο Πεκίνο. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, στην κινεζική πρωτεύουσα καταγράφηκαν περισσότερα από 100 νέα κρούσματα της Covid-19.