Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Αρχαία ελληνικά στα δημοτικά σχολεία της Βρετανίας


Τα αρχαία ελληνικά περιλαμβάνονται στις ξένες γλώσσες, που θα διδάσκονται οι μαθητές στη Βρετανία από την ηλικία των επτά ετών, σύμφωνα με το νέο σχολικό πρόγραμμα που έθεσε προς δημόσια διαβούλευση η βρετανική κυβέρνηση και πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από το 2014.
Η υποχρεωτική διδασκαλία των ξένων γλωσσών από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού είναι μία από τις επτά μεταρρυθμίσεις που εισηγείται η βρετανική κυβέρνηση.
Οι μαθητές θα μαθαίνουν να διατυπώνουν ολοκληρωμένες προτάσεις με τη σωστή προφορά και να εκφράζουν απλές ιδέες. Ανάμεσα στις προτεινόμενες ξένες γλώσσες είναι τα αρχαία ελληνικά, τα λατινικά και τα μανδαρίνικα.

Όταν η αύξηση μας... στεναχωρεί!



Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο Warwick και το Πανεπιστήμιο της Minessota των ΗΠΑ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η αύξηση των χρημάτων (π.χ. του μισθού) μπορεί να μη μας κάνει πιο χαρούμενους ή ευτυχισμένους, ιδιαίτερα αν φέρουμε ορισμένα χαρακτηριστικά προσωπικότητας, που επηρεάζουν αρνητικά τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το εισόδημά μας και τον βαθμό ικανοποίησης που μας προσφέρει.

Εντοπίζει χαμένα κλειδιά, γυαλιά, τηλέφωνα


Τέλος στο "μαρτύριο" των ξεχασιάρηδωνυπόσχεται να βάλει μία νέα συσκευή, που μπορεί να εντοπίζει μικροαντικείμενακαθημερινής χρήσης, που όλοι χρησιμοποιούμε και συχνά αναρωτιόμαστε "μα πού πήγαν"...

Το εν λόγω σύστημα είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο, όμως οι δημιουργοί του δηλώνουν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την αποτελεσματικότητά του.

Οι δύο επιστήμονες που βρίσκονται πίσω από την εφεύρεση, δημιούργησαν μίαμικροκάμερα, που μπορεί να ανιχνεύει τα αντικείμενα αυτά, ενώ αλλάζουν θέση μέσα στον χώρο και λειτουργεί, συνδέοντάς την μευπολογιστή.

Προσοχή σε νέα απάτη: Κακόβουλο το κουμπί Dislike στο Facebook!


Προσοχή σε νέα απάτη: Κακόβουλο το κουμπί Dislike στο Facebook!
Μία νέα απάτη εδώ και λίγες μέρες απειλεί ανυποψίαστους χρήστες του Facebook. Η απάτη σχετίζεται με το "Dislike Button".
"Ο φίλος σας σας έστειλε ένα αίτημα στην εφαρμογή Enable Dislike Button". Αυτό είναι το μήνυμα εμφανίζεται στον Τοίχο πολλών μελών του Facebook και μάλιστα διαδίδεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς από φίλο σε φίλο αν και η δυνατότητα να κάνει κανείς Dislike στο Facebook, δεν έχει γίνει ακόμη πραγματικότητα.
Είναι γεγονός πως αυτή η νέα απάτη θυμίζει αρκετά προηγούμενες απάτες που έχουν εμφανιστεί κατά διαστήματα στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας ένα javascript exploit ώστε να διαδοθεί αυτόματα σε όλους τους φίλους του θύματος.

Το κόψιμο του τσιγάρου παρατείνει τη ζωή.Ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες, περιορίζει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου


Το κόψιμο του τσιγάρου παρατείνει τη ζωή
Η διακοπή του καπνίσματος ακόμη και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου από όλα τα αίτια και να αυξήσει παράλληλα το προσδόκιμο ζωής, υποστηρίζει νέα γερμανική μελέτη. 

Οι ερευνητές του Γερμανικού Κέντρου Έρευνας για τον Καρκίνο, στην Χαϊδελβέργη, προχώρησαν σε μετά-ανάλυση 17 μελετών που είχαν πραγματοποιηθεί σε επτά διαφορετικές χώρες (Αυστραλία, Κίνα, Βρετανία, Ιαπωνία, Γαλλία, Ισπανία και ΗΠΑ) και είχαν δημοσιευθεί μεταξύ 1987 και 2011. Οι εθελοντές που συμμετείχαν σε αυτές παρακολουθήθηκαν συνολικά για ένα χρονικό διάστημα τριών έως 50 ετών.

«Δεν φτάνουν τα λεφτά» Λιτότητα και για τους νομπελίστες με περικοπή του χρηματικού έπαθλου


O Άλφρεντ Νόμπελ, Σουηδός βιομήχανος και εφευρέτης της πυρίτιδας, πέθανε το 1896
Βλέποντας το κληροδότημα του αείμνηστου Άλφρεντ Νόμπελ να αρχίζει να εξανεμίζεται, το Ίδρυμα Νόμπελ ανακοίνωσε ότι μειώνει κατά 20% το χρηματικό έπαθλο που απονέμεται στους νομπελίστες.

Οι επιστήμονες που βραβεύτηκαν με τα φετινά Νόμπελ, τα οποία θα παραλάβουν στις τελετές απονομής που πραγματοποιούνται το Δεκέμβριο στη Στοκχόλμη και το Όσλο, θα είναι οι πρώτοι που θα υποστούν την περικοπή: αντί για τις 10 εκατ. σουηδικές κορώνες (1,2 εκατ. ευρώ) που πήραν οι περυσινοί νικητές, θα λάβουν μόνο 8 εκατ. κορώνες (1,1 εκατ. ευρώ).

Γενετικό τεστ ξεσηκώνει πολιτική θύελλα.Επιστημονική κατακραυγή για ούγγρο ακροδεξιό βουλευτή που προσπάθησε να «αποδείξει» ότι δεν είναι Εβραίος ή Ρομά


Γενετικό τεστ ξεσηκώνει πολιτική θύελλα

Επιστημονικά εσφαλμένη και ηθικά απαράδεκτη χαρακτηρίζουν γενετιστές την κίνηση ενός ούγγρου ακροδεξιού βουλευτή να υποβληθεί σε γενετικά τεστ προκειμένου να αποδείξει ότι δεν έχει καταγωγή από Εβραίους ή Ρομά.

Το επίμαχο πιστοποιητικό γενετικής καθαρότητας χορηγήθηκε από την εταιρεία Nagy Gén Diagnostic and Research σε βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος Jobbik, το οποίο έλαβε το 17% των ψήφων στις γενικές εκλογές τον Απρίλιο του 2010.

Συγκλονίζει η νέα έκθεση του ΟΗΕ Χρησιμοποιούν παιδιά σαν ανθρώπινες ασπίδες στη Συρία!



Η συριακή κυβέρνηση και οι «σύμμαχοί» της και άνθρωποι-φαντάσματα, οι Σαμπίχα βρίσκονται ανάμεσα σε 52 άλλες κυβερνήσεις και ένοπλες ομάδες του κόσμου, οι οποίες στρατολογούν, σκοτώνουν, κακοποιούν και παραμορφώνουν παιδιά, στη διάρκεια ένοπλων συγκρούσεων.

Η παραπάνω ανατριχιαστική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας χάρη σε μία έκθεση του ΟΗΕ, η οποία δημοσιεύθηκε την Τρίτη, αναφέρει το Al Arabiya.

Διατηρήστε τα δόντια σας χωρίς λεκέδες



Περιορίστε την κατανάλωση τροφών που λεκιάζουν τα δόντια σας, σύμφωνα με τους ειδικούς βουρτσίστε τα δόντια σας κάθε μέρα και χρησιμοποιήστε μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα (ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες μπορούν να αφαιρέσουν 98,2 τοις εκατό της πλάκας). 

Επίσης χρησιμοποιήστε ένα στοματικό διάλυμα με αντιβακτηριδιακή δράση για να βοηθήσουν να διαλύσουν την πλάκα. Αυτό που επισημάνουν οι ειδικοί είναι ότι πρέπει να προσέχετε την διατροφή σας καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία αλλά και την εξωτερική εικόνα των δοντιών σας.

Σαν σήμερα 12 Ιουνίου


Γεγονότα

1913: Δημιουργείται το πρώτο καρτούν, στις ΗΠΑ. Ο Τζον Ράντολφ Μπρέι σκηνοθετεί την ταινία «Το όνειρο του καλλιτέχνη», στην οποία ένας σκύλος καταβροχθίζει συνεχώς λουκάνικα έως ότου στο τέλος εκρήγνυται.
1923: Ο μεγάλος μάγος Χάρι Χουντίνι απελευθερώνεται από το σφιχτό μανδύα που τον κρατούσε κρεμασμένο ανάποδα, 12 μέτρα πάνω από τη Γη.
1953: Τερματίζεται η πανεργατική απεργία που ξέσπασε στις 4 Ιουνίου στην Ελλάδα, με αφορμή τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης Αλέξανδρου Παπάγου, μετά την υπόσχεση του υπουργού Εργασίας για αυξήσεις στους ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους κατά 7-12%.

Γεροντοπαλίκαρα, αναθαρρήστε Τα παιδιά ανδρών μεγάλης ηλικίας «τείνουν να ζουν περισσότερο»


H τεκνοποίηση σε μεγάλη ηλικία ωφελεί όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τα εγγόνια, δείχνει η μελέτη
Τα παιδιά που γεννιούνται από πατέρες μιας κάποιας ηλικίας παίρνουν ως δώρο τη γενετική προδιάθεση για μακροζωία. Το γεγονός οφείλεται σε αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο DNA των σπερματοζωάριων με την πάροδο του χρόνου, και οι οποίες κληροδοτούνται στην επόμενη γενιά.

Το εύρημα προέκυψε από ανάλυση του DNA 1779 νεαρών ατόμων που ζούσαν στις Φιλιππίνες. Η ανάλυση διενεργήθηκε από ερευνητές του Πανεπιστημίου Northwestern και δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος της επιθεώρησης Proceedings of the National Academy of Sciences.

Μόνη λύση μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης


«Μόνη λύση για τη χώρα είναι η διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης», επανέλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος, μιλώντας στη Web TV του ΑΜΠΕ, τόνισε ότι όλες οι δυνάμεις που δηλώνουν φιλοευρωπαϊκές πρέπει να το αποδείξουν, αναλαμβάνοντας μέρος της ευθύνης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι απομένουν τέσσερις κρίσιμες ημέρες, κατά τις οποίες κυριαρχεί η πρόταση της παράταξής του για διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης και σημείωσε ότι αν, δεν υπάρχει ισχυρό ΠΑΣΟΚ, η χώρα θα οδηγηθεί σε πολιτικό αδιέξοδο.

KKE: Ανιστόρητος και προκλητικός ο Τσίπρας


KKE: Ανιστόρητος και προκλητικός ο Τσίπρας

«Εντελώς ανιστόρητος και προκλητικός είναι ο παραλληλισμός του ΣΥΡΙΖΑ με το ΕΑΜ, που έκανε ο Αλ. Τσίπρας προκειμένου να διατυπώσει το συκοφαντικό εφεύρημα σε βάρος του ΚΚΕ ότι δεν συμβάλλει στη χειραφέτηση του λαού», αναφέρεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, στο οποίο σημειώνεται επίσης ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «καλλιεργώντας ψέματα και αυταπάτες, μετεξελίσσεται ταχύτατα σε ΠΑΣΟΚ του 2009 και το σύστημα και ένα μέρος της πλουτοκρατίας, τον αξιοποιούν για να εμποδίσουν τη λαϊκή χειραφέτηση».

Τα 12 βήματα Σαμαρά για ασφάλεια και λαθρομετανάστευση


Ο κ. Σαμαράς στην ομιλία του θα αναφερθεί στις εξαγγελίες της Νέας Δημοκρατίας για την ασφάλεια των πολιτών.


Λίγες μόλις ημέρες πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ομιλία του μίλησε για την έξαρση της εγκληματικότητας, λέγοντας πως οι πολίτες τη νύχτα δεν αισθάνονται ασφαλής αλλά και την ημέρα μπορούν να πέσουν θύματα ληστείας.

Ιδιαιίτερη αναφορά έκανε και στις οικονομικές επιπτώσεις από την μη ύπαρξη της ασφάλειας, λέγοντας πως τότε ανθίζει η μαύρη αγορά, η παραοικονομία και το παρεμπόριο. Καταφέρθηκε εναντίον όλων όσων κλείνουν τα λιμάνια όποτε θέλουν, κλείνουν τους δρομους, με αποτέλεσμα να κλείνουν επιχειρήσεις. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο αλλά δεν το λέμε μην το μάθουν οι αντίπαλοι!



Η φράση μονομερής κατάργηση του Μνημονίου, ή ακόμα και επαναδιαπραγμάτευσή του, εξαφανίστηκε από το λεξιλόγιο του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, και σήμερα στην διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για αντικατάσταση του αναποτελεσματικού Μνημονίου χρεοκοπίας με ένα σχέδιο ανόρθωσης της χώρας.


Ο κ.Τσίπρας επικαλέστηκε πολλές φορές την ωριμότητα του ελληνικού λαού και αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι το γεγονός ότι πολλές φορές είπε ότι από τις 18/06 αποκαθίσταται η δημοκρατία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Κώστας Γιαννίκος του ALTER



Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Κώστας Γιαννίκος του ALTER
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του ALTER, Κώστας Γιαννίκος, μετά τη σημερινή του απολογία με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ο κ. Γιαννίκος προσήλθε, σύμφωνα με το zougla.gr,  ενώπιον του τακτικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 2 εκατ. ευρώ. έπειτα και από μήνυση της ΔΟΥ επιχειρήσεων.

"ΑΝΤΙΟ" ΑΠΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ


Τέλος εποχής για τον Παναθηναϊκό. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού, κάτι που έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση στο σάιτ της ομάδας.  «Δεν λέμε αντίο. αλλά εις το επανιδείν», αναφέρει αυτή, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και μια γραπτή δήλωση του

3,5 εκατ. για "πράσινα" δημόσια κτίρια στο δήμο Θεσσαλονίκης

Συνολικά 3,5 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να κοστίσουν οι εργασίες για την εξοικονόμηση ενέργειας οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε δημοτικά κτίρια και κοινόχρηστους
χώρους στη Θεσσαλονίκη και την Τριανδρία. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο, τα εξής προγράμματα θα ενταχθούν στο Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου:

Διαβάστε σε ποιο σημείο του σώματός τους κάνουν λεύκανση οι Ινδές!

Μια νέα μορφή περιποίησης υιοθετούν τελευταία  οι Ινδές. Χρησιμοποιούν προϊόντα λεύκανσης όχι
μόνο του δέρματος και του προσώπου τους, αλλά και των

Μεταμφιέστηκε σε αγόρι για να βρεθεί ερωτικά με 15χρονη!

Γνώρισε ένα 15χρονο κορίτσι μέσω διαδικτύου και προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του, μεταμφιέστηκε σε
έφηβο αγόρι. Ο λόγος για την 24χρονη Carissa Hads, που σύμφωνα με την βρετανικής "Daily Mail", θέλησε να παραπλανήσει την έφηβη παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως "Wilson". Η ταύτοτητα

Γιώργος Νινιός: Μίλησε για τη Ναταλία Γερμανού

Ο Γιώργος Νινιός μίλησε για τη φύση της σχέσης του με τη Ναταλία Γερμανού και πήρε τις αποστάσεις του από τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει το φημολογούμενο φλερτ τους.

«Μ' ενοχλεί δε μ' ενοχλεί, έτσι είναι αυτή η δουλειά! Έτσι είναι φτιαγμένο όλο το σύστημα. Προσπαθώ, πάντως, να μη με πιάνουν στο στόμα τους για τέτοια θέματα. Δεν μου αρέσει! Το μόνο που έχω να

Ο συνταξιούχος πυροσβέστης και υποψήφιος βουλευτής που άναψε φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ μιλά στο Newsit: "Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν κυβερνήσουμε"


- Ο Νίκος Χανιάς με επιστολή του στον ΣΥΡΙΖΑ λέει επίσης ότι:"Eστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας".
- Ανεξήγητη και ανήθικη η πράξη του, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας
- Αφήνουν και αιχμές λέγοντας ότι είναι ύποπτο που άλλαξε γνώμη μέσα σε 5 ημέρες



Η Χρυσή Αυγή άνοιξε τηλεφωνικές γραμμές για να «καρφώνουν» οι πολίτες παράνομους μετανάστες

«Πες μας πού έχει μετανάστες και... καθαρίζουμε»«Πες μας πού έχει μετανάστες και... καθαρίζουμε»


Υπόσχονται, υποτίθεται, την προστασία των πολιτών και περιπολούν σε «προβληματικές» περιοχές εκτελώντας χρέη αστυνομικών. Συνοδεύουν ηλικιωμένους σε τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες. Και τώρα παίζουν και το ρόλο της Επιθεώρησης Εργασίας, ψάχνοντας για μετανάστες που απασχολούνται στη μαύρη εργασία και ζητούν την απόλυσή τους, ώστε «να ξεβρωμίσει ο τόπος». 

Ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού


Με ζέστη ξεκίνησε η νέα εβδομάδα καθώς ο υδράργυρος σε αρκετές περιοχές ξεπέρασε τους 35 βαθμούς Κελσίου. Η χώρα θα εξακολουθήσει μέχρι και την Πέμπτη να «βράζει» καθώς το θερμόμετρο θα εκτοξευτεί στα ύψη φτάνοντας ακόμα και τους 38 βαθμούς, ενώ από την Παρασκευή ο καιρός θα αρχίσει να δροσίζει.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα Τρίτη. Η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 34 βαθμούς σε όλη την χώρα ενώ στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη θα αγγίξει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ευνοϊκοί έντασης έως 4 βαθμούς, ενώ στο Αιγαίο θα είναι τοπικά ισχυροί.

Χρ.Αυγή: Θα πέσουν σφαλιάρες στην Βουλή



Αυτή την φορά πρωταγωνιστής δεν ήταν ο πρώτος διδάξας Ηλίας Κασιδιάρης, αλλά ο συναγωνιστής του Ηλίας Παναγιώταρος.

Παναγιώταρος έκανε τις δικές του προεκλογικές εξαγγελίες για τον τομέα του κοινωνικού ρατσιστικού κράτους και απείλησε με χειροδικία τους βουλευτές που θα τολμήσουν να ανοίξουν συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.Οικουμενική κυβέρνηση ως τις 21 Ιουνίου


Ο Μ. Μόντι με τον Ευ. Βενιζέλο χθες στο Παλάτσο Κίτζι
Με την παραίνεση προς την Ελλάδα για τη συγκρότηση σταθερής οικουμενικής κυβέρνησης μέχρι τις 21 Ιουνίου, ώστε η χώρα να έχει ισχυρή εκπροσώπηση στο Eurogroup, ή το αργότερο μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής στις 28 του μηνός σφράγισε τη συνάντησή του χθες με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι.
Οι «εκπλήξεις» στο αναγεννησιακό Προεδρικό Μέγαρο της Ιταλίας, στο Παλάτσο Κίτζι, με την ανεξάντλητη τέχνη αποτυπωμένη στις ταπετσαρίες του 17ου αιώνα και στην αρχιτεκτονική του κτιρίου, ήταν αλλεπάλληλες για τον Ελληνα πολιτικό, αφού ο κ. Μόντι εμφανίστηκε απόλυτα ενήμερος για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τις προτάσεις των κομμάτων.

Σχέδια έκτακτης ανάγκης για την Ελλάδα φέρεται να καταστρώνει η Κομισιόν Ασκήσεις τρόμου κάνουν οι Βρυξέλλες



Στην αρχή οι αγορές πήγαιναν καλά, σημάδι ότι η συμφωνία για τη διάσωση των ισπανικών τραπεζών τύγχανε καλής υποδοχής. Αλλά ύστερα άρχισαν οι αμφιβολίες. Κι αν η Μαδρίτη δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί από τις αγορές; Κι αν από τις εκλογές της Κυριακής στην Ελλάδα βγουν ενισχυμένες οι «αντιμνημονιακές δυνάμεις»; Τα σύννεφα πύκνωσαν και μετά τη δήλωση του Ολι Ρεν ότι η ιταλική οικονομία εμφανίζει μεγάλες ανισορροπίες. Ηταν ζήτημα χρόνου πια να δημοσιοποιηθεί το τελευταίο «αποκλειστικό» ρεπορτάζ του Ρόιτερ για την Ελλάδα, σύμφωνα με το οποίο ευρωπαίοι αξιωματούχοι έχουν συζητήσει  σενάρια για όριο αναλήψεων  και ελέγχους στα σύνορα. 

Δελτίου τύπου ΠΑΣΟΚ Κιλκίς


Την προγραμματισμένη του επίσκεψη σε οικισμούς της Δημοτικής ενότητας Γαλλικού πραγματοποίησε την Κυριακή 10/06 κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΣΟΚ Κιλκίς, στα πλαίσια του προεκλογικού Αγώνα ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Βόμβα από στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Αν κυβέρνησουμε έστω και 1 ώρα θα καταστρέψουμε την Ελλάδα!


Βόμβα από στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Αν κυβέρνησουμε θα καταστρέψουμε την Ελλάδα!
Επιστολή-βόμβα έστειλε στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι αποχωρεί από το κόμμα καθώς -όπως γράφει- ακόμα και μια ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρας θα είναι καταστροφική για τη χώρα.
Ειδικότερα, στην επιστολή που δημοσιεύει σήμερα ο Μικροπολιτικός στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χανιάς, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος, γράφει απευθυνόμενος στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα. «Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας»