Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Η επιστολή που είχε στείλει ο Αλέξης Τσίπρας στην Εθνική Τράπεζα για τα δάνεια του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

Η επιστολή που είχε στείλει ο Αλέξης Τσίπρας στην Εθνική Τράπεζα για τα δάνεια του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ [έγγραφα]Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στην ομιλία του, αποκάλυψε την πρόσθετη τραπεζική δανειοδότηση που έλαβε το Κόμμα του κ. Τσίπρα το 2010, όταν είχε ήδη ξεσπάσει η οικονομική κρίση.
Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Στην επιστολή του ο Πρόεδρος του Κόμματος αναφέρει ότι: ‘’οι

Γεννηματά: «Η χώρα βυθίζεται και η κυβέρνηση το βιολί της»

gennimata_fofi_5.jpgΗ πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι παίζει ξανά το έργο της διαπλοκής και της λάσπης.
Η κ. Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι το κόμμα της θα υπερψηφίσει την πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τα δάνεια σε κόμματα και Μέσα Ενημέρωσης γιατί, όπως είπε, «τίποτα δεν φοβάται και

Διαφήμιστείτε έξυπνα και φτηνά!

Διαφημιστείτε στο blog μας!Έξυπνα και φτηνά!Στείλτε email  στο toprotovioli@gmail.com με το 
όνομα και το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Τσίπρας: Υπερασπίζεστε τους πλούσιους -Μητσοτάκης: Κάνατε τη χώρα Banana Republic

Τσίπρας: Υπερασπίζεστε τους πλούσιους -Μητσοτάκης: Κάνατε τη χώρα Banana RepublicΑγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στους Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης που θα διερευνήσει τα δάνεια που έχουν πάρει πολιτικά κόμματα και Μέσα Ενημέρωσης.
Ολομέτωπη επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη

KALOE VITAL - 100% ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΑΛΟΗΣ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ -

Παραιτήθηκε ο Π. Δούρος από το υπουργείο Πολιτισμού

Παραιτήθηκε ο Π. Δούρος από το υπουργείο Πολιτισμού Ο κ. Δούρος παύεται από διευθυντής του γραφείου υπουργού, επειδή, σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχαμε από το υπουργείο, η μεταξύ τους συνεργασία δεν

ΚΥΣΕΑ: Θα αντιμετωπίσουμε τις παραβιάσεις της Τουρκίας σε αμυντικό και διπλωματικό επίπεδο

ΚΥΣΕΑ: Θα αντιμετωπίσουμε τις παραβιάσεις της Τουρκίας σε αμυντικό και διπλωματικό επίπεδοΟι συνεχείς παραβιάσεις στον εναέριο χώρο βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό.
Κύκλοι της κυβέρνησης, σημειώνουν ότι αξιολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η εντατικοποίηση των παραβιάσεων του Εθνικού Εναερίου Χώρου από την

Μήνυση κατά των Σκοπιανών αστυνομικών για την Ειδομένη κατέθεσε ο Γκλέτσος

Μήνυση κατά των Σκοπιανών αστυνομικών για την Ειδομένη κατέθεσε ο ΓκλέτσοςΜήνυση κατά των αστυνομικών των Σκοπίων για την άγρια επίθεση σε πρόσφυγες και μετανάστες πριν λίγες μέρες, κατέθεσε ο Απόστολος Γκλέτσος.
Ο Αρχηγός του κόμματος Τελεία, Απόστολος Γκλέτσος , παρουσιάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς όπου

Στις 5 Ιουνίου οι εκλογές στα Σκόπια

Στις 5 Ιουνίου οι εκλογές στα ΣκόπιαΤην απόφαση για την προκήρυξη εκλογών στην ΠΓΔΜ στις 5 Ιουνίου υπέγραψε σήμερα ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Τράικο Βελιάνοφσκι.
Χθες το βράδυ σημειώθηκε εκ νέου ένταση και μικροεπεισόδια μεταξύ υποστηρικτών της αντιπολίτευσης και της αστυνομίας στο κέντρο των Σκοπίων. Περίπου

Λοβέρδος: Έχετε αναρωτηθεί τι απέγιναν οι δίκες για το Βατοπέδι;

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος καλώντας υπουργούς και βουλευτές της συμπολίτευσης να «σταματήσουν να κουνούν το φιλοκατήγορο δαχτυλάκι τους».
Ο ίδιος εκτίμησε ότι «Ο λαϊκισμός πεθαίνει. Ξεψυχάει. Η ανόρθωση της χώρας προϋποθέτει τον λάκκο του να σκάψει ο ίδιος ο λαός. Αυτή θα είναι η λύτρωση» ενώ σε άλλο σημείο είπε «Αντιπολιτευόμαστε μια κυβέρνηση

Ο Ιερώνυμος έφτασε στη Λέσβο -Περιμένουν με αγωνία τον Πάπα

Ο Ιερώνυμος έφτασε στη Λέσβο -Περιμένουν με αγωνία τον ΠάπαΟ Πάπας Φραγκίσκος θα φτάσει το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, ενώ ο «οικοδεσπότης» Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρίσκεται ήδη στο νησί, από το πρωί της Παρασκευής. Μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος φτάνει σήμερα το βράδυ στη Λέσβο, αναμένεται να στείλουν μήνυμα σε όλο τον κόσμο για να αναδείξουν το πρόβλημα των

Θεσσαλονίκη: Ομιλία Μητσοτάκη στο 10ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Στο 10ο τακτικό συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, που αρχίζει το απόγευμα στο κλειστό Γυμναστήριο Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, θα μιλήσει στις 19:30 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
"Παίζουμε επίθεση» είναι το κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου

Στο κόμμα της Ζωής πάει η Ραχήλ Μακρή

Στο κόμμα της Ζωής πάει η Ραχήλ ΜακρήΉδη η Ραχήλ Μάκρη ξεκίνησε τον «αγώνα» αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σημεία από το δελτίο Τύπου – κάλεσμα του νέου κόμματος.
«Δεν χαρίζουμε το μέλλον μας. Το διεκδικούμε και το

Παράπονα Παπανδρέου για τον αποκλεισμό του από τον διάλογο ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού

Παράπονα Παπανδρέου για τον αποκλεισμό του από τον διάλογο ΠΑΣΟΚ-ΠοταμιούΔημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης συγκρότησαν Επιτροπή διαλόγου για την Κεντροαριστερά.
Ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΚΙΔΗΣΟ μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση εκφράζοντας τα έντονα παράπονα του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η προκήρυξη για τις 4 τηλεοπτικές άδειες

i-prokiruksi-gia-tis-4-tileoptikes-adeiesΔόθηκε σήμερα για διαβούλευση το σχέδιο της προκήρυξης του ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού για την αδειοδότηση των ψηφιακών τηλεοπτικών σταθμών, με ανάρτηση στο opengov.
Η διαβούλευση θα διαρκέσει μία εβδομάδα και στη

Συνάντηση Ομπάμα-Μέρκελ για την ελληνική κρίση

Συνάντηση Ομπάμα-Μέρκελ για την ελληνική κρίσηΠαρέμβαση στο υψηλότερο επίπεδο για την Ελλάδα επιχειρεί να κάνει ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. 
Την Κυριακή 23 Απριλίου ο κ. Ομπάμα θα επισκεφθεί το Αννόβερο της Γερμανίας, όπου θα έχει συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ. Επί τάπητος, ανάμεσα σε άλλα, θα τεθούν και τα

Γιάννης Μαγκριώτης : ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ;

ΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ;
Οι κρατικοί προϋπολογισμοί αποτυπώνουν κάθε χρόνο, την άνιση κατανομή των πόρων, ανάμεσα στις συντάξεις, την υγειονομική περίθαλψη, την φορολόγηση των εισοδημάτων και την εκπαίδευση.
Στις ανεπτυγμένες χώρες, οι κυβερνήσεις ενισχύουν το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα, με πόρους, πέρα από τις

Η ΝΔ διέγραψε τον αντιπεριφερειάρχη Χίου -Για το «Καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος»

Η ΝΔ διέγραψε τον αντιπεριφερειάρχη Χίου -Για το «Καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος»Στη διαγραφή του αντιπεριφειάρχη Χίου για τις ανάρτησή  του «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος» προχώρησε η Νέα Δημοκρατία.
Με μία ολιγόλογη ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει κόμμα -Το ονομάζει «Πλεύση Ελευθερίας» και έχει σήμα ένα καράβι

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει κόμμα -Το ονομάζει «Πλεύση Ελευθερίας» και έχει σήμα ένα καράβιΤην Τρίτη 19 Απριλίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση για την ίδρυση του δικού της κόμματος, με το όνομα «Πλεύση Ελευθερίας».
Το κόμμα της πρώην προέδρου της Βουλής θα έχει σήμα ένα καράβι και προτάσσει το τρίπτυχο «ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη».

«Λιάζονται» τώρα και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;


vagenaΤα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά από τις φωτογραφίες, που απαθανατίζουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στις πιο οκνηρές στιγμές της καθημερινότητας τους, να «φιδιάζουν» σε όποιο καναπέ βρουν και να βάζουν τα πόδια τους πάνω σε όποια καρέκλα είναι μπροστά τους, αδιαφορώντας για το αν είναι στη Βουλή ή στο σπίτι τους.

Δημοσκόπηση: Τέλος στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσφυγή στις κάλπες

images.watchit.grΗ νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του Action 24, φέρνει στην επιφάνεια θέμα πρόωρων εκλογών.
Συγκεκριμένα, το 47% των πολιτών ζητά πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ενώ το 32% επιθυμεί να συνεχίσει τη διακύβερνηση της χώρας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές