Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Μπήκαν οι υπογραφές για την εξαγορά του 67% του ΟΛΘ

mpikan-oi-upografes-gia-tin-eksagora-tou-67-tou-olthΥπεγράφη το απόγευμα στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ, η σύμβαση πώλησης του 67% του ΟΛΘ στη South Europe Gateway Thessaloniki (SEGT) Limited,την εταιρεία που σύστησε η ένωση του προτιμητέου επενδυτή «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», «Belterra Investments Ltd.» και «Terminal Link SAS»

Ψήφισαν και οι διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς

Φωτογραφία: ΕurokinissiΥπερψήφισαν τελικά και οι διαφωνούντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την τροπολογία του υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή μετά τις - οριακές - βελτιώσεις που έκανε στο θέμα των διώξεων για τους πλειστηριασμούς.

Απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής

1]         Το Κίνημα Αλλαγής εκφράζει την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στην κοινωνία και καταγράφεται παντού. Η καθαρή εντολή από τους 212.000 πολίτες που συμμετείχαν στις διαδικασίες μας, είναι η δημιουργία μιας μεγάλης αναγεννημένης παράταξης και η νικηφόρα πορεία.

Τζακ Ποτ στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ - Οι τυχεροί αριθμοί

undefinedΤζακ Ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ.
Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι εξής:

Δημοσκοπική "σφήνα" Φώφης Γεννηματά σε Τσίπρα και Μητσοτάκη

Δημοσκοπική "σφήνα" Φώφης Γεννηματά σε Τσίπρα και ΜητσοτάκηΤη μεγάλη αύξηση του Κινήματος Αλλαγής και παράλληλα το πολύ μικρό κλείσιμο διαφοράς (μόλις 0,4% στην πρόθεση ψήφου σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση) μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει έρευνα της Alco για λογαριασμό του News 247 και του Ραδιοφώνου 247.

Kiowa: Γιατί η Ελλάδα αγόρασε τα 70 ελικόπτερα του αμερικανικού στρατού από τον πόλεμο στο Αφγανιστάν

Φωτογραφία: EUROKINISSIΣε θωράκιση της άμυνας των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου στοχεύει η έγκριση από το ΚΥΣΕΑ της απόφασης της σχετικής επιτροπής της Βουλής για την απόκτηση περίπου 70 μεταχειρισμένων ελικοπτέρων μάχης από τις ΗΠΑ.

Δέος στην Παναγία Σουμελά -Βρήκαν τυχαία κρυφό τούνελ που οδηγεί σε παρεκκλήσι

Το περίφημο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην Τραπεζούντα, φωτογραφίες: eurokinissiΔέος έχει προκαλέσει μια πρόσφατη ανακάλυψη στην Παναγία Σουμελά.Οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του ιστορικού μοναστηριού της Ορθοδοξίας έφεραν στο φως ένα μυστικό τούνελ.

Όλα τα νέα κριτήρια για την ένταξη στο Κοινωνικό Τιμολόγιο ρεύματος

Την αλλαγή των κριτηρίων ένταξης στο Κοινωνικό ΟικιακόΤιμολόγιο (ΚΟΤ) ώστε να επωφεληθούν οι πλέον ευάλωτοι καταναλωτές προωθεί το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας.

Πότε θα πιστωθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους

Πότε θα πιστωθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχουςΗ πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) για τον Δεκέμβρη θα γίνει πριν το τελευταίο πενθήμερο του μήνα, όπως έκανε γνωστό το Υπουργείο Εργασίας.

Χαμηλώνει ο πήχης της ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία

Χαμηλώνει ο πήχης της ανάπτυξης για την ελληνική οικονομίαΧαμηλώνει τον πήχη της ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία η Τράπεζα της Ελλάδος.
Η Ενδιάμεση Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική που παρέδωσε σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής Νικ. Βούτση ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είναι