Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Αλέξης Τσίπρας από Τέμπη : "Οι εικόνες που είδα είναι συγκλονιστικές - Δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες τώρα"

Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, εκφράζοντας την οδύνη και τη συμπαράστασή του στους συγγενείς των θυμάτων.

Παραιτήθηκε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής

Υπέβαλε την παραίτησή του ο αρμόδιος υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Μarket pass: Η ώρα της πρώτης πληρωμής για 2,3 εκατ. νοικοκυριά

Φτάνει η ώρα της πληρωμής για 2,3 εκατομμύρια νοικοκυριά που υπέβαλλαν μέχρι και χθες αίτηση για να λάβουν το market pass.Την προσεχή Παρασκευή όσοι

Ο Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη

Ο Αλ. Τσίπρας με ανάρτησή του δηλώνει συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη και χαρακτηρίζει αδιανόητο αυτό που συνέβη.

Η Κομισιόν είχε παραπέμψει πριν από 15 μέρες την Ελλάδα στο Ευρωδικαστήριο για το σιδηροδρομικό δίκτυο

Στις 15 Φεβρουαρίου 2023, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να παραπέμψει την Ελλάδα στο Δικαστήριο (δείτε ΕΔΩ) επειδή δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που υπέχει δυνάμει της οδηγίας για τη δημιουργία ενιαίου ευρωπαϊκού σιδηροδρομικού χώρου (2012/34/ΕΕ).

Αναζητούνται ευθύνες - Οι εργαζόμενοι είχαν προειδοποιήσει: «Δεν θα περιμένουμε το δυστύχημα που έρχεται»

Την ασυνεννοησία των αρμοδίων φορέων και τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας στις σιδηροδρομικές γραμμές της Ελλάδας αποκαλύπτει το τραγικό δυστύχημα με τους τουλάχιστον 36 νεκρούς στα Τέμπη τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ένα τρομακτικό σενάριο…

Μέσα στην ανείπωτη τραγωδία της σύγκρουσης δύο τρένων στη σύγχρονη Ελλάδα, που μας γυρίζει πάνω από μισόν αιώνα πίσω -55 χρόνια, υπάρχει ένα στοιχείο “τύχης”, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέτοια λέξη τέτοιες ώρες…