Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Προηγείται ο Μεϊμαράκης σε νέα δημοσκόπηση για τη ΝΔ

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την δημοσκοπική εταιρεία Interview, για λογαριασμό της "Βεργίνα Τηλεόραση", καταγράφει προβάδισμα όσον αφορά. Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε στις 19 και 20 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή 1.000 ατόμων.

Τζιτζικώστας για Μεϊμαράκη: Δεν βλέπω να κάνει πράξη την ενότητα

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας, τα όσα συνέβησαν στην Μαδρίτη στη σύνοδο του ΕΛΚ, κατηγορώντας ευθέως τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ότι δεν κάνει πράξη όσα λέει για την ενότητα του κόμματος.
«Υπήρξε μια αστοχία από τη ΝΔ» είπε ο κ. Τζιτζικώστας στο Βήμα fm, αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στη Μαδρίτη και

Ελέγχονται τα πόθεν έσχες των Σταθάκη, Φλαμπουράρη, Χαϊκάλη και Μητρόπουλου

Περιθώριο 10 ημερών έχουν 50 – 60 πολιτικά πρόσωπα για να δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις για τα πόθεν έσχες τους, σύμφωνα με ενημέρωση που έκανε ο πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος.
Η Επιτροπή συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά μετά την συγκρότησή της και παρέπεμψε τις υποθέσεις

Μιχάλης Καρχιμακης : Tα παλιά και τα νέα τζάκια της διαπλοκής .

Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ της πρώην ηγετικής ομάδας,ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για τις άδειες των μέσων ενημέρωσης, ομιλούν για την υπηρέτηση των νέων τζακιών διαπλοκής.

Σας διαβεβαιώ, είναι σημαντικό να τηρηθούν οι δεσμεύσεις

Την ανάγκη να τηρηθούν οι δεσμεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών υπογράμμισε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντστην ομιλία που απηύθυνε στην ελληνική Βουλή, τονίζοντας ότι οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές. Έκανε

H Δούρου «καρφώνει» το υπουργείο Υποδομών για τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Η κακοκαιρία που έπληξε την Πέμπτη την Αττική και προκάλεσε πολλές υλικές ζημιές, είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσει κόντρα μεταξύ της περιφέρειας Αττικής και του υπουργείου Υποδομών. 
Με αφορμή λοιπόν την κατάρρευση τριώροφης πολυκατοικίας στο Καματερό, η Περιφειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με ανακοίνωση που εξέδωσε ρίχνει στο υπουργείο

Τι είπαν Μέρκελ-Μεϊμαράκης στο ολιγόλεπτο τετ-α-τετ τους στη Μαδρίτη

Ολιγόλεπτη συνομιλία είχαν στο περιθώριο του συνεδρίου του ΕΛΚ η Γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες το κλίμα ήταν ευχάριστο με τα

Γεννηματά σε Ολάντ: Συνέχισε να στηρίζεις την Ελλάδα -Δεν ψηφίζουμε υφεσιακά μέτρα

Με τον Προέδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ συναντήθηκε σήμερα το πρωί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.
Αμέσως μετά τη συνάντηση η κυρία Γεννηματά δήλωσε: «Είχα την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να

Πρωτοφανές: Τσίπρας και Ολάντ διασκέδασαν στο Gazarte με γαλλική μουσική και τζαζ

Μια αντισυμβατική νυχτερινή έξοδο στο πολύβουο Γκάζι της Αθήνας είχαν ο Πρωθυπουργός και ο Φρανσουά Ολάντ.
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γάλλος πρόεδρος, πέρασαν μια ιδιαίτερη βραδιά, την οποία οργάνωσε η γαλλική πρεσβεία στο γνωστό πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού «Gazarte», στο Γκάζι.