Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Le Monde: Η Ελλάδα συμφώνησε να προχωρήσει σε 4ο μνημόνιο και νέα μέτρα

Le Monde: Η Ελλάδα συμφώνησε να προχωρήσει σε 4ο μνημόνιο και νέα μέτραΤι δέχτηκε η Ελλάδα, πόσα μέτρα θα ληφθούν και τι λένε οι δανειστές. Η εφημερίδα Le Monde έχει όλο το ρεπορτάζ από το Eurogroup του Αμστερνταμ.
Η εφημερίδα γράφει αναλυτικά:

Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για το Μνημόνιο... Κάβα

Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για το Μνημόνιο... Κάβα [εικόνα]Κάθε φορά που αυτή η κυβέρνηση «διαπραγματεύεται», γυρίζει πίσω με νέα δυσβάσταχτα μέτρα, ήταν το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ στο twitter, μετά το τέλος του Eurogroup στην Ολλανδία. 

Και τα αποθεματικά του ΟΑΕΔ στην ΤτΕ

Μετά τα αποθεματικά των νοσοκομείων, σειρά φαίνεται ότι παίρνουν τα χρήματα του ΟΑΕΔ, που είναι κατατεθημένα σε εμπορικές τράπεζες, προκειμένου ο οργανισμός να πληρώνει δικαιούχους και προμηθευτές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το διοικητικό

Tι ειπώθηκε σήμερα στη Συνεδρίαση του Κεντρικού Συντονιστικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ?

Συνεδρίασε σήμερα το Κεντρικό Συντονιστικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, συζήτησε τις πολιτικές εξελίξεις  και την πορεία προς την προγραμματική συνδιάσκεψη και τόνισε:

Η συντονιστική των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία

Η συντονιστική των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία
Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα 60 μέλη που θα απαρτίζουν την νέα συντονιστική επιτροπή των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία.

Υπενθυμίζεται, ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, οι Κινήσεις Πολιτών είχαν πραγματοποιήσει την πρώτη τους Πανελλαδική Συνδιάσκεψη,

Ποτάμι: Ο Πολάκης μέσω τροπολογίας διαγράφει 3 δισ. χρέη από τον ΕΟΠΥΥ

Το Ποτάμι καταγγέλει ότι "σε ένα άσχετο νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, ο κ. Πολάκης φέρνει τροπολογία με την οποία διαγράφει 3 δισ. χρέος της κεντρικής κυβέρνησης και των νοσοκομείων προς τον ΕΟΠΥΥ".

ΚΚΕ: Και οι πέτρες γνωρίζουν…

ΚΚΕ: Και οι πέτρες γνωρίζουν…«Την ίδια στιγμή που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι η ΝΑΤΟϊκή παρουσία στο Αιγαίο εντάσσεται στο πλαίσιο των εξελίξεων στην περιοχή και στον ανταγωνισμό του με τη Ρωσία, γεγονός που ομολόγησε και ο ίδιος ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, αποτελεί πρόκληση ο πρωθυπουργός να αναγορεύει το ΝΑΤΟ των

4ο μνημόνιο από το «παράθυρο» προτείνουν οι δανειστές

sinenteyksi-eurogroupΤο έλλειμμα αξιοπιστίας της ελληνικής κυβέρνησης επιβεβαιωθηκε για ακόμη μία φορά στο σημερινό eurogroup.
Οι δανειστές μη έχοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική πλευρά και στη τήρηση των όσων έχουν συμφωνηθεί, ώστε να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι, απαιτούν τη ψήφιση νέου πακέτου «προληπτικών»  μέτρων.

Συνιδιοκτήτες με την Εφορία όσοι έχουν εισόδημα από ενοίκια -Τι θα πληρώσουν

Συνιδιοκτήτες με την Εφορία όσοι έχουν εισόδημα από ενοίκια -Τι θα πληρώσουν [πίνακας]
Μετά το αρχικό σοκ που προκαλεί το νέο φορολογικό οι ιδιοκτήτες ακινήτων που τα νοικιάζουν θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν την Εφορία.

Με τις αλλαγές που έρχονται στη φορολόγηση των εισοδημάτων από ενοίκια θα είναι σαν

Μίνι απόδραση για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μίνι απόδραση για τη Ζωή ΚωνσταντοπούλουΜία μικρή απόδραση έκανε πριν λίγες ημέρες η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εξοχή, φροντίζοντας να φορτίσει τις μπαταρίες της καθώς η «Πλεύση Ελευθερίας». το νέο της κόμμα είναι πλέον γεγονός.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής βρέθηκε σε μία από τις πιο δημοφιλείς ταβέρνες της

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Στο επίπεδο-ρεκόρ των 87,71 δισ. ευρώ έφθασαν τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο στο τέλος Μαρτίου. Από το 2014 μέχρι σήμερα η δεξαμενή των ληξιπρόθεσμων οφειλών «φούσκωσε» κατά 31,6 δισ. ευρώ, ενώ
μόνο στο πρώτο τρίμηνο του έτους τα «φρέσκα» ληξιπρόθεσμα χρέη ανήλθαν σε 1,41 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών τον Μάρτιο οι φόροι που έμειναν

Guardian: Η λέξη Grexit άρχισε να ψιθυρίζεται ξανά

Με τα πιο μελανά χρώματα παρουσιάζει σε άρθρο του ο Guardian την κατάσταση στην Ελλάδα κάνοντας λόγω ακόμα και για χρεοκοπία.
Όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ της η Helena Smith, «τις τελευταίες εβδομάδες οι διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει σε ένα όλο και πιο νευρικό σημείο». «Το 86 δισ. ευρώ πρόγραμμα διάσωσης που συμφωνήθηκε τον Ιούλιο του 2015 -το τρίτο μέσα σε 6 χρόνια μίας

ΣΕΒ: Η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να αντέξει την άγρια λιτότητα

ΣΕΒ: Η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να αντέξει την άγρια λιτότητα Η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να αντέξει την άγρια λιτότητα που φαίνεται να προκρίνεται για τα επόμενα τρία χρόνια επισημαείναι ο ΣΕΒ σχολιάζοντας το συνολικό πακέτο λιτότητας μέχρι το 2018 με πιθανολογούμενο αντάλλαγα κάποια διευθέτηση για το χρέος.

O Πρωτοβιολιτζής του Κιλκίς το νέο blogspot από τη Δευτέρα 25 Aπριλίου

Στο Group ενημέρωσης και επικοινωνίας του Πρώτου Βιολιού , μετά τα καλά αποτελέσματα του Πρωτοβιολιτζή της Χαλκιδικής, από Δευτέρα25 Απριλίου  θα έχουμε και το Πρωτοβιολιτζή του