Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Κινδυνεύουν έως και 50 εκατ. θέσεις εργασίας στον τουρισμό

Σε κίνδυνο τίθενται έως και 50 εκατ. θέσεις εργασίας στον παγκόσμιο κλάδο ταξιδιών και τουρισμού λόγω κορονοϊού, με τα διεθνή ταξίδια πιθανόν να μειωθούν κατά ένα τέταρτο εφέτος, σύμφωνα με την πρόβλεψη από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων και Τουρισμού (WTTC).

Κορονοϊός-Ιταλία: 175 νεκροί και 3.497 νέα κρούσματα σε ένα 24ωρο

Εφιάλτης δίχως τέλος στην Ιταλία, που πλήττεται όσο καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας τα κρούσματα κορονοϊού ανήλθαν σε 21.157. Οι νεκροί έφτασαν τους 1.441 ενώ ιάθηκαν 1.966 ασθενείς.

Κορονοϊός: Η Βόρεια Μακεδονία απαγορεύει την είσοδο σε όσους προέρχονται από Ελλάδα

Την απαγόρευση εισόδου στη Βόρεια Μακεδονία, αλλοδαπών πολιτών που προέρχονται από χώρες μεσαίου κινδύνου εξάπλωσης του κορονοϊού, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα, αποφάσισε η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας.

Κορονοϊός: Θετική η Φαίη Σκορδά - Το ανακοίνωσε στο instagram

Ότι είναι θετική στον ιό ανακοίνωσε η παρουσιάστρια μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. H Φαίη Σκορδά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έκανε το τεστ και βγήκε θετική στον κορονοϊό. Παράλληλα, σημείωσε ότι είναι εντελώς ασυμπτωματική και πως τα παιδιά της

Θετικός στον κοροναϊό ο διευθυντής της εφημερίδας «Το Βήμα», Αντώνης Καρακούσης



Με ενα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο διευθυντής της εφημερίδας, «Το Βήμα» γνωστοποίησε πως διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό. Χαρακτηριστικά έγραψε

Προσφυγικό: Μεταφορές σε κλειστές δομές σε Σέρρες και Μαλακάσα όσων παραβίασαν τα σύνορα

Την ανάγκη να αντικατασταθούν οι ανοιχτές δομές με κλειστά και ελεγχόμενα κέντρα για λόγους δημόσιας ασφάλειας, τάξης και υγείας εξέφρασε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, μιλώντας στην τηλεόραση του

Κορονοϊός: Θετικό στον ιό ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας

Κορονοϊός: Θετικό στον ιό ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας.Ο ίδιος ο κ. Κέλλας γνωστοποίησε το γεγονός με ανάρτησή του στο Facebook:

Κορονοϊός: 38 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, σύνολο 228

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας από τον υπεύθυνο για τον κορωνοϊό Σωτήρη Τσιόδρα εντοπίστηκαν 38 νέα κρούσματα.Τα περισσότερα βρίσκονται στην Αθήνα.Τρεις έγιναν οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους στην Ελλάδα από τον κορονοϊό, μέσα σε λίγες ώρες.

Ο γ.γ. Τουρισμού και πρώην βιομήχανος Κώστας Λούλης προσέλαβε τη σύζυγό του στο υπουργείο με μισθό 1458 ευρώ

Τρεις μόλις μήνες από την ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Λούλης, θεώρησε ότι δεν θα έβλαπτε η κα. Τζελέπογλου να λαμβάνει και ένα μισθό από το Ελληνικό Δημόσιο για να συμπληρώνει το οικογενειακό εισόδημα.

Οικονομία στο κόκκινο-εργαζόμενοι στα όρια νευρικής κρίσης

Γνωρίζουμε πως οι επιπτώσεις στην οικονομία από την εξάπλωση του κορονοϊού θα είναι τεράστιες, δεν γνωρίζουμε όμως αυτή τη στιγμή, έστω και κατά προσέγγιση, το μέγεθός τους, καθώς δεν γνωρίζουμε πώς θα εξελιχθεί η νόσος.
Ποιες μπορεί να είναι οι πρώτες εκτιμήσεις;

Αχτσιόγλου: ''Πέντε άμεσα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων''

Οι επιχειρήσεις που κλείνουν με εντολή της κυβέρνησης αφήνουν τους εργαζόμενους στον αέρα χωρίς καμία δέσμευση για τους μισθούς τους, σημειώνει χαρακτηριστικά η κ. Αχτσιόγλου.Να υιοθετήσει άμεσα η κυβέρνηση πέντε μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να προστατευθούν «δεκάδες χιλιάδες των

Κορονοϊός: Τρεις οι νεκροί στην Ελλάδα - Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας

Επίσημη ανακοίνωση για τους δύο θανάτους από κορονοϊό το πρωί του Σαββάτου εξέδωσε πριν από λίγο το υπουργείο Υγείας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας:

Κορονοϊός: Ερωτήσεις ΣΥΡΙΖΑ για τα φτωχά νοικοκυριά και τους ελεύθερους επαγγελματίες

Ερωτήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα φτωχά νοικοκυριά από την εξάπλωση του κορονοϊού αλλά και για τις φορολογικές υποχρεώσεις των ελεύθερων επαγγελματιών κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτη υπογράφουσα τη βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης, Δώρας Αυγέρη.

Νέα πρόκληση στον Έβρο: «Επιχείρηση 1453» με τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν στον Έβρο.
Συγκεκριμένα, η Άγκυρα πραγματοποιεί επιχείρηση στη συνοριακή γραμμή στον Έβρο, με την κωδική ονομασία 1453, το έτος, δηλαδή, άλωσης της Κωνσταντινούπολης. Τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2 κάνουν περιπολίες στα σύνορα και μεταφέρουν τις πληροφορίες σε ένα

Κορωνοϊός -ιδιωτικός τομέας: Τι ισχύει για την τηλεργασία και την ειδική άδεια -15 σημεία

Η επέλαση του κορωνοϊού έχει ήδη σημαντικό αντίκτυπο σχεδόν στο σύνολο των επιχειρήσεων, των εργαζομένων και στην καθημερινότητα των πολιτών σε ολόκληρο τον κόσμο. αλλά και την Ελλάδα.Η αναστολή λειτουργίας υπηρεσιών και επιχειρήσεων, και τα μέτρα που λαμβάνονται για την ανακοπή της έξαρσης

Οι προτάσεις Γεννηματά για κορωνοϊό: Να μετατραπούν ιδιωτικά νοσοκομεία σε σημεία αναφοράς

Να μετατραπούν ορισμένα ιδιωτικά νοσοκομεία σε νοσοκομεία αναφοράς προτείνει η Φώφη Γεννηματά, σε μια σειρά από προτάσεις για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζητά, παράλληλα την παρέμβαση της κυβέρνησης έτσι ώστε να μπει φρένο στα υπέρογκα ποσά που χρειάζονται για τη

"Λουκέτο" σε πρακτορεία και ΟΠΑΠ Play μέχρι τις 27 Μαρτίου λόγω κορωνοϊού

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως μπαίνει λουκέτο σε όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY λόγω κορωνοϊού, εξέδωσε ο ΟΠΑΠ.
Σημειώνεται, ωστόσο, ότι οι διαδικτυακές πλατφόρμες Pamestoixima.gr και Tzoker.gr λειτουργούν κανονικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Ισπανία: 136 οι νεκροί από τον κορωνοϊό - 1.500 νέα κρούσματα

Περισσότερα από 1.500 νέα κρούσματα του κορωνοϊού καταγράφηκαν από χθες το βράδυ στην Ισπανία με τη χώρα να καταμετρά πλέον συνολικά 5.753 κρούσματα, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα οι αρχές.