Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Γεννηματά: Ο Τσίπρας κινδυνεύει να καταστεί μοιραίος για την Ελλάδα

Επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, προειδοποιώντας τον πως μπορεί να γίνει μοιραίος για την χώρα.
Ο κ. Τσίπρας για μια ακόμη φορά «μαδάει τη μαργαρίτα»,

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Μοναδική λύση η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας

Στην πρωινή εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» εμφανίστηκε ο Βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης τοποθετήθηκε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, που αφορούν την οικονομία, τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και για την επιτακτική ανάγκη δημιουργίας μίας νέας κυβέρνησης «εθνικού σκοπού» με

Καμίνης: Ανάγκη για εκπόνηση σχεδίου για το προσφυγικό

Την ανάγκη εκπόνησης και εφαρμογής ενός κεντρικού στρατηγικού σχεδιασμού που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα τα οποία προκαλούνται από τη ραγδαία αύξηση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, ζητά με επιστολή που έστειλε στον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Διακόπτονται προσωρινά οι εργασίες της ''Ελληνικός Χρυσός'' στις Σκουριές

Την προσωρινή διακοπή των εργασιών της εταιρείας ''Ελληνικός Χρυσός'' ανακοίνωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Πάνος Σκουρλέτης, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό.
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο υπουργός δήλωσε ότι η εταιρεία έχει παραβεί τους όρους των τεχνικών μελετών και γι' αυτό το λόγο το

Φεύγει ο Λαπαβίτσας απο τον ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι μεγάλο σφάλμα όσοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει αντιμνημονιακή παράταξη. Βεβαίως και υπάρχει και σε αυτήν εντάσσομαι. Και είναι επίσης μεγάλο λάθος όσοι πιστεύουν ότι ο πιο συνετός δρόμος στην πολιτική είναι αυτός του Μνημονίου. Αυτός ο δρόμος κατέστρεψε τους πολίτες» λέει ο

Το ΠΑΣΟΚ λέει Ψεύτη τον Χαϊκάλη

Η Κυβέρνηση που θα έδινε και 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους, κατάφερε μετά την πλήρη αποτυχία της «σκληρής και υπερήφανης διαπραγμάτευσης» να κάνει πολύ φτωχότερους όλους τους συνταξιούχους και ιδιαίτερα τους χαμηλοσυνταξιούχους.
Με την ουσιαστική κατάργηση των κατωτάτων ορίων συντάξεων για τη

Η συμφωνία πέρασε από τη Γερμανία ΝΑΙ από όλους εκτός από την αριστερά

Με 454 υπέρ, 113 κατά και 18 «παρών» εγκρίθηκε από τη γερμανική Βουλή η συμφωνία με την Ελλάδα. Τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα που κατέχουν το 80% των εδρών της γερμανικής Βουλής, Χριστιανοδημοκράτες και Σοσιαλδημοκράτες, στήριξαν τη συμφωνία, όπως και οι Πράσινοι.
Μόνο το συγγενικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το αριστερό Die Linke την καταψήφισε, μαζί με τους

Ποιες συντάξεις αφορά η μείωση στα 392 ευρώ

Διαψεύδει τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί μείωσης συντάξεων κατόπιν εγκυκλίου ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Παύλος Χαϊκάλης.
Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο υφυπουργός διευκρινίζει ότι «Η συγκεκριμένη εγκύκλιος που εκδόθηκε την 14-8-2015 αφορά

Χαϊκάλης: Συγνώμη γιατί υποσχεθήκαμε πολλά προεκλογικά, συγνώμη για τον διχασμό

Ο κ. Χαϊκάλης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega, όταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης άρχισε να του περιγράφει την κατάσταση στη χώρα, να του υπενθυμίζει όσα ειπώθηκαν προεκλογικά από τα δύο κόμματα που σήμερα συγκυβερνούν και να τον ρωτά: Μήπως θα πρέπει να ζητήσετε ένα συγγνώμη για όλα αυτά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : -Ο Τσίπρας τις επόμενες ημέρες θα προκηρύξει εκλογές - Η αντιπολίτευση αμήχανη του ανοίγει τον δρόμο -Η χώρα η οικονομία και οι πολίτες τα θύματα και πάλι

 ποιότητα της  συζήτησης στην βουλή ,είναι αποτέλεσμα και έκφραση της πολυπλευρης κρίσης. Για όσους μπορούν να την παρακολουθησουν με νηφαλιοτητα, καταρριπτει πολλούς μύθους, διαχρονικους και πρόσφατους.

-Την ευθύνη έχουν τα πρώην κυβερνητικά κόμματα, τα οποία δημιούργησαν την καλύτερη περίοδο της χώρας την Μεταπολιτευση , εκκολαψαν ή αποδεχθηκαν ομως και τις χρόνιες παθογένειες του πολιτικού συστήματος

Ανταρσία από 60 βουλευτές της Μέρκελ κατά του πακέτου διάσωσης της Ελλάδας

Ανταρσία-προάγγελος για την ψηφοφορία της Τετάρτης σημειώθηκε από συντηρητικούς βουλευτές της παράταξης της Ανγκελας Μέρκελ για τη βοήθεια προς την Ελλάδα.
Σε μια ψηφοφορία-τεστ για την σημερινή συνεδρίαση στην Μπούντεσταγκ, 60 από τους 311 βουλευτές καταψήφισαν ή

Αποκάλυψη: Οι φονιάδες της Υδρας είχαν αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου

Τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου εκμεταλλεύτηκαν οι φονιάδες του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο σπίτι του.
Οι αστυνομικοί, όταν συνέλαβαν τους δύο από τους επτά Γεωργιανούς, βρήκαν τα αποφυλακιστήρια στις τσέπες τους.