Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Βενιζέλος: Να ψηφιστεί με ευρεία πλειοψηφία η συμφωνία για το χρέος


  
Βενιζέλος: Να ψηφιστεί με ευρεία πλειοψηφία η συμφωνία για το χρέος
Την ανάγκη να ψηφιστεί, εάν είναι δυνατό, με ευρεία πλειοψηφία από τη Βουλή η ευρωπαϊκή συμφωνία για την βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους, υπογράμμισε σε δηλώσεις του από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος.

Λούκα Κατσέλη: Θα ψηφίζω ό,τι είναι προς το δημόσιο συμφέρον


  
Λούκα Κατσέλη: Θα ψηφίζω ό,τι είναι προς το δημόσιο συμφέρον
Στην εκτίμηση ότι υπό τις παρούσες συνθήκες είναι δύσκολο να υπερψηφιστούν με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών οι επικείμενες ευρωπαϊκές αποφάσεις για το ελληνικό χρέος, εξέφρασε η ανεξάρτητη βουλευτής, Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

Η τέλεια γυναίκα!!


Έχετε απορία για το πως είναι η τέλεια γυναίκα;; Εμείς την βρήκαμε και φέραμε και φωτογραφία!! Δείτε την γυναίκα που ψάχνουν όλοι οι άνδρες..!

«Η Ελλάδα παίζει κεντρικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις»

Από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος έσπευσε να ξεκαθαρίσει τον ρόλο της Ελλάδας όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις που αφορούν την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους. Επίσης, έδωσε απάντηση και στο αν η ελληνική κυβέρνηση προτίθεται να ζητήσει αυξημένη πλειοψηφία για την υπερψήφιση του όποιου σχήματος «κουρέματος» αποφασιστεί.

Σόρος: Επτά σημεία-κλειδιά για τη διάσωση του ευρώ

Πρόταση επτά σημείων για την διάσωση του ευρώ διατυπώνει ο διάσημος μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος, σε άρθρο του στους Financial Times.
Σύμφωνα με το Σόρος, πρώτον, τα κράτη-μέλη θα πρέπει να συμφωνήσουν σε μια νέα συνθήκη που θα προβλέπει ευρωπαϊκό υπουργείο Οικονομικών. Μέχρι τότε, η ΕΚΤ θα πρέπει να συνεργαστεί με το EFSF για την αντιμετώπιση της χρηματοοικονομικής κρίσης, με την ΕΚΤ να παρέχει περισσότερη ρευστότητα και το EFSF να αποδέχεται τους κινδύνους πτώχευσης.

Υπεγράφη Μνημόνιο Ελλάδας-Κίνας και τέσσερις συνεργασίες 537 εκατ. ευρώ



Υπεγράφη πριν από λίγο Μνημόνιο Οικονομικής Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας που αφορά στους τομείς των υποδομών της βιομηχανίας και των κατασκευών μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του υφυπουργού Εμπορίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Zhong Shan.

Τι θα φέρει το κούρεμα σε καταθέσεις, μισθούς, δάνεια και συντάξεις - 10 ερωτήματα

Τι θα φέρει το κούρεμα σε καταθέσεις, μισθούς, δάνεια και συντάξεις - 10 ερωτήματα
Τι σημαίνει σε… απλά ελληνικά το κούρεμα για εμάς
1. Πώς θα γίνει η ελεγχόμενη χρεωκοπία;
Το σχέδιο που εξελίσσεται για την Ελλάδα προβλέπει το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους τουλάχιστον κατά 50%, δηλαδή θα διαγραφεί χρέος ύψους 170 δισ. ευρώ! Το θετικό για τη χώρα, σε αντίθεση με τον ακαριαίο θάνατο της ανεξέλεγκτης χρεωκοπίας, είναι ότι η ελεγχόμενη θα γίνει με την Ελλάδα στο ευρώ και υπό τον… πλήρη έλεγχο των θεσμικών οργάνων της ευρωζώνης. Πράγμα που σημαίνει ότι απλά οι καταθέσεις των πολιτών ΔΕΝ θα χάσουν την αξία τους.

Τον Πρόεδρο της κινεζικής Γερουσίας υποδέχθηκε ο Κ. Παπούλιας


Τον Πρόεδρο της κινεζικής Γερουσίας Τζια Τζιγκλίν και τους Κινέζους επιχειρηματίες που τον συνοδεύουν, δέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Ο Κ. Παπούλιας αναφέρθηκε στη "στρατηγική εταιρική" σχέση των δύο χωρών, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΚΙΡΧΝΕΡ

Την άνετη επανεκλογή της εξασφάλισε μετά την χθεσινή αναμέτρηση, η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντεζ ντε Κίρχνερ. Με καταμετρημένες τις ψήφους στο 96% των εκλογικών τμημάτων, η 58χρονη Κριστίνα Φερνάντεζ ντε Κίρχνερ συγκεντρώνει ποσοστό 54%, κερδίζοντας- όπως...
είχαν προβλέψει και οι δημοσκοπήσεις- με μεγάλη διαφορά τον σοσιαλιστή αντίπαλό της, Ερμές Μπίνερ (17%). Είναι η πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες που πρόεδρος στην Αργεντινή εκλέγεται με τόσο υψηλό ποσοστό.

Εκλογικές καραμπόλες στον Δήμο Παιονίας

ΕκΥποψήφιος του συνδυασμού Λαπόρδα κέρδισε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, μ` αποτέλεσμα να χάσει μια έδρα ο συνδυασμός Λιάρτση και να κερδίσει μια αυτός του Δραγανίδη! Μύλος η υπόθεση αλλά είναι ζήτημα εκλογικού μπιλιάρδου!

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ «Η ΠΥΞΙΔΑ» ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ


ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ




Διαβάζοντας την «ΠΥΞΙΔΑ» του Κώστα Λαλιώτη, ο αναγνώστης βρίσκεται περίπου έκπληκτος με την ακριβή συνέχεια της μεγάλης πολιτικής παρακαταθήκης του Ηγέτη της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, Ανδρέα Γ. Παπανδρέου. Διαμορφώνει ένα ύφος ζωής και συγκροτεί ένα ήθος ανθρώπων, που δικαιωματικά μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε ελληνικά.

Ο Φλωρίδης ανακοινώνει αύριο νέο πολιτικό «όμιλο»


Ο Φλωρίδης ανακοινώνει αύριο νέο πολιτικό «όμιλο»

Ανοίγει το πολιτικό παιχνίδι, καθώς οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής αναμένεται να οδηγήσουν σε χιονοστιβάδα εξελίξεων.
Αύριο ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης ανακοινώνει την ίδρυση πολιτικού Ομίλου, ενώ στο πάνελ της ανακοίνωσης θα βρίσκεται και ο Πρόεδρος του ΙΟΒΕ Γιάννης Στουρνάρας.
Ιδρυτικά μέλη του Ομίλου –που πολλοί εκτιμούν ότι θα εξελιχθεί σε κόμμα-πρόσωπα που εκφράζουν ευρύτερο φάσμα, όπως

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντά την Τρίτη ο Γιώργος Παπανδρέου


  
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντά την Τρίτη ο Γιώργος Παπανδρέου
 Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ενημερώνει αύριο, Τρίτη, στις 11.30 το πρωί ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για τις συζητήσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο σχετικά με τις οικονομικές εξελίξεις στην ευρωζώνη και τις προσπάθειες αντιμετώπισης της

«Κούρεμα» του ελληνικού χρέους άνω του 50% ζητά από την Ευρώπη το ΔΝΤ

Το (μεγαλύτερο) ποσοστό του χρέους μοιάζει να δείχνει η Κριστίν Λαγκάρντ
Την ώρα που στις Βρυξέλλες οι Ευρωπαίοι ηγέτες προσπαθούν να λύσουν το γόρδιο δεσμό του ελληνικού χρέους, αλλά -κυρίως- το πού θα αντληθούν τα κεφάλαια που θα χρειαστούν στη συνέχεια, το ΔΝΤ με non paper σχετικά με τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, ζητά «κούρεμα» άνω του 50%.

Παραθέτει μάλιστα συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους πρέπει να αναθεωρηθεί η γραμμή για την αντιμετώπισης της κρίσης.

Βίντεο καταγράφει "εξωγήινο" στον Αμαζόνιο!


Το παρακάτω βίντεο - από όπου προέρχεται και η φωτογραφία- κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου ως "η ατράνταχτη απόδειξη ύπαρξης εξωγήινων στη Γη".
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, τραβήχτηκε από Βρετανούς τουρίστες οι οποίοι συμμετείχαν σε εκδρομή εξερέυνησης του Αμαζονίου.
Συγκεκριμένα, οι δύο άντρες βρίσκονταν στην περιοχή Manaus της ζούγκλας του Αμαζονίου και κατέγραφαν με την κάμερά τους μια ομάδα νέων παιδιών, όταν ξαφνικά πίσω από τα δέντρα εμφανίστηκε ένα "εξωγήινο ον" και μία περίεργη λάμψη!

Έπιασε τον άντρα της να κάνει σεξ με τους φίλους του


Εδώ και μία εβδομάδα, το κουτσομπολιό πάει σύννεφο σε μια επαρχιακή πόλη της Εύβοιας.

Πριν από λίγες ημέρες τρεις ευυπόληπτοι πολίτες, βρέθηκαν στο σπίτι του ενός με σκοπό να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορμές.

Ετοιμη και η Ρωσία για γεωτρήσεις στην Κύπρο


Ετοιμη και η Ρωσία για γεωτρήσεις στην Κύπρο
Ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Gazprom έδειξε ενδιαφέρον, όπως μεταδίδεται από τη Μόσχα για έρευνες σε θαλάσσια οικόπεδα της Κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

Τηλεγράφημα από τη Μόσχα αναφέρει ότι ο ρωσικός κολοσσός εξέφρασε μάλιστα και ετοιμότητα να ξεκινήσει γεωλογικές έρευνες για εξεύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου.
Ήδη η κυπριακή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι προχωρεί στον δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων με πολλές χώρες (ανάμεσά τους και η Ρωσία) να δείχνουν ενδιαφέρον.

Το κυρτωμένο δάσος


Με τους κορμούς τους λυγισμένους περίεργα προς το βοριά, τα δέντρα αυτά μοιάζουν να έχουν βγει από στοιχειωμένο παραμύθι.Τα πεύκα με τους ομοιόμορφα κοίλους κορμούς αποτελούν μέρος ενός μεγάλου δάσους στη βορειοδυτική Πολωνία, το οποίο οι ντόπιοι αποκαλούν «κυρτωμένο δάσος».

Εμβόλιο "φρενάρει" τον καρκίνο του πνεύμονα

Εμβόλιο φρενάρει τον καρκίνο του πνεύμονα
Ένα εμβόλιο το οποίο ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να επιτίθεται στην πιο κοινή
 μορφή καρκίνου του πνεύμονα έδωσε υποσχόμενα αποτελέσματα στο πλαίσιο κλινικής δοκιμής.

Η δοκιμή που διεξήχθη σε 148 ασθενείς με μη μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα προχωρημένου σταδίου έδειξε ότι η προσθήκη του εμβολίου στη συμβατική χημειοθεραπεία επιβράδυνε την εξέλιξη της νόσου. Ωστόσο η επίδραση στα συνολικά ποσοστά επιβίωσης των ασθενών ήταν περιορισμένη και έτσι απαιτούνται τώρα περαιτέρω μελέτες.

Απίστευτη τέχνη με κολοκύθες


Απίστευτη τέχνη με κολοκύθες (1)
Αν το σκάλισμα της κολοκύθας γινόταν ολυμπιακό αγώνισμα, ο Ray Villafane θα ήταν υποψήφιος για το χρυσό μετάλλιο. Ο Villafane, Αμερικανός σχεδιαστής και πρώην δάσκαλος τέχνης, χρησιμοποιεί κουτάλια και ένα νυστέρι για να χαράξει την πορτοκαλί σάρκα της κολοκύθας δημιουργώντας τρομακτικά γλυπτά για την γιορτή του Halloween, και μάλιστα ολοκληρώνει τα έργα του σε χρόνο ρεκόρ!
Οι δημιουργίες του είναι τόσο ζωντανές που συχνά προκαλούν δέος και σίγουρα θα σας αφήσουν άφωνους. Ρίξτε μια ματιά στα 11 εκπληκτικά γλυπτά που παρουσιάζονται παρακάτω.

Πολεμικό υλικό εντοπίστηκε σε οικόπεδο στη Θέρμη


Παλιό πολεμικό υλικό εντοπίστηκε σε ιδιωτικό οικόπεδο στην περιοχή της Θέρμης. Η περισυλλογή και εν συνεχεία καταστροφή του έγιναν πριν από μερικές ημέρες από την ειδική μονάδα του στρατού ξηράς.

Το περιστατικό θορύβησε ιδιαιτέρως τη δημοτική αρχή, καθώς το πολεμικό υλικό μεταφέρθηκε μαζί με τόνους από χώμα από οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται το 2ο λύκειο Θέρμης. Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό το περιστατικό, ο δήμαρχος

Εξελέγη πρόεδρος της ΕΝΠΕ ο Γιάννης Σγουρός

Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) εξελέγη μετά από ψηφοφορία ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο οποίος έλαβε 23 ψήφους εκ των 25 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε.
O ίδιος, μετά το τέλος της διαδικασίας ανέφερε ότι «η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), αξιοποιώντας στο μέγιστο το σημερινό θεσμικό πλαίσιο, θα επιδιώξει, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να γίνει συντελεστής ανάπτυξης και αποτελεσματικότητας».
Χρήστος Μαζάνης

Επικοινωνία Βενιζέλου με τους αρχηγούς των κομμάτων

Τηλεφωνική επικοινωνία με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης είχε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος, συνομιλώντας από τις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, τη γενική γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Αλέκα Παπαρήγα, τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τους ενημέρωσε για την πορεία στην οποία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους και για το νέο πρόγραμμα στήριξης

Κόκε: "Γίναμε... Βόλος"!

Κόκε: Γίναμε... Βόλος!
Ο Σέρχιο Κόκε εντυπωσιάζει με
όσα έγραψε στο facebook για την ισοπαλία της πρώην του ομάδας, του Αρη με τον ΠΑΟΚ, γράφοντας ότι «γίναμε Βόλος»!
Ο Κόκε έγραψε: «Τώρα δεν παίζω για τον Άρη, όμως είμαι οπαδός του Άρη... Ποιοι είναι όμως όλοι αυτοί οι παίκτες; Ο Βόλος; Άντε ρεεεεεε!", έγραψε

Αρχίζουν σε οχτώ μέρες τα έργα στα Τέμπη

Ελεύθερα τα διόδια σε Μακρυχώρι και Πυργετό

Σε ισχύ τίθενται από την επόμενη εβδομάδα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κοιλάδα των Τεμπών, όπου λόγω των εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης των έργων βραχοπροστασίας, θα διακόπτεται ανά διαστήματα η κίνηση των οχημάτων.

Γάμος και σεξ, μπορούν να υπάρχουν και τα δύο;

Το καλό σεξ, αν και η κλινική μας εμπειρία έχει δείξει ότι δεν μπορεί να κρατήσει μόνο του ένα γάμο ή ακόμα και μια σχέση, αποτελεί όμως σίγουρα απαραίτητο συστατικό για τη συνταγή ενός επιτυχημένου γάμου. Είναι συχνά πολύ δύσκολο σε ένα ζευγάρι να διατηρηθεί ο ενθουσιασμός και το ερωτικό πάθος που το χαρακτήριζαν στην αρχή της σχέσης.

Στο Κατάρ ο Ιερώνυμος για αναζήτηση επενδυτών!


Στο Κατάρ βρίσκεται από χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, αναζητώντας επενδυτές!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος, συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες, όπως ο Πρόεδρος των Οικονομικών υπηρεσιών της Εκκλησίας μητροπολίτης Ελασσώνος Βασίλειος, αναμένεται να συζητήσει με τον Εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι, πιθανές συνεργασίες σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στον τομέα της ενέργειας.

"Μπλόκο" των γιατρών στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Την αναστολή των συμβάσεων όλων των γιατρών με όλα τα ταμεία και το "μποϊκοτάζ" στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποφάσισε ο Ιατρικός Σύλλογος
Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενος για τα κενά ασφαλείας τα οποία παρουσιάζει το σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Σε ανακοίνωση του ο ΙΣΘ αναφέρει ότι " Το Δ.Σ.. του Ι.Σ.Θ. στις 18/10/20011 έκρινε ότι η ελεύθερη πρόσβαση στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση και η έκδοση παραπεμπτικών και χορήγηση βοηθημάτων και των μη συμβεβλημένων ιατρών αποτελεί το σημαντικότερο υπό συζήτηση πρόβλημα του κλάδου.

Συνεδρίαση της ΠΕΔΚΜ για απεργίες στους ΟΤΑ και οικονομικά των δήμων



Η απεργία στους ΟΤΑ, τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης, τα ζητήματα λειτουργίας των ΠΕΔ, η ψήφιση του Προϋπολογισμού της ΠΕΔΚΜ, οι οικονομικές
εκκρεμότητες των ΤΕΔΚ Κεντρικής Μακεδονίας, η ανάθεση αρμοδιοτήτων στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔΚΜ και ο ορισμός εκπροσώπων σε διάφορα όργανα και επιτροπές θα απασχολήσουν μεταξύ άλλων την αυριανή, πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της

Τα πήρε στο κρανίο ο Μπουτάρης! Κάνει μήνυση στους εργαζόμενους που τον χτύπησαν!

Έστω και καθυστερημένα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την επίθεση που δέχτηκε από
εργαζόμενους του δήμου, πριν από λίγες ημέρες, μέσα στο γραφείο του.

Με σχέδιο Βενιζέλου οριστικό τέλος στα «ευγενή ταμεία»!


  
Με σχέδιο Βενιζέλου οριστικό τέλος στα «ευγενή ταμεία»!
Η κατάσταση με τα ασφαλιστικά ταμεία είναι πασίδηλο ότι  χειροτερεύει για όλους αλλά τα δύσκολα θα έλθουν αμέσως μετά το διαφαινόμενο κούρεμα. Ο κ. Κουτρουμάνης ενώ αρχικά είχε πείσει τους «σκληρούς» της τρόικας ότι κάποιοι θα πρέπει να κρατήσουν κάποιοι πρέπει να κρατήσουν σήμερα είναι και ο ίδιος σε πλήρες αδιέξοδο. Κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος ωστόσο φαίνεται να επιμένει ότι «η λύση είναι έτοιμη και βρίσκεται στο συρτάρι του κ. Βενιζέλου».

O Αγγελόπουλος και οι άλλοι δωρητές του Ταμείου Πυρόπληκτων ζητούν πίσω τα λεφτά τους!


  
O Αγγελόπουλος και οι άλλοι δωρητές του Ταμείου Πυρόπληκτων ζητούν πίσω τα λεφτά τους!
Οι δωρητές άρχισαν να ζητούν πίσω  από το Ελληνικό Κράτος τα χρήματα που είχαν δώσει στο Ταμείο Μολυβιάτη για τους πυρόπληκτους της Ηλείας, λόγω του ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν για το σκοπό τον οποίο τα είχαν δώσει.

Το γεγονός αυτό ανακοίνωσε χθες ο τομεάρχης Δικαιοσύνης και βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της ΝΟΔΕ για την κάθοδο του κ Μιχελάκη στις 5 Νοέμβρη στην Ηλεία, τονίζοντας ότι ήδη ο κ Αγγελόπουλος της

Σαρκοζί προς Κάμερον: «Με αηδιάζεις»


  
Σαρκοζί προς Κάμερον: «Με αηδιάζεις»
Οξεία φραστική επίθεση στον πρωθυπουργό της Βρετανίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί στην διάρκεια της συνόδου κορυφής.

«Αηδιάσαμε να σας ακούμε να μας επικρίνετε και να μας λέτε τι να κάνουμε. Έχετε πει ότι απεχθάνεστε το ευρώ, δεν θέλετε (η Βρετανία) να ενταχθεί σε αυτό, και τώρα θέλετε να ανακατεύεστε στις συνόδους μας», φέρεται να

Βίδας!! (video)


Τέτοιο πάθος με το μικρόφωνο, πρώτη φορά βλέπουμε σε άνθρωπο!! Μάταια προσπαθούσαν να τον κατεβάσουν απο το βήμα..Τρελάθηκε!! Βίντεο..


ΝΕΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ''ΒΛΕΠΕΙ'' Η MERRILL

Με δεύτερη υποβάθμιση της αξιολόγησής τουςπιθανόν να έρθουν αντιμέτωπες οι Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με την Bank of America Merrill Lynch.  Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, η Merrill
εκτιμά ότι η υποβάθμιση θα έρθει έως το τέλος του 2011, καθώς οι οίκοι αξιολόγησης παραμένουνανήσυχοι για το έλλειμμα της χώρας

Ντ. Μπακογιάννη: Τα ψέμματα τελείωσαν


Να πει ολόκληρη την αλήθεια στους Έλληνες πολίτες κάλεσε την πολιτική ηγεσία της χώρας η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, επαναλαμβάνοντας για μία ακόμη φορά το αίτημά της για σχηματισμό κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης.
«Χθες στην Ευρώπη τα ψέματα τελείωσαν. Και η Ευρώπη, αλλά και οι Έλληνες πολιτικοί ηγέτες, γνωρίζουν ότι εύκολος δρόμος δεν υπάρχει.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚ:" Ήρθε επιτέλους η ώρα για το ΠΑΣΟΚ"

«Ήρθε επιτέλους η ώρα να αναλάβει το ΠΑΣΟΚ τις ευθύνες του απέναντι στην Ιστορία και τις αρχές του. Με τη μέθοδο που ξέρουμε καλά. Την οργάνωση παντού: στη γειτονιά, στο εργοστάσιο, στην επιχείρηση, στους χώρους της επιστήμης, της γνώσης, του πολιτισμού», τόνισε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη σημερινή σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, μετά από κάλεσμα της Αριστερής Πρωτοβουλίας.