Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Οι εσωκομματικές αλλαγές στο επίκεντρο


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στα γραφεία του κόμματος.

Ξεκάθαρες και ισχυρές κυρώσεις κατά της Άγκυρας ζήτησε από τη Γερμανία ο Αλ. Τσίπρας


Η επιθετικότητα της Τουρκίας, οι ευρωτουρκικές σχέσεις, το προσφυγικό και το Ταμείο Ανάκαμψης ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρέσβη της Γερμανίας στην Αθήνα, Ερνστ Ράιχελ, στον οποίο τόνισε ότι

Πυρά Νταβούτογλου κατά Ερντογάν για την εξωτερική πολιτική της Άγκυρας


Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της τουρκικής κυβέρνησης διαπιστώνει ο πρώην πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, εξαπολύοντας βολές κατά του προέδρου της χώρας, Ταγίπ Ερντογάν.

Κ. Μητσοτάκης: Το 2021 ελπίζω ότι θα έχουμε αφήσει πίσω μας την κρίση του κορωνοϊού


Για σημαντική πρόοδο σε ζητήματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας ωστόσο έχει να γίνει ακόμα πολύ δουλειά, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του μετά την σύσκεψη που είχε με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς στο υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

46 χρόνια ΠΑΣΟΚ: 3 του Σεπτέμβρη στο Ζάππειο με μάσκες, απουσίες και αφιέρωμα στο ΕΣΥ


Η εκδήλωση για τα 46 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος θα πραγματοποιηθεί εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού στο Ζάππειο στις 19:30 με αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Κτηματολόγιο: Σε ποιους δήμους η προθεσμία για διορθώσεις λήγει στις 31 Δεκεμβρίου


Στις 31 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για διορθώσεις εγγραφών του Κτηματολογίου σε δήμους προκειμένου οι ιδιοκτήτες ακινήτων να εξασφαλίσουν τις περιουσίες τους και να μη χαρακτηριστούν τελεσίδικα ως “Αγνώστου Ιδιοκτήτη Ακίνητα”.

Koινωνικό Τιμολόγιο: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων


Από σήμερα, Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ για να υπαχθούν στο Κοινωνικό Τιμολόγιο(ΚΟΤ) της ΔΕΗ για το 2020.

Ο Τσοβόλας για τα 46 χρόνια ΠΑΣΟΚ: Παραδώσαμε τη χώρα με ανάπτυξη


"Το αποτύπωμα του ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό κατά την άποψή μου, γι'αυτό και δεν ξεχάστηκε ποτέ η οκταετία 1981-1989" ανέφερε ο Δημήτρης Τσοβόλας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, με αφορμή τα 46 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. 

Κορονοϊός: Σε καραντίνα Γεωργιάδης, Πλακιωτάκης και Παπαθάνασης - Συναντήθηκαν με επενδυτή που βγήκε θετικός


Σε καραντίνα βρίσκονται, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης, καθώς σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο

Του Χάρη ΤΣΙΟΚΑ : Η σύγχρονη επικαιρότητα της 3 του Σεπτέμβρη 1974 ..


Οι εξελίξεις της κυβερνητικής περιόδου επιβεβαιώνει πόσο ατελέσφορη και αδιέξοδη ειναι η «συνταγή» των νεοφιλελεύθερων πολιτικών για τη χώρα τους , πολίτες την οικονομία !

Πασχάλης Τόσιος :Τώρα που κατέρρευσαν οι μύθοι ΠΑΣΟΚ - 3ης του Σεπτέμβρη 46 χρόνια μετά


Τώρα που κατέρρευσαν οι μύθοι και επιβάλλεται ο ρεαλισμός όσο ποτέ άλλοτε, η υπεράσπιση των αρχών του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τη διάσωση των κεκτημένων της κοινωνίας των Ελλήνων πολιτών.

Μιχάλης Καρχιμάκης : Κλείνουμε 46 χρόνια απο την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου


46 χρόνια
από την ίδρυση του πολιτικού Κινήματος που ταυτίστηκε στην σύγχρονη πολιτική ιστορία με τις πιο βαθιές ρηξιακές και δημοκρατικές αλλαγές που έγιναν ποτέ στον τόπο.