Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Σέρρες: Παραιτούνται αύριο οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Σιντικής για τη δομή στο Κλειδ

undefinedΤην πρόθεση τους να παραιτηθούν έκαναν γνωστό οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Σιντικής Ζήσης Λούγγος, Όλγα Φυταγγουρίδου και Ιωσήφ Παναγιωτίδης.

Μπρουνό Τερτρέ: «Η παγκοσμιοποίηση θα υποχωρήσει, αλλά δεν θα εξαφανιστεί»

Μπρουνό Τερτρέ: «Η παγκοσμιοποίηση θα υποχωρήσει, αλλά δεν θα εξαφανιστεί» | tovima.grΗ παγκοσμιοποίηση θα υποχωρήσει μερικώς αλλά δεν θα εξαφανιστεί, ενώ ο έλεγχος των συνόρων και ο ρόλος του κράτους θα ενισχυθούν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, εκτιμά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα» ο Μπρουνό Τερτρέ. 

Αχτσιόγλου: "Οι επιλογές της κυβέρνησης οδηγούν σε κύμα απολύσεων και ανεργίας"

"Η ύφεση είναι ως ένα βαθμό δεδομένη, διότι για δύο μήνες δεν λειτουργούσε τίποτα, αλλά το τι επιπέδου θα είναι εξαρτάται πάρα πολύ από το τι κάνει η κυβέρνηση. Δηλαδή, αν έδωσε χρήματα να στηρίξει την εργασία, αν κράτησε τους ανθρώπους στις θέσεις τους ή δεν τους κράτησε και επιτρέπει τις μαζικές

Δημήτρης Ρέππας : Προβλέπω ότι ο διάλογος ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ είναι, αργά ή γρήγορα, αναπόφευκτος

«Η περίοδος μετά το 2012 απετέλεσε τον ενταφιασμό της πλειοψηφικής προοπτικής της παράταξης», εκτιμά ο πρώην υπουργός Δημήτρης Ρέππας, ενώ επισημαίνει πως τυχόν συνεργασία του ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ «θα οδηγήσει σε πολιτικό αφανισμό» του κόμματος. 

Πότε ανοίγουν καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, το νέο σενάριο

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να ανοίξουν μια εβδομάδα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία που είναι η 1η Ιουνίου, καφετέριες μπαρ και εστιατόρια. Το σενάριο παραμένει στο τραπέζι και εξετάζεται να ανοίξουν μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 25 Μαΐου καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια.

«Κουμπαράς» 30 εκατ. ευρώ για τις διακοπές των Ελλήνων

Ενα ενισχυμένο πακέτο Κοινωνικού Τουρισμού, με τριπλάσιο προϋπολογισμό συγκριτικά με πέρυσι, επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για το φετινό καλοκαίρι.

Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση: Κάνουν την κρίση ευκαιρία για τις ελίτ

Στρατηγικό σχέδιο για αναδιάρθρωση της οικονοµίας υπέρ των λίγων και εξαφάνιση της µεσαίας τάξης καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, διαπιστώνοντας µε ανησυχία ότι ούτε οι εκτιµήσεις της Κοµισιόν για ύφεση στο 9,7% το 2020 διαφοροποιούν τον αρχικό σχεδιασµό της ως προς τα µέτρα στήριξης εργαζοµένων και επιχειρήσεων.

Αυτά είναι τα νέα σενάρια για τις φορολογικές δηλώσεις

Σενάριο παράτασης κατά έναν μήνα της προθεσμίας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από φυσικά πρόσωπα λόγω της κρίσης του κορονοϊού φαίνεται να υπάρχει αυτή την ώρα στο τραπέζι, χωρίς ωστόσο να μετατίθεται η προθεσμία πληρωμής της πρώτης δόσης του φόρου που λήγει κανονικά στο τέλος Ιουλίου.

ΟΑΕΔ-Κάρτα ανεργίας: Τέλος η αυτόματη ανανέωση - Πώς θα γίνεται από τη Δευτέρα

Λήγει σήμερα, 10 Μαΐου η αυτόματη ανανέωση των δελτίων ανεργίας του ΟΑΕΔ.
Ενώ από αύριο, Δευτέρα, 11 Μαΐου, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι θα πρέπει να ανανεώνουν το δελτίο ανεργίας τους μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας στην

"Ποδαρικό" με τη Γ' Λυκείου - Τι πρέπει να προσέχουν μαθητές, καθηγητές και γονείς

Ανοίγουν τη Δευτέρα τα σχολεία, μετά την αναστολή λειτουργίας των μαθημάτων στις 11 Μαρτίου 2020, λόγω των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα.